- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.941
Ayy cokk tesekkurr ederizz teyzesiii darisi sanaaZeynep ece nin pozlarina bayıldım, kırk bir kere değil bin bir kere maşallah annesi.
ben ayrıntılı yaptırdım 19. haftada ama prof un her muayenesi böyle ayrıntılı diye bana da muayene gibi yaptı, bir rapor ya da böyle foto vermedi. Şimdi bi daha gidicem valla özendim bu fotolara :)
Maşallah maşallah hepimizin kuzularina
Babasi azicik bi oksayip konusunca, hemen basliyo hareketlenmeye. Simdiden babaci oldu yahu, napicam benİnşallah canım ya bizim kide hic uyumaz herhalde şuan bile tekmeliyo hic durmuyor maşallah karnım birden hopluyo :)
Ne kadar dikkat etsen de kalabalk ortamdasn canim isin zor. Bol portakal yee. Dun baktm bogazlarm agriyo hemn nane limon yaptm portakl yedm iyi geldi. Bransn neydi canm :)Hareketlerini hissedersem gitmem diyordum :) 17. 18. haftalarda hissettim aslında. Sonra bir hastalandım, öksür öksür içim çıktı. Oğluşum korktu mu, yoksa benim aslında tekme sandıklarım gaz mıydı bilmiyorum, hissetmez oldum. Ee hasta hasta çalışıyorum da. Dinlenemedim ki. Tam iyilestim sınıfta birkaç çocukta domuz gribi birkaçında beta ve ben yine hastayım :) kar tatili bekliyorum dinlenmek için :)
vallah yapmazlarsa bende kirilirim yani o kadar beynimin etini yediler cocuk cocuk diye. Yapmazlarsa kendileri kaybederİnsan ufak da olsa erkek tarafından bir iki küçük hediye bekliyor...
Bakalım ne yapacaklar...Hiçbir şey yapmazlarsa çok kırılırım
benim oglusumda heralde uyusuk tek tük tepik atiyor sonra hic yok :) bende öyle düsünüyom insallah sonrada uykucu olurTeyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizliksaatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz
Ben sınıf öğretmeniyim. Uzak durmak mümkün değil 2. sınıfiz bu sene, küçükler, hep dibimdeler :) allahtan yine özel okul 24 öğrencim var, devlet daha kalabaliktir.Ne kadar dikkat etsen de kalabalk ortamdasn canim isin zor. Bol portakal yee. Dun baktm bogazlarm agriyo hemn nane limon yaptm portakl yedm iyi geldi. Bransn neydi canm :)
Canım teşekkürler paylaşımın için çok faydalı oldu, ekran görüntüsünü aldım :)) anneannenin tarifini de bekliyoruz :)Kızlar 21+4 üm bugün ve ögrendiklerimi sizinlede paylaşmak istedim belki faydasını görürsünüz... Bende daha çok şükür çatlama olmadı,Ve asla kaşımadım kaşıntı oldu başka şeye odaklanın asla kaşımayın çatlıyor hemde çok fena lütfen dikkat edelim... Evet bebeklerimizin saglıgı herşeyden önemli belki kimimizin vücudundanda önemli,Fakat bebegimizin saglıgıda iyi olsun vücudumuzda sonuçta genciz,Eşlerimiz var ve hayatta kendimizi begenmek güzel birşey,Zaten çatlakların çogu genetik ne yaparsan yap çatlayanda var,Bişey yapmayıp çatlamayanda. Fakat önlemini alıp az oranda çatlamakta büyük mucize,Eger benim gibi ergenliginizden kalan igrenç çatlaklarınız varsa ve karın bölgenizde onları görmek istemiyorsanız... Sonuçta arkada görmüyorum mantıgındayı da ben
1:Bepanthen merhem,veya kremi yogun
2uşa girmeden önce saf zeytinyagı ve esmer şekerle vücudunuzu ovuyorsunuz sert bastırarak degil dairesel hareketlerle kan dolaşımı açısından zaten bu bir tür ölü hücre atımı iyi gelecektirde size.
