- 3 Kasım 2014
- 147
- 133
- 53
- 37
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.581
Canım neden olduğunu bilmiyorum ama acile git bence orda dogumhaneye gönderip doğum yoluna bakılıyor açılma falan varmı diye tabi inşallah yoktur öyle birşey enfeksiyon da olmuş olabilir yani bilemeyizki belkide bebiş büyüyo ondan dır yani en iyisini doktor bilir ihmal etme derim ben için rahatlamış olurArkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Maşallah çok güzelmiş takımı, allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallahTeyzeleri oglumun takimi yapildi yollandi adiyamana kayinvalidemlere insallah onlarda sorun cikmadan bana yollamayi basarirda giyer pasam
Tesekkur ederiz teyzesi amin insallah rabbim daha guzellerini oglusumun burdaki tatli kardeslerine nasip etsinMaşallah çok güzelmiş takımı, allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah
Canım sanırım gaz yaa. Gece kötü olursam tekrar giderim. Teşekkürler cevap verdiğin içinCanım neden olduğunu bilmiyorum ama acile git bence orda dogumhaneye gönderip doğum yoluna bakılıyor açılma falan varmı diye tabi inşallah yoktur öyle birşey enfeksiyon da olmuş olabilir yani bilemeyizki belkide bebiş büyüyo ondan dır yani en iyisini doktor bilir ihmal etme derim ben için rahatlamış olur
Ayy çok sık, bayıldım. Maşallah Güle güle kullansın oğluşun Yalnızca beşiği için mi takı yastığı da olur mu acaba?Bizimde yastıgımız geldi teyzelerimiz :)
Olabilir canım bendede bu aralar çok gaz oluyo genede çok artarsa ihmal etme git doktora sırt üstü uzan biraz dinlen geçer inşallahCanım sanırım gaz yaa. Gece kötü olursam tekrar giderim. Teşekkürler cevap verdiğin için
Ah canım çok kolay ben pek zor örnek bilmem ama bu en kolaylari diyebilirimKizlar bu suvetteri kadin cok guzel anlatmis ve tek parca. Ben orgunun Ö sunden anlamam ama kadinin anlatimindan anladim. Anneme izlettim videoyu ormeye basladi, bakalim nasil olacak.
Bem de oreyim çok kolay hem de kullanıslıİlk oglumda kayinvalide ve esimin teyzesi ormustu cok guzellerdi. Annem bilmiyorum diye hic orgu ormemisti. Kayinvalide de boyun fitigi oldu oremiyor, diger teyzede rahatsizlik gecirince bende anneme buldum videoyu izlettim oda anladi cok sukur oruyor.
Canim korkma arada bir bana da oluyor sanki adet gelecek gibi bence bebek ayaklarını vajinaya doğru uzatıyor bir kere kasık ağrısı olduğu zmn doktorum demişti ayakları kasıģa doğru duruyor diye pozisyon değişir biraz bekle öyle got doktora hemen telaş yapma geçmezse gidersinArkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Ben hamile olduğumu öğrenene kadar içtim günde yapılan paket falan. Öğrendikten sonra da günde 1-2 içtim. Hala daha bi gün 1 tane içiyorum mesela sonra iki gün içmiyorum. Eşim iciyor bazen onun elinden aliveriyorum. Tabi ki çok zararlı ama ben tamamen bırakamadım maalesefKızlar aklıma bişey takıldı yeni duydumda,Hamile kalmadan önce sigara içen anneler var mı aramızda yada,Eşi sigara içip maruz kalanlar,Veya hala sigarayı tam bırakamayanlar... Ben sigara içen eşinden ailesinden maruz kalan,Ve hala içme istegi olan bundan nefret etmeme ragmen bu duyguyu atlatamayan, günde 3 sigara serbest yada 1 sigara serbest diyip 1 ay önceye kadar içiyordum. fakat bi Yazıdan sonra bende tam anlamıyla hissettikten sonra bebegimi içime sinmedi eşimde idrak etti bişeyleri,Ve içmiyorum Fakat 6 ay nikotin vücuttan atılmıyormuş ve felaket zararları olduguna bi kez daha bi hikayeyle şahit oldum.. Rabbim esirgesin böyle olup korkan varmı benim gibi..
