2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canm tv de veya sosyal medyada baba kiz videolarini goruyor yaa hemn arkadan kikirdiyor nasl mutlu oluyor. Bn normalde kiskanc deglm ama minnakimk kiskanrimm.
Bende öyle diyince kıskanıyorum aynen hemen beni 2.plana atıyor kızıyla sarılıp uyuycaklarmış bana sırtlarına dönceklermişte bilmem ne hayallere bak, tabii işin ucunda beni sinirlendirmek var ne de olsa hoşuna gidiyor

Slm cnm çok düşüncelisin Allah razı olsun doğum en büyük korkum hatta bu yüzden direk sezeryan yapın beni diyebilirim ondan da korkuyorum ama yapcak bişi yok

Ese guc yeterde bebelere yetmez ah gidi zalimlar

Kızlar günaydın şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı? Doktorum bu hafta yaptır dedi ama tereddütlüyüm bir kısım yaptır bir kısım yaptırma diyo
Benim doktorum kesinlikle yaptırma taraftarı. Başta ben de cekiniyordum ne yalan söyleyeyim. Doktorum "tüm kadın dogumcular yaptırılmasını öneriyor, Allah korusun şeker varsa ve tespit edilmezse bebege zararı daha fazla" demisti. Ikna oldum ben de. Haftaya persembe yaptıracagım bakalım, umarım bi sey cıkmaz.

İlk defa duydum siz paylaşınca baktım nette bende bunu buldum

Kızlardoktorumu aradım Nac-600 ve parol kullan dedi öksürük için. boğazımda az şişlik var. kullanan varmı parolu biliyorum da Nac-600 hiç duymadım

Ese guc yeterde bebelere yetmez ah gidi zalimlar
Aynen cnm neyse bizde anneleriyiz sonuçta ne kdr onlara düşkün olurlarsa olsunlar bizden de vazgeçemezler onada hep böyle diyorum :) en kötü anne bile olsan bebişler yine anne diye ağlayıp ona sığınıyorlar sarılıyorlar ee bizde inş güzel anneler olacağız kısmet olursa bende ona hep zaten diyorum anne kız kombinleri yapacagım şöyle gezeceğiz ilerde karşılıklı kahveler içeceğiz ohh misss

Slm cnm çok düşüncelisin Allah razı olsun doğum en büyük korkum hatta bu yüzden direk sezeryan yapın beni diyebilirim ondan da korkuyorum ama yapcak bişi yok
Aselam balım rica ederim ne demek ben neler hissediyorum ve endişelenşyorsam sizde aynı öylesiniz :* inşallah dua edelim hayırla kurtulalalım canımm içimizi temiz tutalım biz :)
İlk defa duydum siz paylaşınca baktım nette bende bunu buldum Eki Görüntüle 1936588
Evet canım bende önce doğruluğundan emin olup sizlerle öyle paylaşım hocam falanda baya araştırdı gördüğünüz gibi bi çok şeyde işe yarıyomuş. İnşallah bizde şifasını görürüz canımm

Amin inşallahh... Manevi desteğe en çok ihtiyacımız olan zaman doğum anı olsa gerek.. Mutlaka faydası vardır ama bence o anda elimizde bulunduramasak bile kalben ettiğimiz her dua, teslim olup Rahmetine sığınışımız karşılıksız kalmaz inşallah.

Tabiki de canım canından can çıkıyo kolay mı elbet dilinde Allah olan dua eden kulunu da Rabbim in sonsuz rahmeti vardır. Ama inşallah ben doğum çantasına koycam 2sini diğerini eşime şimdiden vercem sırf doğum için değil hep taşısın zararı olcak değil ya

Ne demek canım ne kusuru zor bu iş olayları bende rahat gibiyim ama yinede gün sayıyorum izne çıksam da evimde rahat sakin stressiz otursam diye inşallah bir an önce toparlarsında sıkıntı yaşamazsın ama yinede canını sıkma moral en önemlisi

Rica ederim tatlimm.yani o sekeri normaldede vucudumuza alioruz zaten.hem sakincasi olsa dunya capinda yapilam bisey olmaz heralde.hem o karatay denen bayan insanlari yanlis yonlendirdigi icin 15 gun falan meslekten men cezasi aldi.
İşte düşünmeden bişey söylüyorlar insan sonra 50 tane şey düşünüyor. Bende öyle düşünüyorum canım en mantıklısı yaptırmak

Benim doktorumda yaptır dedi canım ama işte o ikna olma süreci varya yaptırmaya karar verene kadar 50 tane şey okudum en mantıklısı yaptırmak bakalım bende cumartesi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırız

Canım ben yaptırdım şeker yüklemesi.. çok şükür normal çıktı bugün dr a da gösterdim gayet iyi dedi sıkıntı yok çok şükür

Kızlar 8 nisan doğum tarihimiz Allah'ın izniyle inşaallah yavrum erken gelmezse 15 gün erken alinicaz 89 günümüz var bugün doktor teyzemize gittik tansiyonum da normale döndü çok şükür Allah'ıma suanlik iyiyiz Rabbime bin şükür .. iyi haberler alalım hepimiz inşallah:)

kızlar bende 2 hafta sonraa gittiğimde yaptırıcam galiba benim doktorumda yapıcaz demişti açıkcası doktorum yaptıralım dediğinde yaptırmasam mı diye düşünmedim bile yaptıranlar limonata gibi bişey olduğunu söylüyo zaten ben okadar şekeri günlük yediğim tatlılardan da alıyorum Allaha emanet bebişlerimiz benim annemde canan karataycı oda yaptırma yaptırma diye hergün söylüyo

kızlar herkese merhaba:) ben bazen bebek hareketlerini vajinamda hissediyorum. sanki orda bişeyler oluomuş gibi, çok tedirgin oluyorum. sizde de oluyor mu böyle bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…