- 3 Ağustos 2016
- 487
- 339
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.161
Çok sevindm Canim ilk defa heralde ayrintili ? Ben daha hic göremedim kuzumu o şekilde doktor daha vakti var dio -.- ama bizde gidicez bugün bir ayin sonunda inşallah iyi haberlerle döneriz :) sende aman dikkat et annesi saglicakla gidin gelin insallahGünaydın güzel anneler :) bugün ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah kar nedeniyle idari izin verdi valilik inşallah hastaneye kayıp düşmeden gidebilirim dua ederseniz banada çok mutlu olurum
Canim ben onumuzdeki hafta yaptiricam.ilk cocugumdada yaptirdim bundada yaptiricam allah izin verirse.bence yaptirilmali cunku seker varsa ve bilmezsen asil o zaman zarari var.Kızlar günaydın şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı? Doktorum bu hafta yaptır dedi ama tereddütlüyüm bir kısım yaptır bir kısım yaptırma diyo
Amiiin cnm sağolHasta olan arkadaslarim cok gecmis olsun allah sifa versin.bi an once kurtulun insallah hastaliktan.
Hayırlı olsn cnm . en iyisini yaparsınız sizin kararınız inşallah darısı başıma 1 yıl sonra yapacağız biz odasını 1 yaşına kadar bizle kalacak sonra odaya alacağız inşallah.o nedenle şimdi yaptrmadık .Darısı bana.Kizlar bu arada kizim icin oda fikirlerinizi almistim hepinize cok tskler.kararimizi verdik hatta dun aldik mobilyalarin gelmesini beklioruz.kizima genc odasi deil cocuk odasi tarzinda mobilyalar aldik simdilik bikac sene kullanicak hem kardeside besikten cikinca oda ayni odada kalicak bi sure.beraber vakit gecirmeleri icin iyi olur diye dusunduk bikac sene sonra artik kendileri isteyince ayiricaz odalarini.insallaah iyi bi karardir
İhtiyacimiz olan biseydi Teşekkür ederiz canm aklimda bulunsun denemekten zarar gelmez :)Selam fındık kurdu kızımın teyzeleri ve minnak arkadaşlarıcanlarım size sevineceğiniz bi müjdem var inşallah :) kuran kursu hocamdan da onaylattım ve bi kaç kişi çevremden denemiş. Nal i şerif diye bi dua var tam net değil okunması ama doğumda yanında bulundurursan Allah in izniyle ve inanarak taşıycan üzerinde niyeti bozmamak gerekmiş. Bu atmış olduğum duadan 3tane fotokobi çıkartcakmışız birini eşimize verip cüzdanına koycak diğeri hastane çantasında son kalanı da elimize yapıştırcakmışız doğuma onla girilcekmiş inanarak ve dua edilerek Allah in izniyle kolay bi doğum oluyormuş. Teyzemin elti kızı var komşusu vermiş onada kız 1saat sancı çekmiş ve kolayca doğurmuş. İnşallah bizede nasip olsun. Sizinle paylaşmak istedim denemektr fayda var diye düşünüyorum
Allah razı olsun cnm ins tek sancı da kurtuluruz hepimizSelam fındık kurdu kızımın teyzeleri ve minnak arkadaşlarıcanlarım size sevineceğiniz bi müjdem var inşallah :) kuran kursu hocamdan da onaylattım ve bi kaç kişi çevremden denemiş. Nal i şerif diye bi dua var tam net değil okunması ama doğumda yanında bulundurursan Allah in izniyle ve inanarak taşıycan üzerinde niyeti bozmamak gerekmiş. Bu atmış olduğum duadan 3tane fotokobi çıkartcakmışız birini eşimize verip cüzdanına koycak diğeri hastane çantasında son kalanı da elimize yapıştırcakmışız doğuma onla girilcekmiş inanarak ve dua edilerek Allah in izniyle kolay bi doğum oluyormuş. Teyzemin elti kızı var komşusu vermiş onada kız 1saat sancı çekmiş ve kolayca doğurmuş. İnşallah bizede nasip olsun. Sizinle paylaşmak istedim denemektr fayda var diye düşünüyorum
Anlıyorum seni canım ben her öksürdüğümde elim karnıma gidiyodu bişey oldumu acaba diye bide o zaman net hissetmiyodum hareketleri çok şükür bişey olmuyo her şeyi panik yapıyoruz işte Allah korusun hepimizin minikleriniOh sağol cnm içim ferahladı sağol bu bile yetti bana .Okudum netten suyundan dolayı zarar görmüyor diyor ama ana yüreği aklım hep onda.
Bende bu cumartesi yaptırıcam canım bizde öyle düşündük allah korusun bir sıkıntı varsa o zaman ne yaparız yaptıralım dedik.çok teşekkür ederim cevabın için inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizCanim ben onumuzdeki hafta yaptiricam.ilk cocugumdada yaptirdim bundada yaptiricam allah izin verirse.bence yaptirilmali cunku seker varsa ve bilmezsen asil o zaman zarari var.
cnm endişelenmene gerek yok baş ağrısı normal bişey bendede var kaç gündür.üşümendeki neden havalardan olabilir .terledikten snra üzerini değiştirseydin keşke bende dün gece terlemişim boynum,sırtım su gibiydi üzerimi değiştirdim.Bebeğini hissediyorsan ufakda olsa sorun etme. hissetmesen de sorun etme uyuyorlar. ben 5-6 saat hissertmedim geçende çok korktum snra hiç durmadı ufaklık maşallah. biraz bekle bebeğini hisset için rahtlasın. birşey yoktur stres yapma sakın.Kızlar bende dün bas agrısı ve mide bulantısı çektim. Gece çoook üşüdüm. Kat kat yorganla uyudum. Sıcak su torbası vs kullandım. 2 gibi terlemiştim.