Gaz sancısı için de ben evde metsil diye bir çiğnemetablet var bulunduruyorum gebeler için de uygun doktora da danıştım tavsiye ederim ayaklarına sıcak su torbası koy üşütmüş olabilirsinCanım sanırım gaz yaa. Gece kötü olursam tekrar giderim. Teşekkürler cevap verdiğin için
MerhabalarSlm herkese, bende Allah izin verirse mayısta doğum yapıcam.. bi konuda sizlerden yorum bekliyorum.. 20. Haftadan sonra girilen 4D ayrıntılı ultrasonunuzu perinatolog mu yada radyologmu yaptı? Artık kadin dogumcular kendileri haricinde baska bir perinatolog yada radyolog da görsün istiyorlar.. Eger öyleyse perinatolog dr. Ismi , hastane ve fiyat bilgisi rica edicektim (İstanbul icin) . Şimdiden teşekkürler..
Bende de tuhaf bir durum var mesela normal zamanda herşeyin mümkün olduğunca doğalını bulmaya çalışır ve alırım örneğin salça ev salçası doğal yapim var evde ama gel gör ki annem de bir kavanoz market salçası aman Allahım yarım ekmekten fazla sürdüm yedim nasıl tatlıydı anlatamamO zaman bunlar baya tokluk hissi verir niye bende etki etmiyorsaka bi yana zararli seylerden mümkün oldugu kadar uzak kalmaya calisiyoz ama her zaman olmuyo... arada bi yemek lazim :)
Yarın olsun gidip jelibon alıcam inşallah çok canım çektiTürkiyede ki haribolar helal. Resmi sayfasinda yaziyor türkiyedeki üretim helal. Ama mesela almanyadaki haribolarda 100% domuz jelatini var :) türkiyedeki diyer jelibon markalarini bilmiyorum.
Nikotin benim bildigim 1 sene vucutta kaliyo ve hamile kalmadan bi sene once sigarayi birakmak gerekiyo bende tam aksi bi paketten fazla iciyodum gunluk dusurdum yavas yavas ve bitti tabi dayanilmaz oldugu zamanlar oluyo mutlaka esimde ben birakinca baslayasi tuttu bi firt ver diyorum allahtan hamileyimde dayaniyorum daha once bi kez birakmaya kalktimda kafayi yicektim o kadar ki zordu benim icin tek dusuncem bebis dogduktan sonra canim daha fazla istermi bu kezde emzircez tabi onuda bekleriz artik sanirim :) canim benim sigara icsekte icmesekte nasipte ne varsa o oluyo zaten o yuzden ne ic nede kendini korkut icini ferah tut sen burdada gunluk 4 sigara serbest icmemek en iyisi gözüm görmedikten sonra allah dayanma gucu veriyoKızlar aklıma bişey takıldı yeni duydumda,Hamile kalmadan önce sigara içen anneler var mı aramızda yada,Eşi sigara içip maruz kalanlar,Veya hala sigarayı tam bırakamayanlar... Ben sigara içen eşinden ailesinden maruz kalan,Ve hala içme istegi olan bundan nefret etmeme ragmen bu duyguyu atlatamayan, günde 3 sigara serbest yada 1 sigara serbest diyip 1 ay önceye kadar içiyordum. fakat bi Yazıdan sonra bende tam anlamıyla hissettikten sonra bebegimi içime sinmedi eşimde idrak etti bişeyleri,Ve içmiyorum Fakat 6 ay nikotin vücuttan atılmıyormuş ve felaket zararları olduguna bi kez daha bi hikayeyle şahit oldum.. Rabbim esirgesin böyle olup korkan varmı benim gibi..
Canim 1 saatten beri olmasi surece uzun. Sancinin vurma dakikalari siklasiyor mu yoksa ayni aralikta mi oluyor?Arkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Amator isi bugunluk bu kadar oldu :)Ah canım çok kolay ben pek zor örnek bilmem ama bu en kolaylari diyebilirim
Bende içiyordum günde 1 paket ama test yaptıgım gün bitti pozitif sonucu aldığım anda bitirdim kafamda eşimde şükür 1 ay oldu bıraktı sigarayıKızlar aklıma bişey takıldı yeni duydumda,Hamile kalmadan önce sigara içen anneler var mı aramızda yada,Eşi sigara içip maruz kalanlar,Veya hala sigarayı tam bırakamayanlar... Ben sigara içen eşinden ailesinden maruz kalan,Ve hala içme istegi olan bundan nefret etmeme ragmen bu duyguyu atlatamayan, günde 3 sigara serbest yada 1 sigara serbest diyip 1 ay önceye kadar içiyordum. fakat bi Yazıdan sonra bende tam anlamıyla hissettikten sonra bebegimi içime sinmedi eşimde idrak etti bişeyleri,Ve içmiyorum Fakat 6 ay nikotin vücuttan atılmıyormuş ve felaket zararları olduguna bi kez daha bi hikayeyle şahit oldum.. Rabbim esirgesin böyle olup korkan varmı benim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?