3:duştan çıkar çıkmaz Badem yagı,Saf zeytin yagı karıştır vücudunuza sürün
4: geceleri yatmadan önce susam yagı badem yagı karıştır sür.
5:Sabahlarıda,Mustela çatlak öncesi ve sonrası kullanabilirsiniz...
En önemlisi tabi nem dengesi,Su tüketimi,Ekmek ve hamur işi abartmamak,Ve yine diyorum su...
Ben hepsini yapabiliyormuyum :/ Malesef yetişebildigim kadar. Fakat hiç olmazsa rahatlıyorum az bile olsa kendime bakınca daha mutlu bir hamile hissediyorum... Bazen çok yorgun oluyorum yapamıyorumda,Ama sizle paylaşmak istedim belki yapabilecekler vardır.. Birde bebe yag jeli varmış ben görmedim ama ablamın eltisi onla sıfır çatlak deneyebilirsiniz...
Çok fazla para sayarak krem almak,Pek akıl karı gelmiyor dogal yöntemler gayette beni mutlu ediyor.
Birde anneannemin tarifi var kadın 82 yaşına kadar bembeyaz ve pamuk gibi bir tene sahipti,İsteyenlere yaparım diyenlere o tarifide yazabilirim hepinize bol bol mutlu günler,Bol tekmeli günler,Ve Çatlaksız bir hamilelik,Saglıklı bir hamilelik diliyorum... Tüm anne adayları,Kutsalsınız kutsalız,En degerli biziz ve ilgiyi sevgiyi en çok hak eden biziz,içimizde bir can yetişiyor sevgiye muhtaç sevgi alıp ona göndermeliyiz iyi dilekleriniz olsun)
Faydalı olduysa ne mutlu,BanaCanım teşekkürler paylaşımın için çok faydalı oldu, ekran görüntüsünü aldım :)) anneannenin tarifini de bekliyoruz :)
Faydalı olduysa ne mutlu,BanaCanım teşekkürler paylaşımın için çok faydalı oldu, ekran görüntüsünü aldım :)) anneannenin tarifini de bekliyoruz :)
Teşekkürler canım benim, çatlak konusu açılmışken bende bio oil ve liderac krem kullanmaya başladım birkaç gün oldu ve ne kadar düzenli kullanabilirim bilmiyorum ama çok kuru ciltliyim elimden geldiğimce kendime bakmam gerekiyorMayis hazran hc onemli degil :)) hosgeldnzzz
Ayy evett kucukler bide ilgi istiyor uzak durmak imkansz:) benm brans tarihti canm. Atanamaynca din kulturu ogrt. okumaya basladm son senem insaallh.Ben sınıf öğretmeniyim. Uzak durmak mümkün değil 2. sınıfiz bu sene, küçükler, hep dibimdeler :) allahtan yine özel okul 24 öğrencim var, devlet daha kalabaliktir.
Sen kpss diyordun, öğretmenlik di mi? Senin branş ne?
yaa şimdi gördüm maşallah :) ay benimde boyle renkli gösterirlermi acaaba yaBu da benim utangaç kizim Zeynebimbabamiza benziyoruzz
Ben aklima geldikce zeytnyagi suruyorum am aklima gelmiyor oda ayri mesele :)))Teşekkürler canım benim, çatlak konusu açılmışken bende bio oil ve liderac krem kullanmaya başladım birkaç gün oldu ve ne kadar düzenli kullanabilirim bilmiyorum ama çok kuru ciltliyim elimden geldiğimce kendime bakmam gerekiyor
Bilmiyorumki canm bnde bilmiyodum boyle renkli gostereceklerini cd dahi vardiler sasrdmyaa şimdi gördüm maşallah :) ay benimde boyle renkli gösterirlermi acaaba ya
Paylaşımın için saol canım. Anneanneyi okuyunca kendimden utandım. Ben hiç bakmıyorum kendime. Çok üşeniyorumFaydalı olduysa ne mutlu,Banacanım
Anneannemin tarifi ise şu:
Papatya,Ihlamur,melisa yapragı,adaçayı, bunları kaynatıyor. küvettin içine döküyor suyu açıp seviyesini ılıga yakın getiriyor. içine oturuyor 1 saatte yakın o su tamamen soguyana kadar sonra Deniz tuzu eski usul kaya tuzuda diyorlar, kalın parçacıklı tuzla vücuduna kese yapar gibi yapıyor.
