- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.601
Bu ayrintiliyi arastirirken 1 ay icinde 3.kez ultrasona grma oldum. Bu gel.diyen dr tam 1 ay once gittigim dr du . yani gtme.desede Allaha emanet der giderim ben. Daha 5 haftalikken mugla corum ist yapms adamim bsyck olmaz deni teyzesi. 1 ayda bir zaten gidiyorm kontrole o konuda skinti yok :)Canim kendine cok dikkat et doktora sordunmu ucak meselesini? Bidaha gitmene gerek yok prensesimiz iyi sukur onun disinda dedim 5-6 haftaya bir git diye sk sk cagirmiyorlar zaten sorun olmadikca
Ayy kola dedinde ben kolayi birakmistm 1 yildr simdi hamilelikte bir canm cekiuor.bende kolali jelibon yiyorum sanki jelibin cok Faydali allahim :)))Benimki aliskanlik canim tatli icecek olsunda ne olursa olsun :) kolayi acaip canim cekiyodu ama su bi aydir iyiyim yinede sigara kullaniyodum onuda icecek olmadan icmiyodum ordan kaldi yoksa aramam ama asitli iceceklere göre icetea idare eder meyva suyuda kolayi birakinca icmeye baslamistim onuda canim istemiyo :) en azindan gunluk sekerimi onlarla aliyorum
Benim dr um kramp ve agrilarin normal oldugunu soylemisti, kalca kemigim agriyir dedim magnezyumu iki tane ic o gunler dedi. Yalanci da olsa dogum sancisi icin cok erken sanki canimArkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Cok guzel olmus canım eline koluna saglık heveslendim bende başlıcam simdi bakalım elimden nekadar gelcekAmator isi bugunluk bu kadar oldu :)
as hayirlisi olsunn inss :)Slm herkese, bende Allah izin verirse mayısta doğum yapıcam.. bi konuda sizlerden yorum bekliyorum.. 20. Haftadan sonra girilen 4D ayrıntılı ultrasonunuzu perinatolog mu yada radyologmu yaptı? Artık kadin dogumcular kendileri haricinde baska bir perinatolog yada radyolog da görsün istiyorlar.. Eger öyleyse perinatolog dr. Ismi , hastane ve fiyat bilgisi rica edicektim (İstanbul icin) . Şimdiden teşekkürler..
Bende öyleyim o kadar zor ki anlatamam,Eşimin ailesi benim ailem özellikle annem geldi inan pakete başladım nerdeyse,O derece eşimde sürekli İçiyordu bende alıyordum elinden dayanılmazdı artık dişarı çıkmak flan istemiyordum biri sigara yanımda içecek diye düşünün,Kaçamıyordum ben eskiden bırakmaya çalıştım krizlermi dersin neler neler,Şimdi bebek sayesinde frenledim.. inan şimdi agzıma almıyorum çatlıyorumda Eşimde bianda evde içmeme kararı aldı,Tabi topluluk olunca püfür püfür uanımda herkes ama içme diyorlar çok kolay gibi sinir oluyorum,Ve hala canım çok istiyor eşimde dogru sen bişeyi bırakamazdın dimi kimse için evladın için bile degil mi diyince elim kolum baglandı kaldı yani :/ zordayım baya ne olcak bilmiyorum ama plasenta meselesi aceba sigaradanmı diye suçlamıyor degilim kendimiBen hamile olduğumu öğrenene kadar içtim günde yapılan paket falan. Öğrendikten sonra da günde 1-2 içtim. Hala daha bi gün 1 tane içiyorum mesela sonra iki gün içmiyorum. Eşim iciyor bazen onun elinden aliveriyorum. Tabi ki çok zararlı ama ben tamamen bırakamadım maalesef
Maşallah,Darısı bırakamayanlara ama işte 6 ay 1 sene vücuttan gitmiyormuş yine aynı zararmıdır diye kafam gidiyorBende içiyordum günde 1 paket ama test yaptıgım gün bitti pozitif sonucu aldığım anda bitirdim kafamda eşimde şükür 1 ay oldu bıraktı sigarayı
