2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sağol cnm. Aslında bende başlarda iyiydim evi kardeşim ile temizlik neyseki ee birde hazırlık yaptım. Birde çok kişiydik. Ortalığı topla makineye yerleştir eğil kalk valla sırtım belim bacaklarım hiç tutmuyor. Makineyi boşaltmadım bile valla kalsın napim. Hiç halim yok Birde çocuklar krem halıya kolayı döktü herşey üst üste geldi 2-3 kez sildim ama bakalım leke kalırsa da yapcak bişi yok baharda yıkamaya veririm artık.

Kızlar cuma günü 4 boyutlu ultrason yaptırdık. Aman Allahım nasıl güzel bir duyguymuş o öyle. Rabbim her isteyene tattırsın. Bebeğimde çok şükür bir sıkıntı yok. 24 cm ve 348 gr olmuş minnoş. Doktor o kadar güzel anlattı ki saatlerce dinleyebilirdim. Bir sürü de video verdi bakıp bakıp seviyorum.
İnşallah sağ salim kucağımıza alıp da severiz.

direk halıya yag çöz sprey var ernetin sıkıyorsun,Beklet 3 dk bezle sil hemen çıkartıyor canım. Baya iyi sırf bunun için evdr bulunduruorum

Sağol cnm. Bnmde aynen bnmde boğazım yanıyor ve burnum hafiften başladı evet hasta olmamam gerek çünkü ben normalde de geç atlatıyorum hastalığı öyle çok sağlam bir bünyem yok malesef. Aynen dinleneceğim hiç bişi yapasım yok valla. Bir çamaşır attım sağolsun onu da eşim astı belim eğrilip doğrulmuyor zaten

Sağol cnm. Bnmde aynen bnmde boğazım yanıyor ve burnum hafiften başladı evet hasta olmamam gerek çünkü ben normalde de geç atlatıyorum hastalığı öyle çok sağlam bir bünyem yok malesef. Aynen dinleneceğim hiç bişi yapasım yok valla. Bir çamaşır attım sağolsun onu da eşim astı belim eğrilip doğrulmuyor zaten

Ayyy cnm sanada çok geçmiş olsun. Normal zaman olsa neyse de şimdi insan daha çok zorlanıyor ilaçta alamıyoruz doğru düzgün. Tavsiyen için sağol cnm bende yapim yada yaptırayım limonlu suyu eşime bende bi parol içerim kemiklerim sızlıyor ve 2-3 saat uykuyla duruyorum

Sağol cnm bende öyle yapcam yoksa gidişat hiç iyi değil

direk halıya yag çöz sprey var ernetin sıkıyorsun,Beklet 3 dk bezle sil hemen çıkartıyor canım. Baya iyi sırf bunun için evdr bulunduruorum
Hadi yaa sağol cnm bilmiyordum. Bi iki sildim annemde bulaşık deterjanının parlatıcısını dene dedi sildim pırıl pırıl oldu ama tekrarda bakmadım

Anneler selamlar öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yardımınıza ihtiyacım var çok kötü grip oldum ilaç almak istemiyorum genizlerim cok acıyor cok yanıyor ne yapmam lazim birde öksürük ve hapşırmanin bebege zarari olur mu? fikri olan varsa ne olur yazsın bana şimdiden Allah razi olsun

Hadi yaa sağol cnm bilmiyordum. Bi iki sildim annemde bulaşık deterjanının parlatıcısını dene dedi sildim pırıl pırıl oldu ama tekrarda bakmadım
Bak kapılara beyaz perdelerede Fairy bulaşık makinasını tableti,Halılara bu dedigim koltuk veya renkli yüzeyede cif sprey var yeşil kutu o çok iyi oluyor hemen sık sil,

O ne canım titreşimli ana kucağı ? Hiç bilmiyorum... Eğer bezini Prima alirsamki büyük ihtimal öyle ıslak mendili mide hep Prima alırım canım..

Bak kapılara beyaz perdelerede Fairy bulaşık makinasını tableti,Halılara bu dedigim koltuk veya renkli yüzeyede cif sprey var yeşil kutu o çok iyi oluyor hemen sık sil,
Deneyimli olmak başka bişi :) Yavaş yavaş öğreneceğiz böyle böyle çok teşekkür ederim

Ben primamın kokusunu sevmiyorum kızımda prima ile başladım ama zamanla içinde kremle çiş karışınca değişik bi koku çıkıyo bez daha dolmadan değiştirmek zorunda kalıyordum. Molfix alacağım göbek oyuntusu ve sıvı göstergesi çıkmış hemde gönül rahatlığıyla alacağım bi marka primaya para kazandırmak istemiyorum

Kizlar bu konuda ne diyorsunuz? Ödem beni telaslandiriyorda aliskin degilim bu halime
Alyansm var sadece parmagimda sislik pek yok canim .ama yuzum gozum ayaklarim sismeye basladi bazen balon gibi hissediyorum.alyansida cikarsammi acaba diye dusunuyorum birden siserse zor olur

Parolun bi zarari yok bende iki gun uyku uyumadim agridan artk vucudum nasil yorgun dustuyse dun hep uyudum bi yemek icin kalkiyodum yiyip yatiyodum tekrardan ben ilk basladigi zaman dikkat etmedim kendime ilerledi aman diyim sen bastan onlemini al gercekten cok zor geciyor

Maşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim 40 yaşında ablam da çok istiyo ona da dua eder misiniz şubatta tüp yaptıracak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allahim hayirlisiyla ablaniza ve butun isteyenlere tattirsin bu duyguyu..
canım 1 yumaktan bir küçük yelek de mi öremez
bir küçük ağız mendili de mi yapamaz
bir patik de mi alamaz ..beklediğim ne beşik ne araba
bunları yapmaya herkesin gücü yeter @MenekseSare
Yapamaz canim yapamaz icinden gelmiyosa eger.bizimki bir tane yelek ormus annemse agiz mendili banyo havlusunun icine tulbenti yelegi osu busu gucunun yettigince yapiyor bunlardan bahsettim kendisine ne gerek var haziri var simdi herseyin dedi..icinden geliyo demekki yapmak dedim bende belki bi dusunur diye.seni cok iyi anliyorum insan icerliyor.5 ayim bitti yeni geliyor aklina gecenlerde sanada hic sormuyoruz varmi caninin istedigi bisey diye sordu! Hic birsey istemiyo canim gecti o gunler dedim... Allaha sukur ne orecegi yelege nede alacagi ikitane tuluma ihtiyacim yok ama lafa gelince babanne dede oluyolarya ona delleniyorum iste....

Evet cnm dr da parol içebilirsiniz demişti. Bende hala uyuyamadım dinlenemedim hiç yrn da iş var uzanıyorum öyle cnm bişi de istemiyor. Bir portakal suyu birde limonlu su içtim dediğin gibi 2-3 saat önce

Merhaba bayanlar ben hafiften alisverise basladim. Birkac paket yarim kollu ve kolsuz tulum aldim. Neden olsa yaz bebegi olacaklar diye. Sort ve sapkada aldim. Kizim 2 oyuncak secti kardesine cingirak tarzi onlari aldim. Emzirme ortusu aldim. Kizimda coook isime yaramisti. 2 yil kullanmistim. Sonrasindada bebegi olmayan bir arkadasima hic susunmeden al bunu sana ugurlu gelecek deyip verirvermistim. Simdi onunda bir kizi var mamaroo 4 moms i cok begendim alacagim ama cok pahali oldugundan dogumdan sonra insallah belki cevremizden biri verir diye dusunuyoruz bebek arabam ana kucagim park yatagim hep kizimdan kalanlar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…