Gebelikte yüksek ateşe iyi değil yazıyor. Ölçemedim de ateşimi dün. Şimdi iyiyim ama.
Bebeğim etkilenmiş midir ? Korktum şimdi dün o hengame de ne yaptığımı hatırlamıyorum
Canım yazdıklarını okudum da bende çalışıyorum çok zor firma zorluk çıkarıyorsa allah yardımcın olsun ama izin doktor olayını falan dert etme normalde yasal olarak hamilelerin ayda bir rutinde doktor kontrolü hakkı var onun dışında da raporuna falan bişey diyemez seni çıkarma gibi bi lüksü bile yok yasak heleki devam etmiceksen doğumdan sonra hiç umursama ben başlarda her şeyi takıyodum aman izin almayım aman laf ederler diye sonra bşraz ağrım falan oldu rahatsızlandım o günden sonra hiç takmıyorumCanm bizim şirket biraz anlayışsız izin aldın ya laf yaparlar.Cuma gitmedim işe rapor aldım sabah dokotrdaydm neden haber vermediniz diye aradılar daha dur bismillah vereceğim haber bekleyin sabredin sizimi düşüneceğim o halde ? tabi böyle demedim. ama açıkladım haber verecektim zaten dedim.sinirim bozuldu.Bugün az daha iyi hissettim kendimi geldim.Şuan sadece öksürük var ama öksürmekten karnım acıyor.
Bi bakayım iyi olmassam yıllık iznimi kullanırım 10 gün kadar iznim var saçma bir firma olduğu burdan belli zaten.
İhtiyacimiz olan biseydi Teşekkür ederiz canm aklimda bulunsun denemekten zarar gelmez :)
Rica ederim canlar ne demekAllah razı olsun cnm ins tek sancı da kurtuluruz hepimiz
Canm büyük bir firma ve aile firması. patronun yeğeni var, eniştesi var dıdısının dıdısı bunlar patronluk taslıyor.Ama gel gör ki patron yani müdürümüz çok iyi o izin veriyor egosu yok. diyorum çıkıyorm kontrole gidecğim tamm diyor. bişey demiyor. ama patronun ablasının kocası var oda patronluk taslıyor neden haber vermedin diye sbah sabah arıyor soruyor hastanedeym dedim. ben olmassam iş yürümeyeck sanki.Orada sorumlu olarak çalışıyorum bir görevde benden başka yapacak fazla kişi yok işimi o nedenle . ya uzun hikaye çok saçma şeyler.dert etmeyeceğim daha.çıkarma şansları yok evet biliyorlar onlarda.iyileşmessem yıllık iznimi kullanacağım ama yıllık iznine bile onlar karar veriyor işin yoğunsa yıllık iznini erteliyorlar sonra çık diyorlar mesela. bikaç arkdas yazın iş çoktu çıkamadılar 1 ay geç çıktılar. banada öyle demezler inşallah. ay çok uzun yazdım cnm kusura bakmaCanım yazdıklarını okudum da bende çalışıyorum çok zor firma zorluk çıkarıyorsa allah yardımcın olsun ama izin doktor olayını falan dert etme normalde yasal olarak hamilelerin ayda bir rutinde doktor kontrolü hakkı var onun dışında da raporuna falan bişey diyemez seni çıkarma gibi bi lüksü bile yok yasak heleki devam etmiceksen doğumdan sonra hiç umursama ben başlarda her şeyi takıyodum aman izin almayım aman laf ederler diye sonra bşraz ağrım falan oldu rahatsızlandım o günden sonra hiç takmıyorum
Saol canim benim darisi herkese insallah.bizde 1.5 da anca yapioruz iste kardesi olmasa kiyip ayiramazdim aslinda ama ayirmak en iyisi akli erince daha cok zorlanabilir.yani ikiyi gecmemesi lazim galiba.Hayırlı olsn cnm . en iyisini yaparsınız sizin kararınız inşallah darısı başıma 1 yıl sonra yapacağız biz odasını 1 yaşına kadar bizle kalacak sonra odaya alacağız inşallah.o nedenle şimdi yaptrmadık .Darısı bana.
Rica ederim tatlimm.yani o sekeri normaldede vucudumuza alioruz zaten.hem sakincasi olsa dunya capinda yapilam bisey olmaz heralde.hem o karatay denen bayan insanlari yanlis yonlendirdigi icin 15 gun falan meslekten men cezasi aldi.Bende bu cumartesi yaptırıcam canım bizde öyle düşündük allah korusun bir sıkıntı varsa o zaman ne yaparız yaptıralım dedik.çok teşekkür ederim cevabın için inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Doktor bana 39 olursa hemen gel demişti tabi ki de sürekli ateş ölçerle ölçmen gerekiyor ben 4 saatte bir Parol alıp gece boyu ateşime bakmıştımKızlar bende dün bas agrısı ve mide bulantısı çektim. Gece çoook üşüdüm. Kat kat yorganla uyudum. Sıcak su torbası vs kullandım. 2 gibi terlemiştim.
Gebelikte yüksek ateşe iyi değil yazıyor. Ölçemedim de ateşimi dün. Şimdi iyiyim ama.
Bebeğim etkilenmiş midir ? Korktum şimdi dün o hengame de ne yaptığımı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?