yok ögrenmeden önce paketti,6 haftalıkken ögrendim direk fırlattım paketi,İlk 3 hafta agzıma vurmadım sonra,Hiç kimseden çıt yok içmeyin yanımda evde diyorım ses yok neyse 1 dal ben içiyordum 1 tane içtiysem 3-4 gün agzıma vurmuyordum 1 tane kahveyle içtiysem 1 hafta vurmadıgım oluyordu annem geldi gitti paket aldım düşün sonra gidince hoppp dur dedim bide tekme hissedince,Ne oluyor ne yaptıgını sanıyorsun diyip frenledim. Şuan saglıklı dogsun inşallah tek hayalim istegim canımın deli gibi istedigi filtresiz kahve sade,Sigara deli gibi burnumda tütüyor sigara olmasada olur sadece bu kahveyi istiyor canım onada ragzıyımNikotin benim bildigim 1 sene vucutta kaliyo ve hamile kalmadan bi sene once sigarayi birakmak gerekiyo bende tam aksi bi paketten fazla iciyodum gunluk dusurdum yavas yavas ve bitti tabi dayanilmaz oldugu zamanlar oluyo mutlaka esimde ben birakinca baslayasi tuttu bi firt ver diyorum allahtan hamileyimde dayaniyorum daha once bi kez birakmaya kalktimda kafayi yicektim o kadar ki zordu benim icin tek dusuncem bebis dogduktan sonra canim daha fazla istermi bu kezde emzircez tabi onuda bekleriz artik sanirim :) canim benim sigara icsekte icmesekte nasipte ne varsa o oluyo zaten o yuzden ne ic nede kendini korkut icini ferah tut sen burdada gunluk 4 sigara serbest icmemek en iyisi gözüm görmedikten sonra allah dayanma gucu veriyo
Rabbim korur kuzuyu hayirlisiyla yok gitme canim o doktora zaten 3 kez girmissin benim ayrintilidan sonra 5 haftaya randevu verdi 14 subata ondan once sadece seker yuklemesi olcakBu ayrintiliyi arastirirken 1 ay icinde 3.kez ultrasona grma oldum. Bu gel.diyen dr tam 1 ay once gittigim dr du . yani gtme.desede Allaha emanet der giderim ben. Daha 5 haftalikken mugla corum ist yapms adamim bsyck olmaz deni teyzesi. 1 ayda bir zaten gidiyorm kontrole o konuda skinti yok :)
Aynen kuzu gitmycm yazik kuzum o gun gun boyu tepindi durdu. Aslinda sart bu cadiya sanki 3 aylk gibi tik yok :)))) seker yuklemesi bnde yaptrcam. Acayip su içiyorum hc icmeyen bn alakasi vardr belkiRabbim korur kuzuyu hayirlisiyla yok gitme canim o doktora zaten 3 kez girmissin benim ayrintilidan sonra 5 haftaya randevu verdi 14 subata ondan once sadece seker yuklemesi olcak
Hahah kiz oyle dedinde bak yumusak sekerler vardi almistim kac gundur duruyo yiyim bariAyy kola dedinde ben kolayi birakmistm 1 yildr simdi hamilelikte bir canm cekiuor.bende kolali jelibon yiyorum sanki jelibin cok Faydali allahim :)))
Hehhee ye yee tersine jelibon yedikcede vuruo artk nasil istahla yiyosam bebede sevdi galibaa:)))))Hahah kiz oyle dedinde bak yumusak sekerler vardi almistim kac gundur duruyo yiyim barikolayi ne hikmetse iste benimde canim cok cekiyo ama fanta aldim onun yerine iki gundurde icetea aliyorum
Belirli bir aralık Yok canım mesela soluma yatınca geçiyor ayağa kalkınca tekrar başlıyor. Sonra bir süre sonra ayaktaysa geçiyor. Garip bir sancı kramp tarzıCanim 1 saatten beri olmasi surece uzun. Sancinin vurma dakikalari siklasiyor mu yoksa ayni aralikta mi oluyor?
