2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O ne canım titreşimli ana kucağı ? Hiç bilmiyorum... Eğer bezini Prima alirsamki büyük ihtimal öyle ıslak mendili mide hep Prima alırım canım..
Görsellerde arat canım nasıl açıklayacağımı bilemedim :) tercih meselesi ablam primanınkini kullanıyo çok memnun

Canım hiç değilse küçük bişey al bebek dünyada malı olduğunu bilince kopup gidemezmiş diye bi batıl inanç duymuştum hem kendini de motive etmiş olursun minicik bi patik öyle mutlu ediyor ki insanı

mininuhut bizi unuttun iyisinizdir insallah
Canimm hic unuturmuyum kar esaretinden elektrik internet telefon her sey gitti. Birde ustune kum dokuyormusum fena agrilar cekiyorum annemi cagirmistim annemler geldi kar bastirinca onlarda 1 haftadir bende mahsur kaldilar iyiki de kaldilar fena agrilarim oluyor cunku. Cok sukur rabbime kizimda bende iyiyiz. Dadli nasil ona cok uzuldum rabbim en kisa zamanda tekrar saglikli bir gebelik nasip eder insallah. Sen nasilsin canim bebegin nasil insallah sizde iyisiniz dir

1 hafta sonra gidiyorum canim gideyim mi dr a sence . 3 haftadr ultrasona giriyorm ya yazk dedm cocuga

Aminnn canim insallah bi saglikla kucagima alayimda yavrumu. 130 tlye yapti kargo dahil mesela kayinvalidede terlik tac almis buna benzer 50 tl aslinda insan kendide yaparda benim burda onlari almam yapmam cok daha pahaliya denk geliyo
En guzelini yapmissin canimm. Cok yakisir eminim. Ismi de nasil guzel kuzumuunn:)) saglikla guzel gunlerde kullanin insaallahh

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Okulun son demleri eokul sınav falan filan hiç giremiyorum bu aralar.
Okuyamadım yüzlerce mesaj olmuş.
Bebişler iyidir inşallah TEKME YEMEYEN KALDI MI
yaaaa dünyanın en güzel en tatlı duygusu değil mi
Benim artık eşimde karnıma elini koyuyo tekmeyi hissediyo
Maşallah maşallah maşallah

Eyvah eyvah gebelikde zorlanmissin eminim.Allah acil sifalar versin simdi iyimisin.kızçeninde iyi olmasina sevindim canim aman iyi olsunlar.biz iyiyiz ana ogul oynasip duruyoruz.sirf hareketlensin diye yiyorum meyveyi veriyorum coskuyu sipaya :))) dadliyi hic sorma oda benm kalbimde bir sızı oldu ama ne yapalim Allahim kendi canina bir zeval vermesin demekden baska caremiz yok.zaman insallah yaralarina merhem olur.bugunlerini aratacak dertlerden esirgesin mevla

Canım hiç değilse küçük bişey al bebek dünyada malı olduğunu bilince kopup gidemezmiş diye bi batıl inanç duymuştum hem kendini de motive etmiş olursun minicik bi patik öyle mutlu ediyor ki insanı
Dogru diyon canim bak bu yazdiginla motive ettin beni ilk firsatta alcam
Zararlı mı acaba inan suan yine canım deli gibi çekti normalde yemiş insan değilim
sonucta seker yani kilo yapar bilemedim ki bende yiyom yani sîk sîk

Midenin jelibonu eritmedigini ve icinde domuz jelatini oldugunu duydum.ne kadar dogru bilemiyorum.bende bayilirdim eskiden ama pek yemiyorum artik.hamileyken hic yemedim.supheli gidalardan uzak durmak gerekli
Türkiyede ki haribolar helal. Resmi sayfasinda yaziyor türkiyedeki üretim helal. Ama mesela almanyadaki haribolarda 100% domuz jelatini var :) türkiyedeki diyer jelibon markalarini bilmiyorum.

Iyi aksamlar hanimlar, uzun zamandir giremiyorum. Malesef tansiyon sıkıntısı basladi bende. Inanilmaz bas agrilarim oluyor.simdlik cok ciddi rakamlara ulasmadi sukur ama ilerleyen haftalarda da sorun devam ederse normal doguma alamam dedi doktor. Ilk dogumum normal olmuştu bu da oyle olsun istiyordum ama olmuyorsa da yapacak bisey yok.
Bu arada erkek analari isimlere karar verdiniz mi? Benim aklimda hic isim yok.bu konuda benim gibi kararsiz olan var mi?

15 haftan kaldi, tabi bebisin 40. Haftayi beklerse
Normal sartlarda 38-41 arasi oluyor dogumlar.illa 40. Haftada gelicek diye bisey yok canm.bazilarininki 38 bazilarinin 42. Haftayi bile gordugu oluyor.
Ama senin yaklasik 15 haftan kalmis 40 haftayi baz alirsak
25 haftan kalamaz canım 50 hafta oluyor o zaman
Kızlar kusura bakma yın ya yanlış yazmışım simdi farkketim ve güldüm kendime benim kafa gitmiş bu hastalık iyice bunalttı beni dogru 15 haftam kalmış teşekkür ler

Geçmiş olsun canım isim konusunda bizde karar veremedik eşim arda diyo ben doruk diyorum bi karar veremedik ama eşim hep arda diye seviyo karnımı

Kizlar bu suvetteri kadin cok guzel anlatmis ve tek parca. Ben orgunun Ö sunden anlamam ama kadinin anlatimindan anladim. Anneme izlettim videoyu ormeye basladi, bakalim nasil olacak.

Türkiyede ki haribolar helal. Resmi sayfasinda yaziyor türkiyedeki üretim helal. Ama mesela almanyadaki haribolarda 100% domuz jelatini var :) türkiyedeki diyer jelibon markalarini bilmiyorum.
Bu jelibomlarla ilgili facebook anne gruplarinsa deney yapmislar. Jelibomu suya atiyorlar bekliyorlar jelibomlar sisip kocaman oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…