2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Babasi azicik bi oksayip konusunca, hemen basliyo hareketlenmeye. Simdiden babaci oldu yahu, napicam ben kiskancliktan ikisini de isiririm galiba
Benimkide babasına çok tepki veriyor hele babası başka çocuk sevsin sanki anlıyor beni tekmeliyor tekmeliyor artık sevme dur vallahi anlıyor galiba diyorum babası izlerken dört dönüyor karnımda dalga dalga oluyor maşallah sübhanallah bebislerimize ama bunlar babacı ben sana diyim

Günaydın kızlar ben hasta oldum üşüttüm sanırım öksürüyorum az da ateşim var ne tavsiye edersiniz?
Ayy canım bende aynıyım, her yerim ağrıyo. Boğazım ağzım yara dolu. Ihlamur içiyorum ( çok değil) limon yiyorum. Böyle hastalık zamanlarında bebekler anneye kök hücre gönderirmiş onu bekliyorum sabırsızlıkla
Daha da zorlanırsam gücüm yerine gelsin diye bi parol içicem.

Günaydın kızlar ben hasta oldum üşüttüm sanırım öksürüyorum az da ateşim var ne tavsiye edersiniz?
Canım ben öksürüğü ballı süt, arada gece çok öksürünce bir kaşık bal ağzıma alarak geçirdim. Ayvayı kaynatıp içmekten çekindim niyeyse ama ayva günde 2 tane filan yedim iyi geliyordu kendisi de öksürüğüme. Bol meyve, bol su, bol çorba iç. Kendini de sıcak tut, geçecektir 1-2 güne. Çok geçmiş olsun.

Ev de ayva dolu iyi fikir komposto gibi mi yapacağım?
Canım ayvayi böl elma da atabilirsin ince ince dilimle onları temiz suya koy kaynat sonra varsa balda biraz damlat istersen sonra güzelce iç sıcak sıcak mide yanmasi olmuyosa çok az bardağına karabiber at çok atma yakmasın iyi geliyor bunlar ..

Günaydın kızlar nasılsınız minnaklarınız nasıl? Dün bir bakamadım sayfalar dolmuş taşmış misafirimiz vardı bizimde 3 aile arkadaşlarımız, onlar gitti gece 1 e kadar uğraştım ortalığı topluycam diye ve sanırım çok yordum kendimi ki sabaha kadarda uyuyamadım ağrımadık yerim yok şu an ve hasta oluyor gibiyim boğazım yanıyor ve burun akıntısı da başladı offf yaa umarım olmam çünkü bnmki çok geç iyileşiyor normalde de, şimdi bu halde ilaç kullanmadan nolur hiç bilemiyorum

Ay sorma yaaa 9 ay tasi, sonra emzir buyut derken babaci olsunlar. O popolar isirilacak baska caresi yok
Ev de ayva dolu iyi fikir komposto gibi mi yapacağım?
L Ladyrose17 arkadasimin anlattigi gibi yapmisti diger kizlar canim. Ben henuz hastalanmadm ama bi kenara not ettim nolur nolmaz.

Ay sorma yaaa 9 ay tasi, sonra emzir buyut derken babaci olsunlar. O popolar isirilacak baska caresi yok

L Ladyrose17 arkadasimin anlattigi gibi yapmisti diger kizlar canim. Ben henuz hastalanmadm ama bi kenara not ettim nolur nolmaz.
Bilmiyorum canım benim başka bı yerde De üyeliğm var daha haftası ilerde hamileler boyle anlattı kürmüş o ve iyi gelmiş .. ben de denedim şimdi bı De karabiber le deneyeceğim bakalım onsuz denemstm.. inşallah hepimiz iyilesiriz .

Kızlar hangi marka bebek bezi düşünüyorsunuz? Ve sizce ne zaman hastane çantası yapmalıyım?

Prima ya da molfix dusunuyorum. Yani dogum cantasini da sanirim 33 de felan hazirlarim. Ozamana kadar herseyimi tamamlarim diye dusunuyorum.
Ben de Prima düşünüyorum yeni çiş göstergesi ve göbek oyuntulusu çıkmış 25 haftamdayim şuan doğumum sezeryan inşallah bebiş beklerse 13 haftam var bende bı 33 den sonra yaparım herhalde diye düşünüyorum ama herkes 30 da yapmış canım ben yine herşeyi tamamlar 33 den paket yaparım :)

İstanbul da yaşayıp çalışan anneler, yarın işe gitme konusunda ne düşünüyorsunuz? Bizim burda heryer buz. Ben hastayım aslında doktora gidebilsem doktor rapor verir ama domuz gribi salgını var hastanelerdeki mikroba maruz kalmak isteyorum.

Ihlamur yapayım ben de şimdi. Sana da çok geçmiş olsun. Kök hücre de neymiş bebişler şimdiden bize mi bakmaya başladı ne güzel :)

Herseyin hazir olursa sen de 30 da hazirla canim, cantanin erken hazirlanmasinin zarari yok nasilsa ben daha alisverise yeni yeni basladim, bikac ay surer alisveris yapmam diye dusunuyorum. Herseyimi hazirlayinca insalllah dogum cantami da hazirlarim. Zaten hastane sualeri felan derken anca toparlarim. Eminonune de gitcez ama havalar bu ara cok kotu, az duzelsin gidicez kayinvalidem ve esimle. KV alisveris yapcak bebisimize

Gunaydin kizlar,benim yuZuklerim artik parmagima olmuyor. Odemden dolayi sanirim. Siz de durumlar nasil?
Bir de geceleri bazen donerken istemsiz olarak geriliyorum ya insalllah bi zarari yoktur.
Kizlar bu konuda ne diyorsunuz? Ödem beni telaslandiriyorda aliskin degilim bu halime

Kizlar bu konuda ne diyorsunuz? Ödem beni telaslandiriyorda aliskin degilim bu halime
Canım ödem çoksa iyi değil ama hafif ödemler oluyo ben de alyansimi takmıyorum.. kilo aldık bu da var sadece ödem değil tansiyon normalse bişe olmaz bol su ic tuzlu yeme:)

Canım artık 25 haftamdayim bu ay çıkınca 28 ben Şubat'ta cikinca 32 oluyorum bu yüzden mart gelmeden bitiririm alışverişi bebiş büyüdükçe zor oluyor hem o yorulur hem ben son alışverişi 30 haftamda noktalarim inşallah bu arada buraya eminonunde bı toptancı adresi yazicam gidersen çok ucuz herşey ilk oraya git derim :)

Canım ödem çoksa iyi değil ama hafif ödemler oluyo ben de alyansimi takmıyorum.. kilo aldık bu da var sadece ödem değil tansiyon normalse bişe olmaz bol su ic tuzlu yeme:)
Bol su icmeye calisiyorum, bana cok ama doktora gidince de soracagim bu odemi. Tansiyonumu surekli olcuyorum, normal cikiyor. Ne bilim korkmaya basladim. 10kg aldim tabi bunun da etkisi vardir

Tamam canim yaz da oraya da gideyim, havuzluhana gidecegim bir de.

Bol su icmeye calisiyorum, bana cok ama doktora gidince de soracagim bu odemi. Tansiyonumu surekli olcuyorum, normal cikiyor. Ne bilim korkmaya basladim. 10kg aldim tabi bunun da etkisi vardir
Canım kilodan olmuyodr o tansyonda normalmiş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…