Bence de çok erken o yüzden korkuyorum. Magnezyum midemi bulandırıyor içemiyorum. İçtiğim an geri çıkarıyorum keşke bende içebilsem.Benim dr um kramp ve agrilarin normal oldugunu soylemisti, kalca kemigim agriyir dedim magnezyumu iki tane ic o gunler dedi. Yalanci da olsa dogum sancisi icin cok erken sanki canim
ma aşeren diye de bili var şimdi hamile kadına sigara dersen canı çeker:))offf neyseyok ögrenmeden önce paketti,6 haftalıkken ögrendim direk fırlattım paketi,İlk 3 hafta agzıma vurmadım sonra,Hiç kimseden çıt yok içmeyin yanımda evde diyorım ses yok neyse 1 dal ben içiyordum 1 tane içtiysem 3-4 gün agzıma vurmuyordum 1 tane kahveyle içtiysem 1 hafta vurmadıgım oluyordu annem geldi gitti paket aldım düşün sonra gidince hoppp dur dedim bide tekme hissedince,Ne oluyor ne yaptıgını sanıyorsun diyip frenledim. Şuan saglıklı dogsun inşallah tek hayalim istegim canımın deli gibi istedigi filtresiz kahve sade,Sigara deli gibi burnumda tütüyor sigara olmasada olur sadece bu kahveyi istiyor canım onada ragzıyım
Normalde takı yastıgı diye geciyormus ama ben sadece dekor amaclı kullanmayı düsünüyorum :) Cok tesekkürler arkadaslar. Facebookta Pink Soap diye aratırsanız Ebru hanıma ulasabilirsiniz. Ücreti 65 tl. 1.5 haftada elimde oldu. Bende cok begendim.Ayy çok sık, bayıldım. Maşallah Güle güle kullansın oğluşun Yalnızca beşiği için mi takı yastığı da olur mu acaba?
Amin inşallah.İşte zararın neresinden dönersen kârdır diye bir söz var teselli çevremde hamile iken sigara içen çok kişi vardı kimininki gayet sağlıklı kimininki düşük kilolu astımlı falan bünye ile alakalı bir durum ama icmeseniz daha iyi koca bedenlere zararı saymakla bitmez minnacık bebekler ne yapsın. Hamile kalmadan önce bir karikatür görmüştüm anne sigarayı çekiyor bebek içerden dumanını üflüyor beni de bu etkilemişti hamile olduğumu öğrenir öğrenmez de bıraktım.Maşallah,Darısı bırakamayanlara ama işte 6 ay 1 sene vücuttan gitmiyormuş yine aynı zararmıdır diye kafam gidiyor
Bende sigara kullaniyodum tedaviye basladigim an biraktim sigarayi zorlukta cekmedm birakirken tedaviye odaklanmistim cunku ama biliyomusun arada bir canim cekiyo hatta millet dumaninda tiksinir ben nedense hic tiksinemedm esime diyorum bazen nasipse dogurayim emzirme doneminide atlatayim bebek memeyi kestigi gbi kahve sigara keyfi yapicam doya doya :)Benimki aliskanlik canim tatli icecek olsunda ne olursa olsun :) kolayi acaip canim cekiyodu ama su bi aydir iyiyim yinede sigara kullaniyodum onuda icecek olmadan icmiyodum ordan kaldi yoksa aramam ama asitli iceceklere göre icetea idare eder meyva suyuda kolayi birakinca icmeye baslamistim onuda canim istemiyo :) en azindan gunluk sekerimi onlarla aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?