2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım 1 yumaktan bir küçük yelek de mi öremez
bir küçük ağız mendili de mi yapamaz
bir patik de mi alamaz ..beklediğim ne beşik ne araba
bunları yapmaya herkesin gücü yeter Niloyatospikk
Yok örer canım da kolu da ağriyor kendini kötü hissetmesine kıyamam kayinvalidemin maaşı olduğu halde kiyamaz parasina annem ondan daha çok hediyeler alır bana

Sen neler düşünüyorsun canım
Eşim Berra dedi peygamberimiz o ismi değiştirmiş benim aklımdan Bahar geçiyor çünkü bizim eşimle tanışmamız evlenmemiz bebeğimiz olacağını baharda öğrendik yine baharda doğacak inşallah hayatımızda baharın çok yeri var bilemedim aklıma da gelmiyor ki bişey ne olsun diye

Kızlar bebek arabalarına bakıyorum. Mima Xari ve Quinny lere bakıyorum. İnternette 2000-3000₺ arası fiyatlar var ama içerisinde neler var neler yok açık bir şekilde yazılmamış. Bu markaların indirimli satıldığı yerleri ve alırken nelere dikkat etmek gerektiğini bilen var mı?

Karar vermek çok zor canım bende bu aralar çok stresliyim bu yüzden bebeğime üzülüyorum

Karar vermek çok zor canım bende bu aralar çok stresliyim bu yüzden bebeğime üzülüyorum
Evet karar vermek çok zor ilk gebeliğim kürtaj ile sonlandı bunda da hep bi korku şöyle bir hevesle çarşıya gitmeye korkuyorum hala kendimi kaptırmamaya çalısıyorum tuhaf bir psikolojideyim isim bile düşünmekten ziyade hep doğuma odaklı düşüncelerim

İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız canım

Yok örer canım da kolu da ağriyor kendini kötü hissetmesine kıyamam kayinvalidemin maaşı olduğu halde kiyamaz parasina annem ondan daha çok hediyeler alır bana
Arkadasim ben mevzuyu yanlis anlamisim kusurabakma efsunsuz kendi kayinvalidesinden bahsediyor sandim.senin mesajini okuyunca anladim isin aslini

Benim de kız ama hiç isim düşünmedim ben de isim önerisi bekliyorum
Behice ( Şen, güzel, güleryüzlü kadın)ismini cok begeniyorum kizim olsa dusunurdum koymayi..zümra ( 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın ) ismininde anlamida guzel soylenmeside ayni sekilde..elizan ismi yukselen ezaz sesi demekmis buda farkli gelir bana..aklimdaki ilk 3 isim bunlardi canim

canim bende ayni psikolojideyim senin gibi bugün carsiya gittik biraz ebebekte falan baktik icim gitti böyle bi iki body almaya ama hep diyom erken biraz daha bekle iki kürtajdan sonra korkuyorum. Kötü seylerde aklima getirmek istemiyom ama insan ister istemez biraz tedirgin. Subatta esim dedi alisverise baslariz bakalim hele hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

Biz hic alisveris yapmadik. Bizim her seyimizi babanne aliyor. Heralde cocugun bir yillik kiyafeti vardir cok sey almis. Yorgan takimi yaptirmis ben ona nevresim takimi aldim. Tek aldigim sey bu yani. Ama kayinvalidem begenmedi gitti kendi bir tane daha aldi

Maşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim 40 yaşında ablam da çok istiyo ona da dua eder misiniz şubatta tüp yaptıracak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ins.rabbim anneligi yasatsin bu sene covugu olmayip ta tedavi ile cocugu olan 2 arkadasim var bereketli bir yil inşallah wblannda güzel haberini aliriz

Şanslisin diyimmi sana bizim babaanne ilk torun ama malesef yapatmi hiccccc sanmam heycan yok ama benim annemde yok ablslarim heycanla cirpiniyolar ne yapsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…