2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy cokk tesekkurr ederizz teyzesiii darisi sanaa kime bnzedgini bile cozduk 4 D den

Ne kadar dikkat etsen de kalabalk ortamdasn canim isin zor. Bol portakal yee. Dun baktm bogazlarm agriyo hemn nane limon yaptm portakl yedm iyi geldi. Bransn neydi canm :)

İnsan ufak da olsa erkek tarafından bir iki küçük hediye bekliyor...
Bakalım ne yapacaklar...Hiçbir şey yapmazlarsa çok kırılırım
vallah yapmazlarsa bende kirilirim yani o kadar beynimin etini yediler cocuk cocuk diye. Yapmazlarsa kendileri kaybeder

Teyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizlik saatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz
benim oglusumda heralde uyusuk tek tük tepik atiyor sonra hic yok :) bende öyle düsünüyom insallah sonrada uykucu olur

Ne kadar dikkat etsen de kalabalk ortamdasn canim isin zor. Bol portakal yee. Dun baktm bogazlarm agriyo hemn nane limon yaptm portakl yedm iyi geldi. Bransn neydi canm :)
Ben sınıf öğretmeniyim. Uzak durmak mümkün değil 2. sınıfiz bu sene, küçükler, hep dibimdeler :) allahtan yine özel okul 24 öğrencim var, devlet daha kalabaliktir.
Sen kpss diyordun, öğretmenlik di mi? Senin branş ne?

Canım teşekkürler paylaşımın için çok faydalı oldu, ekran görüntüsünü aldım :)) anneannenin tarifini de bekliyoruz :)

Canım teşekkürler paylaşımın için çok faydalı oldu, ekran görüntüsünü aldım :)) anneannenin tarifini de bekliyoruz :)
Faydalı olduysa ne mutlu,Bana canım

Anneannemin tarifi ise şu:
Papatya,Ihlamur,melisa yapragı,adaçayı, bunları kaynatıyor. küvettin içine döküyor suyu açıp seviyesini ılıga yakın getiriyor. içine oturuyor 1 saatte yakın o su tamamen soguyana kadar sonra Deniz tuzu eski usul kaya tuzuda diyorlar, kalın parçacıklı tuzla vücuduna kese yapar gibi yapıyor.
Ardındanda badem yagı,Nane yagı,Limon yagı,sarı kantaron,Gül yagı. süyormuş duştan çıkınca bazen duşta sürüp tekrardan üstünden su döküyormuş öyle kurulanıyormuş.

kimine iyi gelebilir,Kimine zararlı,Bilemem bunu yapmadan önce bir bölgede hepsini deniyebilirsiniz belki zararı vardır size. Ama tarif bu Ben evlenmeden önce yapardım gayette mutluydum zaten ugraşmayı oynamayı severim kendimle evlenince pek vakit olmadı,Kiradayım haliyle küvet jaguzi tarzı yok,duşa kabin olunca ondada olmuyor. Ama cildim soyulmaya başladı kurudu yapmadıgımdan beri ve cildim meger benim kuruymuş bunu anladım. Güzel şey bakım organik ama benim sevdigim bu tarz şeyler

Faydalı olduysa ne mutlu,Bana canım

Anneannemin tarifi ise şu:
Papatya,Ihlamur,melisa yapragı,adaçayı, bunları kaynatıyor. küvettin içine döküyor suyu açıp seviyesini ılıga yakın getiriyor. içine oturuyor 1 saatte yakın o su tamamen soguyana kadar sonra Deniz tuzu eski usul kaya tuzuda diyorlar, kalın parçacıklı tuzla vücuduna kese yapar gibi yapıyor.
Ardındanda badem yagı,Nane yagı,Limon yagı,sarı kantaron,Gül yagı. süyormuş duştan çıkınca bazen duşta sürüp tekrardan üstünden su döküyormuş öyle kurulanıyormuş.

kimine iyi gelebilir,Kimine zararlı,Bilemem bunu yapmadan önce bir bölgede hepsini deniyebilirsiniz belki zararı vardır size. Ama tarif bu Ben evlenmeden önce yapardım gayette mutluydum zaten ugraşmayı oynamayı severim kendimle evlenince pek vakit olmadı,Kiradayım haliyle küvet jaguzi tarzı yok,duşa kabin olunca ondada olmuyor. Ama cildim soyulmaya başladı kurudu yapmadıgımdan beri ve cildim meger benim kuruymuş bunu anladım. Güzel şey bakım organik ama benim sevdigim bu tarz şeyler

