2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bu suvetteri kadin cok guzel anlatmis ve tek parca. Ben orgunun Ö sunden anlamam ama kadinin anlatimindan anladim. Anneme izlettim videoyu ormeye basladi, bakalim nasil olacak.
Çok güzelmiş Canım ne güzel annen örecek sana hayırlısıyla giyer bebiş inşallah

Çok güzelmiş Canım ne güzel annen örecek sana hayırlısıyla giyer bebiş inşallah
İlk oglumda kayinvalide ve esimin teyzesi ormustu cok guzellerdi. Annem bilmiyorum diye hic orgu ormemisti. Kayinvalide de boyun fitigi oldu oremiyor, diger teyzede rahatsizlik gecirince bende anneme buldum videoyu izlettim oda anladi cok sukur oruyor.

Benim kaynanam biliyor herşeyi örmeyi ama bebek için hiç birşey yapmıyo öbür eltimde doğum yaptı onada hic birşey yapmadı annemde calışıyo ondan örmez herhalde ben hic bilmiyorum en iyisi hazır almak sen şanslı sın bizim kimse bebiş için birşey yapmadı

Aminn canımm çok zor cidden ya insan sürekli endişeyle yaşıyo kendi kendini ferahlatmaya çalışıyo. Korkma ama canım kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun. Benim bi tanıdığımın da öyleydi onun ki ta 3 4aylıkken plesanta aşağıda demişler. 5ayda kanaması başladı 2 3hastane doğum oluyo anneyi kybederiz fln dediler. Kız inanmadı bska hastaneye gtti serumla iğneyle düzeldi ve tam zamanında doğum yptı şuan 6aylık evladı. Plasentasda çok çıkmamstı yukarı ama skıntı çıkmadı kanaması olduğu halde normalde doğum yptı. Doktor kontrol amaçlı çağırıyodr canım kötü bişey getirme aklına dua edelim birbirimize zamanında gelsin kuzular sağlıkla hayırla

Anguskusu yaramaz olup masum olan kuzulara bayiliyorumm oyle olsunlar. Cadilari seviyorum ama bilmisleri pek sevemiyorum:)
Aynen canım örnek bi çocuk olsun istiyorum :) bende pek sevmem onlara laf yetiştiremen yaşıtlarından 1 2 sene önde gibi :)) benimde çenem düşüktür aslında Mrkla bekliyorum Zeynep Erva mı :)

İnşallah canım dua ediyorum inanıyorum çıkacak çıkmasa bile en fazla sezeryanla dogum yapcam başka sıkıntı olmuycak Allahın izniyle öyle hissediyorum ama işte yinede düşünüyor korkuyor insan senin ne sıkıntın vardıda dikiş atıldı kuzum bilmiyordum bu arada geçmiş olsun,Benim tam kapalı degil rahimde 1cmden az açıklık var tam kapalı degilmiş aceba böyle bişeyden mi oldun sende

Benimkiside örer herşeyide ben giydiremem bazı nedenlerden dolayı dokunamiyorum bişeyine herkesin ayrı bir derdi var işte ,
annem de yelek oruyo battaniye giysi almak istiyo sağolsun söylemeleri bile yetiyor insana

Bu jelibomlarla ilgili facebook anne gruplarinsa deney yapmislar. Jelibomu suya atiyorlar bekliyorlar jelibomlar sisip kocaman oluyor.
O zaman bunlar baya tokluk hissi verir niye bende etki etmiyor saka bi yana zararli seylerden mümkün oldugu kadar uzak kalmaya calisiyoz ama her zaman olmuyo... arada bi yemek lazim :)

Aynen canım örnek bi çocuk olsun istiyorum :) bende pek sevmem onlara laf yetiştiremen yaşıtlarından 1 2 sene önde gibi :)) benimde çenem düşüktür aslında Mrkla bekliyorum Zeynep Erva mı :)
Oy ben onun isminiii severim masaallah subhanallah:) bende cok konusuyorum babaya bnzerse sakin bana bnzerse fena olcak :))))) ee tum gunde benle malum hehhe

Benimkiside örer herşeyide ben giydiremem bazı nedenlerden dolayı dokunamiyorum bişeyine herkesin ayrı bir derdi var işte ,
annem de yelek oruyo battaniye giysi almak istiyo sağolsun söylemeleri bile yetiyor insana
Aynen bi nedeni var elbet seninde bi bildigin vardır ay bu Kaynanalar dan zaten ne zaman hayır geldiki benim kaynanam da yapmasa bile bi kere yapiyimmi bile demedi sanki onun torunu degil daha önceden de habire torun torun diyordu kaç kere yüzüme vurduğu oldu üzdü o kadar şimdide köşesine çekilmiş sanki birşey istiycem ondan zaten istemem ki ben hiç bir şeyini

Kızlar daha 3 bucuk ayımız var cok sabırsızlanıyorum ben nasıl geçiçek zaman bir an önce doğsun cok merak ediyorum bebişimi
Benim hic doğurmaya niyetin yok çünkü çok korkuyorum ilk doğum oldugu için bide etraftaki her kez cok korkutuyor beni anlattıklarıyla

Sende ona göre davranırsın bebeğin gelince canım boşver , hem sana özel değilmiş diğer torununa da yapmamış bişey içinden gelmiyo demekki takılma sen bebislerimiz iyi olsun yeterki biz alırız herseyinii onların :)

Slm herkese, bende Allah izin verirse mayısta doğum yapıcam.. bi konuda sizlerden yorum bekliyorum.. 20. Haftadan sonra girilen 4D ayrıntılı ultrasonunuzu perinatolog mu yada radyologmu yaptı? Artık kadin dogumcular kendileri haricinde baska bir perinatolog yada radyolog da görsün istiyorlar.. Eger öyleyse perinatolog dr. Ismi , hastane ve fiyat bilgisi rica edicektim (İstanbul icin) . Şimdiden teşekkürler..

Ben icetea cok tuketyrm valla hatta sicak tea de cok tuketiyorum :) kolada cok nadir zaten bi cay bardagindan fazlasini midem almiyo ben sey yapiyorum mesela icim yandimi %100 meyve suyunu sade maden suyuyla karistirip iciyorum hararetimi aliyo:)
Benimki aliskanlik canim tatli icecek olsunda ne olursa olsun :) kolayi acaip canim cekiyodu ama su bi aydir iyiyim yinede sigara kullaniyodum onuda icecek olmadan icmiyodum ordan kaldi yoksa aramam ama asitli iceceklere göre icetea idare eder meyva suyuda kolayi birakinca icmeye baslamistim onuda canim istemiyo :) en azindan gunluk sekerimi onlarla aliyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum zaten istemem ondan gelecek birşey i bi çorap alsa yüz defa söyler. Ben bebişime herşeyi alırım yeterki i sağlıklı olsun

1 hafta sonra gidiyorum canim gideyim mi dr a sence . 3 haftadr ultrasona giriyorm ya yazk dedm cocuga
Canim kendine cok dikkat et doktora sordunmu ucak meselesini? Bidaha gitmene gerek yok prensesimiz iyi sukur onun disinda dedim 5-6 haftaya bir git diye sk sk cagirmiyorlar zaten sorun olmadikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…