2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen benim de canım tatlı değildir öyle mızmızlanmam kolay kolay ama öyle bir ağrıdı ki ağlayacaktım :/ Yıllar önce fabrika stajından önce bir doz vurdurmuştım, o zaman da 1-2 hafta kolumu kaldıramamıştım. İnşallah gebeliktekiler o kadar uzun süre ağrımaz

Sanirim kisiden kisiye degisiyor.ben ilk hamileligimde yaptirmistim hic agrim olmadi.bundada yaptirdim yine hic agrim olmadi cok sukur.ama eltimi hatirliyorum kolunu oynatamiyordu

Aynen öyle arkadaşım. Burada kapı gibi ben varım, sezeryan olacakları kimseye yedirmem :) İşin şakası ben de sezeryana mecburum, bu bir tercih değil mecburiyet. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Whiteandblack i bekliyoruz en kısa zamanda geri Daha odalarımızı cicilerimizi paylaşacağız, gruptan kopmak yok

Gelsin kilolar artık :) bende zaten kilo var doğuma yakın nasıl olurum hayal edemiyorum böyle giderse

Aynı canım, saçlı bebeğe alamet derler de ; ablam tam bi keltoş doğurdu

Jelibon mu ben en çok ondan aşerdim sağlıksız ne varsa canım çekiyor
Valla canım çekti bir de yedim. Paşa da çok sevdi

Bu aşının etkisi bünyeye göre değişiklik gösteriyor. Birlikte çalıştığımız kız aşıdan sonra 3 gün rapor almıştı :) 2. Dozuda o ağrıdan sonra vurdurmamıştı :)

Canım bi kaç gündur giremedim konuya hakim değilim tam olarak ama aramızdan ayrılma ne olur ozleriz biz sizi
bir çok şey paylaştık burda kardeş gibi olduk yakınlarımiza bile anlatamadiklarimizi birbirimizle paylaşıyoruz burda, hamileliğimizi yariladik bile surda bi kaç ayımız kaldı meleklerimize kavusmamiza Allah'ın izniyle, ister sezeryan ister normal sağlıkla gelsinler inşallah ,
benimde vajinismus sorunum vardı bende sezeryan dusunuyorum hepimiz normal olsun isteriz tabiki ama elimizde olmayan nedenler varsa sezeryan olacak illaki ,çevremde kötü bir örnekte duymadım hiç sezeryan hakkında, kız kardeşim normalde çok zorlanmıştı,arkadaşım kuzenim sezeryan oldu ilk günden bebeklerini emzirdiler ayağa kalktılar hemen, bebekleride gayet sağlıklilar maşallah.. bizimde öyle olacak inşallah canım:) birakmayin bizi neolur geri dönün yeğenimizle aramıza

Ayne aynen canım ya bnmkide öyle maşallah Allahtan hissediyorum kuvvetlice artık buyurler inşallab :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…