2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar dr gidemedim bugun bnm oğlan cok aşşagda duruyor galıba hala kasıklarımda hıssedıyorum gören dio karnın ne kadar aşşagıda:/ yayık kızmı dıolar bide bnmki otururken fln orama vuruo cıkar benı der gibi allah korusun çimdiklio sankikorkmuyor değilim bide kreç gibi akıntı oluyor arada doktora soracaktım detaylı ultrasonumuz vardı gıdemedık kardan rehin kaldık evde . bel agrılarım ıkı adım atıyorum yoruluyorum valla annem dıo bunlar hayra değil benı korkuttu yorma kendını dio ama nasıl evde ateşli oğlum dinlenemiyorum szdede bole belirtiler varmı korkuyorum dadr da yok etrafta soralım valla

Progestan kullanıyor muydun canım? O fitil gün içerisinde kireç gibi akıyordu da, eğer kullanıyorsan o ilaçtandır...

Canım sende olan şeylerin aynısı yaşıyorum bebek aşağıda hareket ediyor hareket edince afedersin idrara cıkasım geliyor inanki benim annemde aynı şeyleri söylüyo benim için çok endişeleniyo ama nedenini bende bulamadım hele sağ kalçama bi agrı giriyor ayakta durunca oluyo nedenini ögrenirsen benide bilgilendir

Yok canim ozel kötü olur mu hic. Hem meslegini icra ediyorsun ne guzel. Minnakm olmasa özelde calisirdim. Cunku ogretmenligi cocuklari cok seviyorum. Ama malum devlet bi cok konuda daha rahat oluyor calsma sartlari vs. Birde devlet olsun diye cok emek verdm. Bakalim kizim nasibiyle gelecek mi :)

Zeynep ece nin şansına, olur inşallah
Rabbim emeklerinin karşılığını verir mutlaka. Hayırlısı allahtan

Ya bana ne demeli çok yiyorum 100 kiloyla doğuma giderim peki nasıl vericez bu kiloları bi fikrimiz varmı acaba
Hiç dert etme kiloları canım ben şuan hamileyim deyip yiyorum ama doğumdan sonra inşallah hemen diyete giricem yakınımızda spor tesisleri var inşallah her gün bol bol yürüyüş birlikte vericez hep beraber el birliğiyle suan kafaya takmayalım doğum nasıl olcak stresi ya logusalik psikolojisi olacak mi stresi derken bir de kiloları suan düsünmeyelim canim

benim annemde el emeği göz nuru birşeyler dikiyor örüyor alıyor
ister istemez insan bekliyor
Benim de kendi annemler maddi anlamda şuan sıkışıklar kayinvalidemin maaşı var durumları da iyi alırsa birseyler mesela ben de annem altında ezilirse diye düşünüyorum çok zor bir durum ister gònlünden almak ama çok çok alamaz mesela en iyisi eşimle kendimiz almak

Bence çok kafana takma annende sanırım biraz panik var ve seni de endişelendiriyor bel ağrısı bende de var bazen kasıklarım aşagi aşagi cekiliyor gibi ödüm kopuyor kimi zaman bu aksam belim nasıl tarif edilir bilemiyorum ama bi tutuldu kasılma mı nedir kaldım oylece ayağa kalktım ilaç için sekeleye sekeleye yürüdüm magnezyum verdi bana doktor artık mecbur içicem kar esaretinden dolayı benim de salı günü ayrıntılı ne olcak bilemiyorum yine yogun kar bekleniyor

Tmm cnm ayakta durim nefes nefeseyim ilk haöileliğimde ne rahattım dangır dangır gezıodum korkuyorum bunda dr gider sebebini öğrenirsem yazarım tabii.şimdi mutfakta bi bulasık yıkadım sol göbek deliğimin çaprazonda bı agrı grdi portakal kadar bı agrı oldu yine çürük gibi assag cekıo allahtn hareketlerıni hissedyorum minigin ara ara

Yok tatlım annem aksine rahattır 3 normal dogum yapmıs normal dio ama olmaması gerekn bısı dıo oda anlamlandıramadı şikayetlerımı ilk hamılelıgımde çünki hiç yaşamadım böle şikayetler etmedım şaşırıo aşşagda görünmesinede karnımın temizlikçi geldi dün oda dio nie aşşagda karnın bildigin aşşagda yayık duruo agrışar olmasa dayanırım bklm dr ne dicek inş kötü bişi demez bişi yokturda bn cekerım bu agrıları yine bilemedim bakalım bnada magnezyum verebilir galiba o zmn ,sorma cnm çarşambaya kadar kar var diolar yogun

Benim de ağrılarım oldu normal dedi doktor inşallah sana da öyle der canım stres yapma yine de

Günaydın kızlar ben hasta oldum üşüttüm sanırım öksürüyorum az da ateşim var ne tavsiye edersiniz?

Gunaydin kizlar,benim yuZuklerim artik parmagima olmuyor. Odemden dolayi sanirim. Siz de durumlar nasil?
Bir de geceleri bazen donerken istemsiz olarak geriliyorum ya insalllah bi zarari yoktur.

Kızlar benim bebekte bazen aşağıda hareket ediyor üç gündür benjmkide altta ama sonuçta sürekli pozisyon değiştiriyorlar normal bunlar benimde idrara çıkasim artıyor bazen mide yanmasida tutuyor 21. Haftamda da orada oynuyordu yine oraya döndü sorun olsa Allah korusun o zaman olurdu bı ay geçti neredeyse sorun olduğunu sanmiyorum korkmayın:) aynı şekilde anneme sordum 5 doğumu var :) ve normal bebek o her yerde oynar dedi ve yine bi çok hamile pozisyon değişmiştir bebekle en çok mesaneye dayanır normal dediler ama karnım aşağıda değil normal duruyor .. H hasretsinan65 Turnakz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…