2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
şimdi gördüm çok mutlu oldum Rabbim korktuguna ugratmasın canım kimseyide korktuguna ugratmasın Banada dua et ne olur,Plasenta aşagıda dediler ya kanama olabilir diyorlar annemin yanına gitcektim yasak geldi gidemiyorumda ;( 10 gün sonraya ultrasona gel 23-24 haftalıkken dedi umarım ciddi bişey yoktur korkmaya başladım ya çıkmazsa yukarı

Baktım canım gerçekten çok cici şeyler varmış bayıldımmm, ben de düşünebilirim böyle bir şey teşekkür ederizz paylaştığın için.

Bugün tetanoz aşımı oldum sonunda. Kolum 1-2 saat çok ağrıdı. Sizde bir sıkıntı olmuş muydu sonrasında? Ateş ağrı vs?

aaa bende çok severim yaş pastayı hamilelikte bir iki defa yedim benim canım hep yasaklı şeyler çekiyor başından beri kola ve cips gebelik öncesi uzunca bir süre ağzıma sürmedim şimdi nefsime hakim olamıyorum gördükçe canım istiyor bir yudum kola birkaç tanede cips yiyorum nefsimi körelteyim diye

Teyzeleri oglumun takimi yapildi yollandi adiyamana kayinvalidemlere insallah onlarda sorun cikmadan bana yollamayi basarirda giyer pasam
çok güzell canım Rabbim sağlıklı güzel günlerde giymeyi nasip etsin paşaya :)

Benimki bilakis düşük seviyelerde.yüksekse sürekli kontrol altında tutun derim allah korusun bi risk oluşturmasın
benim gebelikte once dusuktu simdi ise yukseldi.onceden 9,6 .10,7 falandi.bir saat once basim dondu olctumm13,6 cikti yuksek oluyir demi sonrada basima agri girdi

Aminn canim benimm. Simdi yolculuga cikacagim Ya daha 1 hafta oncede ayrintiliya girdim. Belli bi dr umda yok. Ayrintilida hic bir skinti cikmadi. Rahmimle plesantayla ilgilide sorun yok. Dr a gtmeyeym diyorum bir daha cunku 1 ay icinde neredeyse 3 kez ultrasona grdm. Bide ucakla gidiyorum 1 saat 45 dk bsy. Gttgm bi dr smdilik cikabilirsin ama. Aya ne.olur bilmem.dedi gel yne dedi ama bence ozeldi o yuzden boyle dedi

Bugün tetanoz aşımı oldum sonunda. Kolum 1-2 saat çok ağrıdı. Sizde bir sıkıntı olmuş muydu sonrasında? Ateş ağrı vs?
bende bı 14 yıl once olmustum tekrar gerekıyor dedı. persembe gunu gıdecegım yenısı ıcın. ama oyle aklımdakı onun acısı. benımkı 1 hafta acımıstı. ates olması ama agrısı cok cok fazla oldu canım tatlı degıldır ona ragmen etkıledı :)

Herşeyin bi vakti saati var derler ya aynen oyle .. Hamile oldugmu ogrendgmdede eşime ilk ben 9 ay nasil dayancam demisim simdi 6. Aya ne kaldi :)) gerçi dur boyle dedgme bakma hala gecmio kiz
Bnde bi diyorum geciyor bi diyorum ay hic gecmiyorr hehe geride kalan 6 ay dusununce gecmis ama daha 4 ayy var olamaaazzzz hehhhee

Teyzeleri oglumun takimi yapildi yollandi adiyamana kayinvalidemlere insallah onlarda sorun cikmadan bana yollamayi basarirda giyer pasam
Ayyy Allaahimmm bal gibii olmuss amaaa bayildimm. Kuzuyu bunun icindede goruruz insaallah. Ne kadara yaptrdin annesiii

hahaha kıyamam ya suçlu olmuşsun bir de erkek bebeklere has bi durum mu acaba ya benimde canım hiç tatlı istemiyor ben de çikolata falan çok yerdim mesela hamilelik öncesi
bu teoriye bende katılıyorum, eskiden bir adet döneminde bile bir sürü tatlı yerdim. Simdi yok, bir top kek bile midemi bulandırıyor bazen :)

Kizlar dunku ve bugun sabahki yazismalari yeni okuyabildim uzuldum tamamen yanlis anlasilma olmus.burda kimse kimseye karisamazki kimsenin boyle bir hakki yok zaten arkadasin niyetide o degilmis yanlis anlamissin.nikinide degistirmissin sanirim etiketleyemiyorum.biraz sakinlestiginde buraya gelmemen icin bi sebep olmadigini sende anliyacaksin.durumunun farkli oldugunu hepimiz biliyoruz burda kimse kimsenin caninin yanmasini istemez degilmi canim.hepimiz ve yavrularimiz Allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…