2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah maşallah
Başka diyecek laf yok. Anneanneye de allah rahmet eylesin

İnanmıyorum tarife bak :) ben kendime hayatta bu kadar bakmıyorum :))) bizde de küvet yok, olsa da kesin üşenirdim :) bravo kadıncağıza pamuk gibi olmasına şaşmamalı maşallah

İnanmıyorum tarife bak :) ben kendime hayatta bu kadar bakmıyorum :))) bizde de küvet yok, olsa da kesin üşenirdim :) bravo kadıncağıza pamuk gibi olmasına şaşmamalı maşallah

Babasi azicik bi oksayip konusunca, hemen basliyo hareketlenmeye. Simdiden babaci oldu yahu, napicam ben kiskancliktan ikisini de isiririm galiba
Benim eşim elini karnıma koyunca tık yok ben elimi koyunca tekmeleri yiyorum bolca normalde de tekme atıyo zaten ama eşim üzülüyo beni sevmiyo diyo bizim bebişimle Aşkımızı kıskanıyo boşuna dememişler erkekler anneci olur diye bizimkide anneci galiba

Benim kızım da babacı o zaman :) kocam ne zaman elini göbeğime koysa hemen kelebek gibi oynuyo pıt pıt vuruyo

Ayy doğru söylemiştin önceki sayfalarda. Unutuyor insan kusura bakma. Allah gönlüne göre versin, ben hiç kamu istemedim, senin olur inşallah :)
Insaallah canm. Devlette olunca izin vs konusunda her turlu rahat oluyorsun. Kamu istedgmden 2.yi okudum. Minnakm da olack smdi kamu olmazsa calismam bnde napayim :))

Haklisin aslnda onlem alinmali ama tembelm sanirim :))

Aynen öyle bende onlar gibi olamıyorum ama olan varsa bu tarifleri uygulayabilir

Insaallah canm. Devlette olunca izin vs konusunda her turlu rahat oluyorsun. Kamu istedgmden 2.yi okudum. Minnakm da olack smdi kamu olmazsa calismam bnde napayim :))
Ben özeldeyim ama çok şükür her konuda yardımcılar. 7.senem aynı okulda, sanş biraz da. Ama ozeller kötü diye düşünmeni istemem. Öğretmenine çok değer veren bir sürü kurum var. Minnak işleri değiştiriyor tabi, ona lafım yok. Ama ben döneceğim işe inşallah.

Uygun canim 185 ama oyle drnildigi gibi yarim saat faln bakmiyor. 15 dk anca :) cok aradtrdim ist cosmuss
Bir sorun yoksa tık tık geçiveriyor diger organa. Normal 15dk, yeter yani. Ucuz diye öyle sanma. Benim o prof un baktığı da 25dk sürdü, tanıdık sohbet ettik diye. Daha resmi olsak konuşmadan şakalasmadan daha çabuk biterdi. Fiyat çok uygun, arayayim pazartesi günü ben de. Foto istiyorum :)

Randevu almiyosun canm gidiyosun 1 e kadar bakiyorlar. Sira aliyorsun. Biz 9 bycuk gibi sira aldik.11 de sira geldi. Dr deneyimli. Herseye bakp anlatti. Dedgn gibi buyuk ihtimal skintili olmaynca anlatip gecti . ins senin kuzuu poz verir 4 resim verdiler. Renksz olarak butun organlarinnresminide verdler. Cd de var daha ne olsun :) erkek dr bu arada

18. Haftada babasi birkere hissetti birdaha kimse hissetmedi tam bak oynuyo diyorum elimi koyuyo yok babasi degil kimse hissetmedi bir daha oysa okadar harwketliki yalanci gibi hissediyodum artik kendimi kimseye bisey demiyorum :))

18. Haftada babasi birkere hissetti birdaha kimse hissetmedi tam bak oynuyo diyorum elimi koyuyo yok babasi degil kimse hissetmedi bir daha oysa okadar harwketliki yalanci gibi hissediyodum artik kendimi kimseye bisey demiyorum :))
Ben bile zor hissediyorken, babasinin hissetmesi imkansiz suan. Bikac hafta daha beklicek babasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…