2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben aslında kendimi bırakıp biran evvel çarşılarda gezip birçok şey almak istiyorum ama temkinli davranmaya çalışıyorum anlayacağın garip garip davranıyorum ilkinde çabuk kaptırmıştım çarşılarda almıştım soluğu psikolojik olarak toparlanmam biraz uzun sürdü inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Evet zümra güzelmiş aklımda olsun menekşe bahar çok hoşuma gidiyor sanki içime doğmuş kız olacağı bir romandan esinlenerek KK da bu rumuzu koymuştum

Deneyimli olmak başka bişi :) Yavaş yavaş öğreneceğiz böyle böyle çok teşekkür ederim
yok deneyimli olmaktan degil estagfurullah bizde 1 senelik evliyiz nerdeyse,Ama bi görseydin sanki 10 çocuk evde eşim saolsun çaylar mı dökülmedi 1 aylık evliyken mutfak halısımı yıkamadık ertesi gün oturma odası,battı çay döküldü göndermek zorunda kaldık 3 aylık evliydim 5 defa halılar gitmişti azdır en sonunda çözüm aramaya başladım ve bulduklarım sık batan ev olunca çabuk kapıyorsun

Canım ben Kraft deco twist aldım. Çok güzel:) 360 derece dönüyor. Hemen tek düğmeyle takılıp çıkıyo puseti. Güvenliği de iyi, çok da sağlam bişi. 1200 e aldık.

Ilk kez disardan hareketlerini gordüüm:) ne kadar naif kibar vuruyor benm kizim Allahim öliciiim:) birde gececiyzz. Sindiden belli ediyor kendini. Gece 2 gibi faln hareketleniyor. Sabah 8 de duruyo hanmin hareketleri :))

Bende bugün ilk defa dışardan gördüm hareketlerini çok hastayım kuzum galiba moral verdi dışarı bile çıkmadım ama fena grip olmuşum her yerim ağrıyor. Burnum tıkalı çok zor

Kızlar günaydın.3 gündür yatak döşek yatıyorum boğazım şiş ve öksürük var.Doktora gidemedim kar dan dolayı ve ıhlamur kuş burnu bal limon filan geçer sandım .Ama nafile.Gece gündüz öksürüyorum. karnıma ağrı girmeye başladı artık.Bebeğim nasıl acaba çok merak ediyorum bugün gidebilirsem gidip göreceğim inşallah bişey yoktur demi kızlar morale ihtiyacım var nolur bişey olmaz deyin tekmelerini hissediyorum ama bu öksürük etkiliyor mudur onu Napacam ben

cnm ben geldim bugün işe hasta hasta çok hastayım hemde halimi görsen sen naptın dersin bana. Yıllık iznimi kullanmadım hala 3ay oldu belki yıllık iznimi kullanırım 3 gündür atlatamadım hastalığımı.Bebeğe bişi olcak diye endişeleniyorum öksürmekten ağladım dün

Ben sabah acile gittim, serum taktı. 2 gün rapor verdi. Annem geldi bana bakmaya. Sanada çok geçmiş olsun canım.

cnm aynı sorun bendede var boğazlarım 3 gündür şiş içmdğim bitkisel şey kalmadı kuş burnu ,ıhglamuri ballı ıhlamur,elma suyu kaynattık nafile,bol çorba,sadece limon,greyfurt,portakal,ballı karışımlar ama yok ya yok geçmiyor ağladım dün bebeğe bişi olcak diye.Turp suyu özellikle aşırı tavsye ediliyor annem kırmızı turp suyu yaptı geçmedi 2 gündür.Turbu oydu içini 1 gün bekledttik içine bal koyup bal karışımı turp suyu oldu kendiliğinden . onu içtim yok . ne berbat bi hastalığa yakalndım ben.

Ben sabah acile gittim, serum taktı. 2 gün rapor verdi. Annem geldi bana bakmaya. Sanada çok geçmiş olsun canım.
cnm ne dediler peki kötü olmuşssun yada daha önce gelseydin gibi bişi dediler mi.senin tam olarak neyin var. geçmiş olsun. Bu arada geçer az kalmış filn dedilermi hastalıktan için.

Olsun cnm bunların hepsi deneyim işte başına gelmiş uygulamışsın bizde daha 6 aylık evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…