2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Islak mendil uni baby yeni doğan ilk bir yıl kullandık. Ben test edebileceğim seyleri kendimde test ettim. Uni baby gerçekten yakmıyor. Primanın ıslak mendili yakıyor.

Bez olayı her çocuğa göre değişiyor. Biz primayla başladık sıkıntı yaşadık canbebe ile devam ettik 5 numaradan sonra primaya geri döndük.

Birde kızlar unutmadan söyliyim biz en iyisi diye sabamed şampuanı uyguna buldukça stoklamıştık, oğlum alerjik bünyeli çıktı doktor mustella köpük şampuan önerdi. Köpükler alerjik reaksiyon göstermiyormuş. Stokladıklarımızı 2,5 yıldan sonra yeni kullanabildik.

Evet cnm dr da parol içebilirsiniz demişti. Bende hala uyuyamadım dinlenemedim hiç yrn da iş var uzanıyorum öyle cnm bişi de istemiyor. Bir portakal suyu birde limonlu su içtim dediğin gibi 2-3 saat önce
eşine söyle tavuk suyuna çorba yapsın bide :) bol sıvı girsin vucuduna.inş yarına kadar birşeyin kalmaz

Biz 5 numaraya kadar canbebeden memnun kaldık, 5 numara pişik yaptı primaya geçtik. Arada canbebe bulamayınca molfix aldığımızda molfiksin bendenleri canbebeye göre daha küçük ondan dolayı ona adepte olamamıştık.

Ben de şu an cok fena gribim kayınpederime sordum gribin bebege bi zararı olmaz dedi novalgin surup içtim aksamları yatmadan iki gündür bi de serum fizyolojik yaptım burnuma. Novalgin surup paroldan hem daha etkili hem de bebek için daha az zararlıymış

Kayınpederin neci canım, bende gribim baya.

Alyansm var sadece parmagimda sislik pek yok canim .ama yuzum gozum ayaklarim sismeye basladi bazen balon gibi hissediyorum.alyansida cikarsammi acaba diye dusunuyorum birden siserse zor olur
Ben alyansini gecen hafta cikardim, sıkmaya baslamisti. Bugun denedim baya baya sıkiyo arkadaslarim dedi ki ayaklarini bolca uzat ve cok hareket etmeye calis. Baska turlu odem cok artar dediler bend ebugun evi temizledim hakkaten daha az şiş hissediyorum

Neden ben hala hissedemiyorum bazen hizlica bisey geciyor, ama ayirt edemiyorum cnku benm bebeklikten beri hep gazli bir yapim vardi... Yine mi gaz diyorum. Yatiorum olmuo... Cikolata yiyorum olmuo.. Dua ediyorum olmuoo.. Elimle salavat getiryorum olmuoo... Cuma ayrintilim vardi. Sukur hersey normaldi ama Orda da uyuyodu.. Halbu ki 18 haftaya kadar doktorlar cok hareketli yandin sen diyerek saka yapiolardi nazar mi degdiler yavrucak küsüp ters dondu galiba

Evet bende gördüm kafam karıştı molfixmi alsam en iyisi her ikisine De bı bakayım markete gidince

Annesi üzülme 1-2 haftaya hissedersin :) o zaman rahatlıkla ayirtta edersin ben de net olarak 21 hafta başı 20 hafta sonunda hissetmeye başladım :)

Canım hayır bebeğe zararı yok bu konuda endişen olmasın çünkü ben bunu hem doktora sordum hem araştırdım aynı seyi bende burada bı çok kişide yaşıyor .. bebek amniyon sıvısı içersinde olduğu için o onu koruyor canım korkma ama ıhlamur icebilirsin doktor bana icebilirsin tek şey ıhlamur bol bol mandalina portakal ye dedi bı de ..

Canbebeyi kuzenim kullaniyo ve bebekleri hep pişik hala ısrarla ne diye kullanıyor bilmiyorum içini elledim ve beğenmedim canım .. bebekten bebeğe değişiyor evet haklısın .. Molfix ve Prima düşünüyorum bakacağım artık hangisi iyise ama almayacağım iki marka var sleppy ve canbebe sleppy De hiç emici değil rahat değil şu Molfix e ve Prima ya bakayım diğer kuzenim ikizlerine Prima kullandı ve çok memnundu dediğin gibi bebişten bebişe değişiyor işte en iyisi az bez almak bebişin poposunda sıkıntı olmazsa devam etmek :)

Biz bize özel bir durum olduğunu düşündük, prima kullanırken bezliyken çişini yapmıyordu bezini açınca yapıyordu. Hatta sünnet gerektiren bir durum mu var diye genel cerraha bile götürdük. Canbebeye geçince düzeldi. Sonra 5 numaraya geçtiğimizde pişik oldu 2 kere doktora götürdük verdiği ilaçlar işe yaramadı eşim bez değiştirelim dedi primaya geçtik pişiği geçti hala prima kullanıyoruz. Geçenlerde primanın instagram sayfasında yorumlar vardı, okudum bizim yaşadığımız bu bezliyken çişini yapmama durumunu başka yaşayanlarda olmuş. Gerçekten bez olayı bebeğe göre değişiyor.

Sklyomm kizlaar gelin konusak
Evde yanlizm kocamda gitti daha gelmedi
Kizimla başbaşa kaldk yanliz hissetmiyim diye arada tekmeliyo pamuğum ama oda bi yere kadar :) siz napiosunz :)

Uff kendimi hamile hissettmek için bende aldım ama kullanışlı bulmadım lastik kısmı göbeğimde iz yapıyo en iyisi bikini tipi büyük beden tabi herkes için değişken bir durum
Ben de bikini modeli giyiyordum ama benim göbek yerine kalçadan genişliyorum düşüp duruyor aşağıya çamaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…