2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ilk kez disardan hareketlerini gordüüm:) ne kadar naif kibar vuruyor benm kizim Allahim öliciiim:) birde gececiyzz. Sindiden belli ediyor kendini. Gece 2 gibi faln hareketleniyor. Sabah 8 de duruyo hanmin hareketleri :))
Ne güzel cnm inş yakın zamanda bizde görürüz :) senin kız hem naif hem nazlı annesi

Kızlar bende dün bas agrısı ve mide bulantısı çektim. Gece çoook üşüdüm. Kat kat yorganla uyudum. Sıcak su torbası vs kullandım. 2 gibi terlemiştim.
Gebelikte yüksek ateşe iyi değil yazıyor. Ölçemedim de ateşimi dün. Şimdi iyiyim ama.
Bebeğim etkilenmiş midir ? Korktum şimdi dün o hengame de ne yaptığımı hatırlamıyorum

Ne güzel cnm inş yakın zamanda bizde görürüz :) senin kız hem naif hem nazlı annesi
Az kalmis canim gorursunuz ins. :) kilo aldkca tekmeleri kuvvettleniyor. 1 haftadr sert vuruyodu. Oncesndede belli oluyodu buyuk ihtimal ama bn kendimi cok yoklayan biri degilim. Birde babamzla aramz hic iyi degil. Adamn odadan cikmasini bekliyor ne yapacaksa o zamn yapiyor bunuda kacirdi

cnm ne dediler peki kötü olmuşssun yada daha önce gelseydin gibi bişi dediler mi.senin tam olarak neyin var. geçmiş olsun. Bu arada geçer az kalmış filn dedilermi hastalıktan için.
Boğazlarım 1 haftadır kötü. Burnum tıkanık 2 gecedir uyuyamıyorum. Bugün felaket kulağıma ağrı vurdu. Gecede ateş başlamıştı. Serumunda şu an için çok bir faydasını hissetmedim. Doktor bir antibiyotik yazdı hamileler kullanabilir dedi ama ben ilaçları almıycam şimdilik.

4 yıldır hiç rapor kullanmamıştım, ama bu baya baya sarstı beni.

Bana toz zencefil bal karışımı çok iyi geldi doktoruma da sordum yapabilirsin dedi.

İnş bizde daha yeni yeni artık hissediyoruz tekmelediğini gezindiğini neyseki bir kez de babası denk geldi. Babası elini koyunca hareket kesiliyor, aynen bizimki de meraklanıyor ama pek yakaladığı söylenemez. Anneci olcak bizim kızlar heralde

Keşke gitmeseydin işe rapor alsan ve evde dinlensen bence.

Çok geçmiş olsun. Halimize bak hepimiz hastalıktan kırılıyoruz bir öksürüyorum ciğerlerim dışarı çıkacak sanırsın.

Canım 2 hafta kadar önce bende senin gibiydim tam 1 hafta sürdü öksürük hemde çok sert öksürüyodum herhangi bir sorun olmadı bir an önce toparlanmaya bak içini ferah tut :)

Kızlar günaydın şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı? Doktorum bu hafta yaptır dedi ama tereddütlüyüm bir kısım yaptır bir kısım yaptırma diyo

Kızların günaydın kac gündür giremiyorum ...misafirlerim vardı..bizim kidee ben evde yalnızken bi tekmeler bi şovlar babası geldiginde tık Yok..cocuk hiç hareket etmiyo :) bekliyoruz o ne zaman bakmazsa elini çekerse o zaman vuruyo benim oglanda anacı anliycaginizz

Kızlar günaydın şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı? Doktorum bu hafta yaptır dedi ama tereddütlüyüm bir kısım yaptır bir kısım yaptırma diyo
Günaydin ben gecen hafta yaptirdim 50lik olandan. Bende tereddütlüydüm ama doktor 1 paket cikolata yiyince de aynı sey dedi ve ben yaptirdim. Tabi hastanedeki glikoz şurubu veren amca "aman canan duymasın" diye esprisini de yaptı:))

Ayy keskee isin kötüsü hic anneci kiz gormedim belki bi ilki yasarizz en cok beni sevsn cok kiskanrm.

Asumnur günaydın profil resminiz ne kadarr da güzel öylee bayıldımm anneyemi babaya mı benziyor :)

gunaydin canm
21. Haftaya kadar anlamiyodu 22. Haftadan sonra dis sesleride duyuyorlar ya ürküyorlar sanirim. Ohh ama annecii olsunlar ne guzell :))

Günaydın güzel anneler :) bugün ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah kar nedeniyle idari izin verdi valilik inşallah hastaneye kayıp düşmeden gidebilirim dua ederseniz banada çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…