Mayis hazran hc onemli degil :)) hosgeldnzzz
Teşekkürler canım benim, çatlak konusu açılmışken bende bio oil ve liderac krem kullanmaya başladım birkaç gün oldu ve ne kadar düzenli kullanabilirim bilmiyorum ama çok kuru ciltliyim elimden geldiğimce kendime bakmam gerekiyor

Ayy evett kucukler bide ilgi istiyor uzak durmak imkansz:) benm brans tarihti canm. Atanamaynca din kulturu ogrt. okumaya basladm son senem insaallh.

Ben aklima geldikce zeytnyagi suruyorum am aklima gelmiyor oda ayri mesele :)))

Paylaşımın için saol canım. Anneanneyi okuyunca kendimden utandım. Ben hiç bakmıyorum kendime. Çok üşeniyorum ne mutlu yapabilene ve hatta içinden gelene :)

Ben aklima geldikce zeytnyagi suruyorum am aklima gelmiyor oda ayri mesele :)))
Bende ilk zamanlar aklıma geldikçe bebek yağı kullandım ama dediğim gibi cildim kuru ve zayıftim şimdi kilo ve karın büyümesi çatlarım korkusu ile kendime dikkat etmeye çalışıyorum malum catladiktan sonra düzeltmek daha zor, elimden geldiğince önden önlem almaya çalışıyorum

Ayy evett kucukler bide ilgi istiyor uzak durmak imkansz:) benm brans tarihti canm. Atanamaynca din kulturu ogrt. okumaya basladm son senem insaallh.
Ayy doğru söylemiştin önceki sayfalarda. Unutuyor insan kusura bakma. Allah gönlüne göre versin, ben hiç kamu istemedim, senin olur inşallah :)

Off nolcak halimiz dr. cok laf soylucek bana 59la basladim 70 oldum

Insallah gider cok kafaya takiyorum elimde degil 30 kiloyla tamamlicam deyip deyip aglayasim geliyor
77 ile kaldim 86 kiloyum belki 87 olmusumdur
Ya bana ne demeli çok yiyorum 100 kiloyla doğuma giderim peki nasıl vericez bu kiloları bi fikrimiz varmı acaba
Ben kesinnn 100 u gorucem
Teyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizlik saatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz
Bir haftada okadar artiyorki hareketler hic dusunme

Bilmiyorumki canm bnde bilmiyodum boyle renkli gostereceklerini cd dahi vardiler sasrdm
Asumnur Güngören hastanesinde kaç paraydi detaylı? Ben ikinci defa yaptircam sırf bu cd ve renkli foto için :) ben Çekmeköydeyim. Buralarda 400-500 hep. Uygunsa giderim Güngörene

Paylaşımın için saol canım. Anneanneyi okuyunca kendimden utandım. Ben hiç bakmıyorum kendime. Çok üşeniyorum ne mutlu yapabilene ve hatta içinden gelene :)
Anneannem Ölmeden önce sıfır yırtıga sahip bir kadındı,O zaman bunları gençliginden beri yaparmış Kendi anneannesi lokman hekimmiş bilgeymiş,Hep o söylermiş Anneannemde ahıra çimentodan küvet gibi birşey yapmış dedemle orda Bunları kaynatır kazanlarla yaparmış,Yazın sıcagında kazdırırmış kumu muşambayı serermiş yatarmış üstüne kum attırır kafasına gölge yaptırır öyle Yatarmış saatlerce düşün o zaman dedigimde 1950li zamanlar flan kimse bilmezken kendine bakan azken yaparmış,Ama genetik mi bilemm tek duam Annem ve anneannem gibi olmak gerçi güzelliklerinin çeyregine sahip degilim. Annemde anneannemde bir köy güzelligini konuşuyor evlendigim evlendigim şehirdeki insanlar annemi gördü seni babanmı dogurdu dedi düşün Anneme zerre benzemiyorum herkes hayran kaldı Anneme yırtık yok bir tane çatlak yok,9 çocuk dogurmuş,Bir tane kırışık yok maşallah ve annem 60 yaşında tek bir makyaj eşyası bilmez sürmez cildine bende keşke onlar gibi olabilsem banada bakımlı derlerde işte çeyregin çeyregi olamam yani ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…