2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teşekkürler canım bende 2 baklavadaki kadar şeker diye biliyorum ama yinede içim rahatladı biraz daha sağol

Günaydın güzel anneler :) bugün ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah kar nedeniyle idari izin verdi valilik inşallah hastaneye kayıp düşmeden gidebilirim dua ederseniz banada çok mutlu olurum
oo gözünüz aydın büyük buluşma zamanı desenize cuma gününü bekliyorum sabırsızlıklaa.. Güzel haberlerinizi alırız inşallah

Günaydın güzel anneler :) bugün ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah kar nedeniyle idari izin verdi valilik inşallah hastaneye kayıp düşmeden gidebilirim dua ederseniz banada çok mutlu olurum
Ay cok heycanli gule gule gt canim. Yaninda esin vs varsa yapis birakma hehr. Dun ciktik biz bn kaymiyorum sozde esim beni tutuyor o kayiyo kim kimi tutuyo belli degil. Ayakklarini yere saglm bas canm. :) guzel haberlerini bekliyoruzz

Asumnur gerçekten çok tatli Rabbim kucağında gormeyide nasip etsin bugün bizimkide inşallah renkli olur hiç umudum yok ama bakalım

oo gözünüz aydın büyük buluşma zamanı desenize cuma gününü bekliyorum sabırsızlıklaa.. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağ salim gidebilirsem burdan haber veririm sonucu :)

Ay cok heycanli gule gule gt canim. Yaninda esin vs varsa yapis birakma hehr. Dun ciktik biz bn kaymiyorum sozde esim beni tutuyor o kayiyo kim kimi tutuyo belli degil. Ayakklarini yere saglm bas canm. :) guzel haberlerini bekliyoruzz
Maalesef canım eşim calisiyor gerçi olsada o benden daha çok kayıyor seninde dediğin gibi :) dua ede ede gidicem artık canım çıktıktan sonra burdan güzel haberlerini veririm inşallah

Maalesef canım eşim calisiyor gerçi olsada o benden daha çok kayıyor seninde dediğin gibi :) dua ede ede gidicem artık canım çıktıktan sonra burdan güzel haberlerini veririm inşallah
Aynen canim hc bsyck olmaz Allahn izniyle. Ins bekliyoruzz

Ayy keskee isin kötüsü hic anneci kiz gormedim belki bi ilki yasarizz en cok beni sevsn cok kiskanrm.
Bende hiç görmedim haftasonu gelen misafirlerimizin de bebeklerinin hepsi kızdı 1,5-2-4-7 yaşlarında hiç biri babasının yanından ayrılmıyor. Tabii gidince bnmki direk gördün mü hepsinde baba kız aşkı var babalarının yanından ayrılmıyor. Bizimkide öyle olacak şimdiden kabul et kıskanma sonra dio

Günaydın cnm bizde de durum aynı ama kızlar genelde babacı oluyor kendimizi kandırmayalım en iyisi ama senin oğlan da kesin anacı olur doğanın kanunu

Keşke gitmeseydin işe rapor alsan ve evde dinlensen bence.
Canm bizim şirket biraz anlayışsız izin aldın ya laf yaparlar.Cuma gitmedim işe rapor aldım sabah dokotrdaydm neden haber vermediniz diye aradılar daha dur bismillah vereceğim haber bekleyin sabredin sizimi düşüneceğim o halde ? tabi böyle demedim. ama açıkladım haber verecektim zaten dedim.sinirim bozuldu.Bugün az daha iyi hissettim kendimi geldim.Şuan sadece öksürük var ama öksürmekten karnım acıyor.
Bi bakayım iyi olmassam yıllık iznimi kullanırım 10 gün kadar iznim var saçma bir firma olduğu burdan belli zaten.

Canım 2 hafta kadar önce bende senin gibiydim tam 1 hafta sürdü öksürük hemde çok sert öksürüyodum herhangi bir sorun olmadı bir an önce toparlanmaya bak içini ferah tut :)
Oh sağol cnm içim ferahladı sağol bu bile yetti bana .Okudum netten suyundan dolayı zarar görmüyor diyor ama ana yüreği aklım hep onda.

Hehe aynen anacı olsunlar .9 ay taşıyoruz kolay değilmiş cidden ...bide ilk kelimeleri babababababa oluyo yaa Ben doğar doğmaz anne diye fisildiycaaam her fırsatta hahah o derece şimdiden sesleniyim hatta ....şaka bi yana sağlıkla gelsinlerdee gerisi teferruatt

Aynen canm tv de veya sosyal medyada baba kiz videolarini goruyor yaa hemn arkadan kikirdiyor nasl mutlu oluyor. Bn normalde kiskanc deglm ama minnakimk kiskanrimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…