2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Insallah :)
Bende okuya bilirim canım ama yavaş okurum yetismesse birbirimze yardimci olursak iyi
Burda fazla okuyan olmayinca ben baska bi grupta dagittim uzgunum canim bitti hatim.bu hatimden sonra tekrar dagitalim dedik.buraya yazarim ben yine ins

Aynen ben redbull ve kolayi gunluk icerdim hamile olmadan 5-6 ay once birakmistim simdide cok canim cekiyo ama tabi redbull icemiyorum kola iciyorum bazen yemeklerin yanina bi kac yudum ama simdide icetea ye alismaya calisiyorum hic icmeyeyim diye :)

Canim özelden devletten degilde bak ben burda 13. haftadan itibaren %10 da ödemiyorum benden 5 kurus cikmiyo ama doktor en gec 4-5 haftaya cagiriyo sonucta bilemiyoruz bir sorun olurmu olmazmi yani en gec 5-6 haftaya bir oyle bi kontrole gitsen yeter. Dikkat et kendine ucakta tehlikeli hamilelik icin rabbim korusun

Aynen ben redbull ve kolayi gunluk icerdim hamile olmadan 5-6 ay once birakmistim simdide cok canim cekiyo ama tabi redbull icemiyorum kola iciyorum bazen yemeklerin yanina bi kac yudum ama simdide icetea ye alismaya calisiyorum hic icmeyeyim diye :)
Ben icetea cok tuketyrm valla hatta sicak tea de cok tuketiyorum :) kolada cok nadir zaten bi cay bardagindan fazlasini midem almiyo ben sey yapiyorum mesela icim yandimi %100 meyve suyunu sade maden suyuyla karistirip iciyorum hararetimi aliyo:)

Ayyy Allaahimmm bal gibii olmuss amaaa bayildimm. Kuzuyu bunun icindede goruruz insaallah. Ne kadara yaptrdin annesiii
Aminnn canim insallah bi saglikla kucagima alayimda yavrumu. 130 tlye yapti kargo dahil mesela kayinvalidede terlik tac almis buna benzer 50 tl aslinda insan kendide yaparda benim burda onlari almam yapmam cok daha pahaliya denk geliyo

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben kötüyüm ya bi gün iyiyim bi gün grip anlamadımki nasıl birşey ya kış hamişi olmak da zormuş bi an önce doguralım inşallah

Kızlar birşey yi merak ettim doğum gennelikle 40. Haftada oluyo ya şimdi ben 25 haftalık oldum 25 haftammı kaldı doguma cevaplarınızı bekliyorum

Kızlar birşey yi merak ettim doğum gennelikle 40. Haftada oluyo ya şimdi ben 25 haftalık oldum 25 haftammı kaldı doguma cevaplarınızı bekliyorum
Normal sartlarda 38-41 arasi oluyor dogumlar.illa 40. Haftada gelicek diye bisey yok canm.bazilarininki 38 bazilarinin 42. Haftayi bile gordugu oluyor.
Ama senin yaklasik 15 haftan kalmis 40 haftayi baz alirsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…