2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok

Canım neden olduğunu bilmiyorum ama acile git bence orda dogumhaneye gönderip doğum yoluna bakılıyor açılma falan varmı diye tabi inşallah yoktur öyle birşey enfeksiyon da olmuş olabilir yani bilemeyizki belkide bebiş büyüyo ondan dır yani en iyisini doktor bilir ihmal etme derim ben için rahatlamış olur

Canım sanırım gaz yaa. Gece kötü olursam tekrar giderim. Teşekkürler cevap verdiğin için

Kızlar aklıma bişey takıldı yeni duydumda,Hamile kalmadan önce sigara içen anneler var mı aramızda yada,Eşi sigara içip maruz kalanlar,Veya hala sigarayı tam bırakamayanlar... Ben sigara içen eşinden ailesinden maruz kalan,Ve hala içme istegi olan bundan nefret etmeme ragmen bu duyguyu atlatamayan, günde 3 sigara serbest yada 1 sigara serbest diyip 1 ay önceye kadar içiyordum. fakat bi Yazıdan sonra bende tam anlamıyla hissettikten sonra bebegimi içime sinmedi eşimde idrak etti bişeyleri,Ve içmiyorum Fakat 6 ay nikotin vücuttan atılmıyormuş ve felaket zararları olduguna bi kez daha bi hikayeyle şahit oldum.. Rabbim esirgesin böyle olup korkan varmı benim gibi..

Bem de oreyim çok kolay hem de kullanıslı

Canim korkma arada bir bana da oluyor sanki adet gelecek gibi bence bebek ayaklarını vajinaya doğru uzatıyor bir kere kasık ağrısı olduğu zmn doktorum demişti ayakları kasıģa doğru duruyor diye pozisyon değişir biraz bekle öyle got doktora hemen telaş yapma geçmezse gidersin

Ben hamile olduğumu öğrenene kadar içtim günde yapılan paket falan. Öğrendikten sonra da günde 1-2 içtim. Hala daha bi gün 1 tane içiyorum mesela sonra iki gün içmiyorum. Eşim iciyor bazen onun elinden aliveriyorum. Tabi ki çok zararlı ama ben tamamen bırakamadım maalesef

Canım sanırım gaz yaa. Gece kötü olursam tekrar giderim. Teşekkürler cevap verdiğin için
Gaz sancısı için de ben evde metsil diye bir çiğnemetablet var bulunduruyorum gebeler için de uygun doktora da danıştım tavsiye ederim ayaklarına sıcak su torbası koy üşütmüş olabilirsin

Merhabalar
2. düzey ultrasonu ben perinatoloji uzmanı Prof. Dr. Alkan Yıldırım a yaptırdım. 500tl fiyati.

O zaman bunlar baya tokluk hissi verir niye bende etki etmiyor saka bi yana zararli seylerden mümkün oldugu kadar uzak kalmaya calisiyoz ama her zaman olmuyo... arada bi yemek lazim :)
Bende de tuhaf bir durum var mesela normal zamanda herşeyin mümkün olduğunca doğalını bulmaya çalışır ve alırım örneğin salça ev salçası doğal yapim var evde ama gel gör ki annem de bir kavanoz market salçası aman Allahım yarım ekmekten fazla sürdüm yedim nasıl tatlıydı anlatamam

Nikotin benim bildigim 1 sene vucutta kaliyo ve hamile kalmadan bi sene once sigarayi birakmak gerekiyo bende tam aksi bi paketten fazla iciyodum gunluk dusurdum yavas yavas ve bitti tabi dayanilmaz oldugu zamanlar oluyo mutlaka esimde ben birakinca baslayasi tuttu bi firt ver diyorum allahtan hamileyimde dayaniyorum daha once bi kez birakmaya kalktimda kafayi yicektim o kadar ki zordu benim icin tek dusuncem bebis dogduktan sonra canim daha fazla istermi bu kezde emzircez tabi onuda bekleriz artik sanirim :) canim benim sigara icsekte icmesekte nasipte ne varsa o oluyo zaten o yuzden ne ic nede kendini korkut icini ferah tut sen burdada gunluk 4 sigara serbest icmemek en iyisi gözüm görmedikten sonra allah dayanma gucu veriyo

Canim 1 saatten beri olmasi surece uzun. Sancinin vurma dakikalari siklasiyor mu yoksa ayni aralikta mi oluyor?

Bende içiyordum günde 1 paket ama test yaptıgım gün bitti pozitif sonucu aldığım anda bitirdim kafamda eşimde şükür 1 ay oldu bıraktı sigarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…