Ardındanda badem yagı,Nane yagı,Limon yagı,sarı kantaron,Gül yagı. süyormuş duştan çıkınca bazen duşta sürüp tekrardan üstünden su döküyormuş öyle kurulanıyormuş.
kimine iyi gelebilir,Kimine zararlı,Bilemem bunu yapmadan önce bir bölgede hepsini deniyebilirsiniz belki zararı vardır size. Ama tarif bu Ben evlenmeden önce yapardım gayette mutluydum zaten ugraşmayı oynamayı severim kendimle evlenince pek vakit olmadı,Kiradayım haliyle küvet jaguzi tarzı yok,duşa kabin olunca ondada olmuyor. Ama cildim soyulmaya başladı kurudu yapmadıgımdan beri ve cildim meger benim kuruymuş bunu anladım. Güzel şey bakım organik ama benim sevdigim bu tarz şeyler
Bende ilk zamanlar aklıma geldikçe bebek yağı kullandım ama dediğim gibi cildim kuru ve zayıftim şimdi kilo ve karın büyümesi çatlarım korkusu ile kendime dikkat etmeye çalışıyorum malum catladiktan sonra düzeltmek daha zor, elimden geldiğince önden önlem almaya çalışıyorumBen aklima geldikce zeytnyagi suruyorum am aklima gelmiyor oda ayri mesele :)))
Ayy doğru söylemiştin önceki sayfalarda. Unutuyor insan kusura bakma. Allah gönlüne göre versin, ben hiç kamu istemedim, senin olur inşallah :)Ayy evett kucukler bide ilgi istiyor uzak durmak imkansz:) benm brans tarihti canm. Atanamaynca din kulturu ogrt. okumaya basladm son senem insaallh.
77 ile kaldim 86 kiloyum belki 87 olmusumdurOff nolcak halimizdr. cok laf soylucek bana 59la basladim 70 oldum
Insallah gider cok kafaya takiyorum elimde degil 30 kiloyla tamamlicam deyip deyip aglayasim geliyor
Ben kesinnn 100 u gorucemYa bana ne demeli çok yiyorum 100 kiloyla doğuma giderim peki nasıl vericez bu kiloları bi fikrimiz varmı acaba
Bir haftada okadar artiyorki hareketler hic dusunmeTeyzeler ya benim kizim galiba biraz uyusuk, bir yada iki tekmecik atiyor sonra sessizliksaatler sonra biraz ugrasiyorum bir tekme daha o kadar yani bir ya da iki insalllah dogumdan sonra da uykucu olur bizim hanim kiz
Bilmiyorumki canm bnde bilmiyodum boyle renkli gostereceklerini cd dahi vardiler sasrdm
Anneannem Ölmeden önce sıfır yırtıga sahip bir kadındı,O zaman bunları gençliginden beri yaparmış Kendi anneannesi lokman hekimmiş bilgeymiş,Hep o söylermiş Anneannemde ahıra çimentodan küvet gibi birşey yapmış dedemle orda Bunları kaynatır kazanlarla yaparmış,Yazın sıcagında kazdırırmış kumu muşambayı serermiş yatarmış üstüne kum attırır kafasına gölge yaptırır öyle Yatarmış saatlerce düşün o zaman dedigimde 1950li zamanlar flan kimse bilmezken kendine bakan azken yaparmış,Ama genetik mi bilemm tek duam Annem ve anneannem gibi olmak gerçi güzelliklerinin çeyregine sahip degilim. Annemde anneannemde bir köy güzelligini konuşuyor evlendigim evlendigim şehirdeki insanlar annemi gördü seni babanmı dogurdu dediPaylaşımın için saol canım. Anneanneyi okuyunca kendimden utandım. Ben hiç bakmıyorum kendime. Çok üşeniyorumne mutlu yapabilene ve hatta içinden gelene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?