Kızlar 21+4 üm bugün ve ögrendiklerimi sizinlede paylaşmak istedim belki faydasını görürsünüz... Bende daha çok şükür çatlama olmadı,Ve asla kaşımadım kaşıntı oldu başka şeye odaklanın asla kaşımayın çatlıyor hemde çok fena lütfen dikkat edelim... Evet bebeklerimizin saglıgı herşeyden önemli belki kimimizin vücudundanda önemli,Fakat bebegimizin saglıgıda iyi olsun vücudumuzda sonuçta genciz,Eşlerimiz var ve hayatta kendimizi begenmek güzel birşey,Zaten çatlakların çogu genetik ne yaparsan yap çatlayanda var,Bişey yapmayıp çatlamayanda. Fakat önlemini alıp az oranda çatlamakta büyük mucize,Eger benim gibi ergenliginizden kalan igrenç çatlaklarınız varsa ve karın bölgenizde onları görmek istemiyorsanız... Sonuçta arkada görmüyorum mantıgındayı da ben
1:Bepanthen merhem,veya kremi yogun
2
uşa girmeden önce saf zeytinyagı ve esmer şekerle vücudunuzu ovuyorsunuz sert bastırarak degil dairesel hareketlerle kan dolaşımı açısından zaten bu bir tür ölü hücre atımı iyi gelecektirde size.
3:duştan çıkar çıkmaz Badem yagı,Saf zeytin yagı karıştır vücudunuza sürün
4: geceleri yatmadan önce susam yagı badem yagı karıştır sür.
5:Sabahlarıda,Mustela çatlak öncesi ve sonrası kullanabilirsiniz...
En önemlisi tabi nem dengesi,Su tüketimi,Ekmek ve hamur işi abartmamak,Ve yine diyorum su...
Ben hepsini yapabiliyormuyum :/ Malesef yetişebildigim kadar. Fakat hiç olmazsa rahatlıyorum az bile olsa kendime bakınca daha mutlu bir hamile hissediyorum... Bazen çok yorgun oluyorum yapamıyorumda,Ama sizle paylaşmak istedim belki yapabilecekler vardır.. Birde bebe yag jeli varmış ben görmedim ama ablamın eltisi onla sıfır çatlak deneyebilirsiniz...
Çok fazla para sayarak krem almak,Pek akıl karı gelmiyor dogal yöntemler gayette beni mutlu ediyor.
Birde anneannemin tarifi var kadın 82 yaşına kadar bembeyaz ve pamuk gibi bir tene sahipti,İsteyenlere yaparım diyenlere o tarifide yazabilirim hepinize bol bol mutlu günler,Bol tekmeli günler,Ve Çatlaksız bir hamilelik,Saglıklı bir hamilelik diliyorum... Tüm anne adayları,Kutsalsınız kutsalız,En degerli biziz ve ilgiyi sevgiyi en çok hak eden biziz,içimizde bir can yetişiyor sevgiye muhtaç sevgi alıp ona göndermeliyiz iyi dilekleriniz olsun
)