2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim aynilarini yasadim kizimda 41hafta gayet saglikli dogdu simdide ayni seyleri yasiorum o yuzden panik etmiorum.ama sen dr a gittigin zaman mutlaka danis cunku herkesin ayni olmayabilir.

sağolasın canım. şimdi ballı limonlu ıhlamur içiyorum. eşim toz zencefil almaya gitti bal ile top gibi yapıp yutacağım iyi gelirmiş.

Günaydın
Ben de iş yaptıktan sonra fark ediyorum hamileliğin yoğun etkisini. Iyi hissediyorum aslında ama bir elektrikli süpürge ve belim zonkluyor. Bir kere tüm eve temizlik yaptık eşimle, yemin ediyorum gece sağıma soluma eşim döndürdü :) bugün dinlen güzelce.

Bu haftayı sürekli akan ve her gece tikanan bir buruna geçirdim. Inat ettim ilaç kullanmamak için :) benim için çözüm akintilari boğazıma indirmemek, yoksa öksürük başlıyor. O yüzden burnumu genzimi hep temizledim. Okyanus suyu kullandım. Bir de yatak odasını havadar ve nemli tut canım. Mutlaka dinlen, bugün hep yat. Meyve ve bol ılık su. Geçmiş olsun

Uff kendimi hamile hissettmek için bende aldım ama kullanışlı bulmadım lastik kısmı göbeğimde iz yapıyo en iyisi bikini tipi büyük beden tabi herkes için değişken bir durum

Günaydın canımm :* aman dikkat et grip bi bulaştımı gitmiyor ben 2 ayda anca atlattım en son 2serum yedim akıntı boğaz ağrısı geçti tıkanıklık kaldı. Şimdi idare eder. Bugünde bol bol dinlen canım en iyisi dünün acısını çıkar

Ben kac gundur cok beterdim ilik suyun icine yarim limon sktm bi yemek kasigida bal koydum icine ictm gunde iki bardak falan bol mandalina yedim.evin icinde bereyle dolastm uyudum hatta bitanede parol icmistm gecti sukur limonlu suyu cok tavsiye ederm ama bogaza iyi geliyo gercekten

Bezi prima düşünüyorum ıslak mendilinde ebebeğin baby me pamuklu ıslak mendili varmış indirimde 24lü paketi stok yap kalitesi uni babye eş değer dediler alt açma olarak da çok cici yastıklı şeyler beğenmiştim tek kukkanımlık olanlar daha hijyenik dediler haa de şu titreşimli ana kucağı çok iyiymiş ben hep gördüğümde ne geteksiz şey derdim oysaki
Kızlar hangi marka bebek bezi düşünüyorsunuz? Ve sizce ne zaman hastane çantası yapmalıyım?

Mrb kizlar nasılsınız bu ne muhteşem bihis bebegim kıpır kıpır cok net hissediyorum karnimdaki kiprasmalari gozlemliyebiliyorum veee babamizda artik hissediyor cok şükür rabbime herkese tattirsin inş
Maşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim 40 yaşında ablam da çok istiyo ona da dua eder misiniz şubatta tüp yaptıracak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım 1 yumaktan bir küçük yelek de mi öremez
bir küçük ağız mendili de mi yapamaz
bir patik de mi alamaz ..beklediğim ne beşik ne araba
bunları yapmaya herkesin gücü yeter @MenekseSare

Merhabalar ay cok icim.sikkin arkadaslar.bebegimi hissetmiyorum dun saat 18 den falan bu yana .ay agrilarimda azaldi gece de uyuttu benı.nrmalfe uyutmazfı

Gunaydinn canim. Gerci bu gun uyumusum oglen olmus :)))) ay hasta olma lutfenn onlemini all yazik minnakaa. Kar var diye ciktik gecen oda baktm bogazm agriyor. Hemn nane limon yaptm bol limonlu. Kendimi sicak tuttum. Bide bool portakal yedim. Ihlamurda icilebiliyormus ic canim

Merhabalar ay cok icim.sikkin arkadaslar.bebegimi hissetmiyorum dun saat 18 den falan bu yana .ay agrilarimda azaldi gece de uyuttu benı.nrmalfe uyutmazfı
Keyfi yernde annesi demekki :)) uzulme . gunleri gunlerini tutmuyor. Benim Bazen aksama kadar durmuyo. Bazen de yatista:)

tünaydınnnn en güzel Anne adayları Nabersiniz Beni sorarsanız Bu ruh halleri içerisinde uyandım,Bacıma (görümceme yani) Kahvaltıya geldim Şuan ise kafayı nereye koysamda halsizligimi gizlesem nerde uyusam modundayım. Benim gibi uyananlara geçmiş olsun Enerjik annelerede selam olsun ne olur yormayın ben yordum 3 gün önce hala topallıyorum kemiklerim sızlıyor halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…