2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım hiç bı zararı yok o kadar çok arastirdimki tatlıyı geç yediğimiz ekmekte kahvaltılıklarda bile şeker var ben de yaptırdım çok şükür sıkıntı olmadı sonuçta normal çıktı çok önemliymis yoksa doktorum gereksiz şeyleri yaptirmiyor zaten..

kızlar koltuk altı stıck rolon falan kullanıyordum. zarar olur dıye bıraktım. ama onsuz d ıyı olmuyor. sız kullanıyor musunuz

Tabiii haklisinn. Biz biraz gizli kahraman olacagz. Oyy yerimm onlariii. Kombnlerinidee. De de cnm bni kiskandrnca oylece kaliyorum. Sen hc deglse altta kalma. Ne de yakisirr simdii Allahim Ocagi saymiyorum kavuşmaya az kaldiiiii

Ayyy cokkk tesekkur ederizz teyzesii dikkate alacagim ins. Malum.isin bel kemiğiii:)))) Rabbim.kolayliklar nasip eylesinnn

kızlar koltuk altı stıck rolon falan kullanıyordum. zarar olur dıye bıraktım. ama onsuz d ıyı olmuyor. sız kullanıyor musunuz
Yok canım sık duş alıyorum kimyasal bişey kullanmamaya çalışıyorum sorun olacağını sanmıyorum o kadardan ama oldum olası sevmiyorum su rolonlari .. yazın mecbur sıkmalı deodorant kullanıyorum tiksine tiksine

Ben bırakmıştım canım, içindeki alkol ve parabenden dolayı. Sebamed be niveanın aliminyumsuz depdorantları var tene değdirmeden onu kullanıyorum.

Havalar sogudu disari cikamiyoruz, doktoruma sordum evde yuruyus bandinda yavas tempo yuruyebilirsin dedi. Simdik yuruyorum yavas tempo. 15dk yuruyem dedim bari

Bircok kisi de demis zaten, o sekeri gün icinde baska seylerden de alıyoruz. Tek seferligine bir anda almıs olacagız, oyle düsününce yaptırmak mantıklı oluyor. İnsallah güzel sonuclar alırsın
Yaa belli oldu demek tarih :)
Aramızdaki ilk kisi sen olacaksın sanırım
Ben Yves Rocher'inkini kullanıyorum, diger ürünlere göre cok daha dogal, alkol paraben vs yok. Bircok hamilelik blogunda okumustum kullananları, ben de ondan sonra onu kullanmaya karar verdim.

Neden 15 gun erken canim.bide simdiden veriolarmi tarihi ?

Neden 15 gun erken canim.bide simdiden veriolarmi tarihi ?
Canım ben sezeryan olucam 38 haftada aliyomus suyun gelmeden alicam dedi . Son adete göre 8 nisan dedi zaten 25+5 USG ye göre bebek sata göre 25+1 di kesin sezeryan olacağı için gün verdi yani:) eğer daha erken gelmezse en geç 8 nisan dedi

Kızlar inanılmaz sinirliyim ve inanılmaz moralin bozuk geldim ama boşuna geldim doktor bana iki hafta sonra ayrintili ya gelceksin dedi ben de zannettimki kendi bakcak ama beni ultrasona yönlendirdi onlarda neymiş yoğunluk varmış haftaya perşembeye gün verdiler karda kışta boşuna gelmiş oldum yani aglycam ya yok böyle bisey

Evet canım sezeryan olacağı için kesin iki hafta erken alicak inşallah bebeğim erken davranmaz.. galiba canım bakalım nolucak kim ilk dogurcak herkesin ki zamanında gelir inşallah :)

Madem kendin bakmiycakdin bana o gün şöyleki ben gün aliyim ona göre gelişim demi ama sırf gün almak için geldim yani bugun

Ya benim geceleri kasiklarima sanci giriyor cok korkuyorum. Kizim 35 haftalikken dogmustu. Gece yatarken suyum gelmisti. Simdi erkenden sancilar baslayinca korkmaya basladim. Insallah bisey olmaz...

Anladim canim benimde sezeryan ama bana bisey demediler acaba sadece senin dr unmu verdi yoksa her dr bu zamanlarda verirmiki?

Geçmiş olsun cnm bende öyleyim ve bgnde işe geldik hava çok kötü gidiyor buralar hep ayaz
sagolasın canım sana da geçmiş olsun Allah tan çalışmıyorum evdeyim.Bütün gece uyumadım tek tesellim geçen sene bademciklerimi aldırdım yoksa daha kötü olurdu.İhlamur salep falan iç canım Dr a gitsem ilaç verir ama Kıyamam idare edeceğiz artık

hepimize hayırlı olsun :) biz de 19 mayısa bekliyoruz inşaallah oğlumuzu. yalnız merak ettiğiim 2 soru var bilenler cevaplarsa çok sevinirim, doktor ; bebek 1 hafta önden gidiyor dedi. yani ben 21 haftalıkken muayene olurken doktor 22 hafta 3 gün diye yazdırdı asistanına.bu durumda bebek beklenen tarih aralığından erken mi doğacak ?

diğer sorum, 22 haftalığım ve doktor kontrol esnasında herşey normal dedi, rahim 5 cm açık dedi. ben bebeği görmenin heyecanından sormayı unuttum 5 cm açık olması iyi mi kötü mü normal mi ? normal doğum istiyorum, inşallah hayırlısıyla normal olur

Kötü olmuş gerçekten bu havada.
Olsun sakinlesmem çalış, vardır bi hayır mutlaka

Tabiii haklisinn. Biz biraz gizli kahraman olacagz. Oyy yerimm onlariii. Kombnlerinidee. De de cnm bni kiskandrnca oylece kaliyorum. Sen hc deglse altta kalma. Ne de yakisirr simdii Allahim Ocagi saymiyorum kavuşmaya az kaldiiiii
Diyorum valla kızımla şöyle gezcez alışverişler yapcaz ooo neler neler bu sefer o kıskanıyor çaktırmıyor sende söyle iyi oluyor aynen az kaldı valla şaka maka korkuyla heycan karıştı ben de siz bizden 3 hafta öndesiniz. Bizde yolu yarıladık inş doğum yaptım dediğimiz bebeklerimizi konuşacağımız günlerde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…