2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Öylesine yaptirdim canim allahtan çok yüksek bir değer degil ama tiroid bebekte gelisim geriliginden ,erken doguma,zeka geriligine kadar etkiliyormuş ins etkilenmemiştir.İlk defa bir hamileligim devam ediyor bundan da cocuk etkilenmez inş.

öyle yapıyorum canım inşallah düzelir elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum yeterki sorun olmasın diye kanama olursa ne oluyo onuda anlamış degilim tam :/

Kızlar 21+1 im bu haftalarda bebek hareketleri tutarsız olabiliyo mu sanki 2 gündür hiç kıpırdamıyor

Canım hayırlı olsun. Mobilyaların kokusu kalmasın diye beyaz sabunlu bezle silin demişlerdi silmiştik bizde.

Maşallah bebişe eşyaları nı da güzel günlerde kullanır inşallah hayırlı olsun

Benimde 9 10 degisiyo canm sklmiyo degil..boyum uzun ama yinede enine boyuna dev gibi oluyorum ben dogum zamani...tabiki saglikli olsunlar diyoruz oncelikle ama bizide skntiya sokuyo kilo simdiden nefes nefese kaliyorum azicik bisey yapsam

Off nolcak halimiz dr. cok laf soylucek bana 59la basladim 70 oldum

Bozulmasın canım, gidecek o kilolar. Ben özellikle morelim bozulmasın diye tartılmıyorum ama yılbaşında çekilen fotoğraflarda kilo aldığımı anladım.
Insallah gider cok kafaya takiyorum elimde degil 30 kiloyla tamamlicam deyip deyip aglayasim geliyor

Teyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizlik saatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz

Teyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizlik saatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz
İnşallah canım ya bizim kide hic uyumaz herhalde şuan bile tekmeliyo hic durmuyor maşallah karnım birden hopluyo :)

İnşallah canım ya bizim kide hic uyumaz herhalde şuan bile tekmeliyo hic durmuyor maşallah karnım birden hopluyo :)
Kardeşiminde kızı var hamileyken hiç durmuyormus oda karnında hep hareketliymis ,şimdide öyle çok fena şimdiden :) seninkine öyle olacak sanırım :)

Kızlar 21+4 üm bugün ve ögrendiklerimi sizinlede paylaşmak istedim belki faydasını görürsünüz... Bende daha çok şükür çatlama olmadı,Ve asla kaşımadım kaşıntı oldu başka şeye odaklanın asla kaşımayın çatlıyor hemde çok fena lütfen dikkat edelim... Evet bebeklerimizin saglıgı herşeyden önemli belki kimimizin vücudundanda önemli,Fakat bebegimizin saglıgıda iyi olsun vücudumuzda sonuçta genciz,Eşlerimiz var ve hayatta kendimizi begenmek güzel birşey,Zaten çatlakların çogu genetik ne yaparsan yap çatlayanda var,Bişey yapmayıp çatlamayanda. Fakat önlemini alıp az oranda çatlamakta büyük mucize,Eger benim gibi ergenliginizden kalan igrenç çatlaklarınız varsa ve karın bölgenizde onları görmek istemiyorsanız... Sonuçta arkada görmüyorum mantıgındayı da ben

1:Bepanthen merhem,veya kremi yogun
2uşa girmeden önce saf zeytinyagı ve esmer şekerle vücudunuzu ovuyorsunuz sert bastırarak degil dairesel hareketlerle kan dolaşımı açısından zaten bu bir tür ölü hücre atımı iyi gelecektirde size.
3:duştan çıkar çıkmaz Badem yagı,Saf zeytin yagı karıştır vücudunuza sürün
4: geceleri yatmadan önce susam yagı badem yagı karıştır sür.
5:Sabahlarıda,Mustela çatlak öncesi ve sonrası kullanabilirsiniz...

En önemlisi tabi nem dengesi,Su tüketimi,Ekmek ve hamur işi abartmamak,Ve yine diyorum su...

Ben hepsini yapabiliyormuyum :/ Malesef yetişebildigim kadar. Fakat hiç olmazsa rahatlıyorum az bile olsa kendime bakınca daha mutlu bir hamile hissediyorum... Bazen çok yorgun oluyorum yapamıyorumda,Ama sizle paylaşmak istedim belki yapabilecekler vardır.. Birde bebe yag jeli varmış ben görmedim ama ablamın eltisi onla sıfır çatlak deneyebilirsiniz...

Çok fazla para sayarak krem almak,Pek akıl karı gelmiyor dogal yöntemler gayette beni mutlu ediyor.

Birde anneannemin tarifi var kadın 82 yaşına kadar bembeyaz ve pamuk gibi bir tene sahipti,İsteyenlere yaparım diyenlere o tarifide yazabilirim hepinize bol bol mutlu günler,Bol tekmeli günler,Ve Çatlaksız bir hamilelik,Saglıklı bir hamilelik diliyorum... Tüm anne adayları,Kutsalsınız kutsalız,En degerli biziz ve ilgiyi sevgiyi en çok hak eden biziz,içimizde bir can yetişiyor sevgiye muhtaç sevgi alıp ona göndermeliyiz iyi dilekleriniz olsun )

öyle yapıyorum canım inşallah düzelir elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum yeterki sorun olmasın diye kanama olursa ne oluyo onuda anlamış degilim tam :/
Yani az olursa damla seklnde norma ama avuc ici kadar olsa korkardm bn mesela. Dikkat edersn cnm bnm. Herkeste olableck bir sey bu. Stres yapma. Kendini yorma . poset dahi kaldrma. Kaldrsan bsy olack diye degl. Onlem alma acisindan. Kanamn olursa dr gidersn ilac verecektr

Kızlar sat a göre haziran annesiyim ama bebeğim iki hafta ilerden gidiyor, şimdi 20.hafta içindeyim ve 5.aylık olmuşuz doktor öyle söyledi o zaman benı de mayıs anneleri grubunuz kabul eder misiniz
Mayis hazran hc onemli degil :)) hosgeldnzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…