- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.621
Aynen bende gunde bi paket icerdim birakmak bile istemezdim okadar severm illeti benimde gozumde tutuyo acikahve sigara annemlere soyleyince kiziyolar birakmissin artik bidaha baslama diyolar banane diyorum :) kusana kadar icerm sonra birakirim diyorunyok ögrenmeden önce paketti,6 haftalıkken ögrendim direk fırlattım paketi,İlk 3 hafta agzıma vurmadım sonra,Hiç kimseden çıt yok içmeyin yanımda evde diyorım ses yok neyse 1 dal ben içiyordum 1 tane içtiysem 3-4 gün agzıma vurmuyordum 1 tane kahveyle içtiysem 1 hafta vurmadıgım oluyordu annem geldi gitti paket aldım düşün sonra gidince hoppp dur dedim bide tekme hissedince,Ne oluyor ne yaptıgını sanıyorsun diyip frenledim. Şuan saglıklı dogsun inşallah tek hayalim istegim canımın deli gibi istedigi filtresiz kahve sade,Sigara deli gibi burnumda tütüyor sigara olmasada olur sadece bu kahveyi istiyor canım onada ragzıyım
Hiç de amatör değil çok güzel ipin rengi çok güzelmişAmator isi bugunluk bu kadar oldu :)
Magnezyumu aç karina mi alıyorsun bana da suda erime verdi ama aç karınla unutuyorumBenim dr um kramp ve agrilarin normal oldugunu soylemisti, kalca kemigim agriyir dedim magnezyumu iki tane ic o gunler dedi. Yalanci da olsa dogum sancisi icin cok erken sanki canim
ben sürüyorum ama makyaj yapmıyorum. tırnaklarıma bakım yapmazsam kemiriyorum o daha fenaKızlar merak ettim de oje sürebiliyor muyuz ya ben hamile olduğumdan beri hiç kullanmadım ama
zaten hamilelik zor bir de grip öksürük eklenince tam süper oldukKızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben kötüyüm ya bi gün iyiyim bi gün grip anlamadımki nasıl birşey ya kış hamişi olmak da zormuş bi an önce doguralım inşallah
cnm keşke yardımcı olabilseydim bende olmuyor. geçtimi nasılsın şimdi?Arkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Cok gecmis olsum canim ya dun haberlerde gosterdi bu seneki hastaliklara antibiyotikte etki etmiomus hatta zarar veriomus.bu sene cok agir bi mikrop varmis.ondan gecmeside uzun suruomus sanirim sadece bitkisel yollarla gecirilebilir.ben hapsurmaya baslayinca limoni skip icine bisey katmadan iciorum sonra gecio cok sukur.Günayudın kızlar.
Of of 1 hafta olacak nerdeyse öksürüğüm geçmedi.Karnm çok acıyor artık
sağol cnm aynen bende izledim haberi. Ya ne denediysem fayda etmedi. Tüm A,B,C,D,E, Vitaminlerini aldım meyve,turp,bal,ıhlamur Z ye kadar gideceğim nerdeyseCok gecmis olsum canim ya dun haberlerde gosterdi bu seneki hastaliklara antibiyotikte etki etmiomus hatta zarar veriomus.bu sene cok agir bi mikrop varmis.ondan gecmeside uzun suruomus sanirim sadece bitkisel yollarla gecirilebilir.ben hapsurmaya baslayinca limoni skip icine bisey katmadan iciorum sonra gecio cok sukur.
bende yarın ası bakalım nasıl olacakAynen benim de canım tatlı değildir öyle mızmızlanmam kolay kolay ama öyle bir ağrıdı ki ağlayacaktım :/ Yıllar önce fabrika stajından önce bir doz vurdurmuştım, o zaman da 1-2 hafta kolumu kaldıramamıştım. İnşallah gebeliktekiler o kadar uzun süre ağrımaz
gecmıs olsunnsağol cnm aynen bende izledim haberi. Ya ne denediysem fayda etmedi. Tüm A,B,C,D,E, Vitaminlerini aldım meyve,turp,bal,ıhlamur Z ye kadar gideceğim nerdeyseİnşallah geçer dua edin artık karnım acıyor öksürünce sokulmalar oluyor dayanamayacağım böyle giderse
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin :) benim doktorum perinatoloğa yönlendirdi kesinlikle. Ben tekirdağ'dayım ancak doktorum istanbulda ahmet gül'ü önermişti kendisi doçent, internette bilgileri var, randevu için yer var mı sorabilirsin arayıp çünkü belli bir haftaya kadar yapıyorlar sanırım, bana ücret olarak 450 tl demişlerdi. Bir de Atıl Yüksel'i duymuştum; ancak bu prof sanırım türkiyenin en iyisi falan :) ücreti de ona göre çok pahalı; yanlış hatırlamıyorsam 800 tl demişti asistanı ile görüşmüştüm. Biz cumartesi doktorumun önerdiği bir başkasına gidicez edirne'de cenk bey, o da prof; 300 tl. Çok iyi olduğunu arkadaşlarımdan teyit ettirdim; daha önce arkadaşımın ikizlerden birinin düşük ağırlıklı doğacağını (kordonunda bir sıkıntı varmış) ve başka birinin de bebeğinin kalp problemli doğacağını görmüş ayrıntılıda. O yüzden ona gideceğim inş bizim bir sıkıntımız çıkmazSlm herkese, bende Allah izin verirse mayısta doğum yapıcam.. bi konuda sizlerden yorum bekliyorum.. 20. Haftadan sonra girilen 4D ayrıntılı ultrasonunuzu perinatolog mu yada radyologmu yaptı? Artık kadin dogumcular kendileri haricinde baska bir perinatolog yada radyolog da görsün istiyorlar.. Eger öyleyse perinatolog dr. Ismi , hastane ve fiyat bilgisi rica edicektim (İstanbul icin) . Şimdiden teşekkürler..
geçmiş olsun canım ne dedi doktorun?bende dun kontrole gıttım bebegın bobregınde genısleme baslamıs. ınsallah gecer gıder.
Kuzumm keşke hiç içmeseydin yaa bir de hamileykenKızlar aklıma bişey takıldı yeni duydumda,Hamile kalmadan önce sigara içen anneler var mı aramızda yada,Eşi sigara içip maruz kalanlar,Veya hala sigarayı tam bırakamayanlar... Ben sigara içen eşinden ailesinden maruz kalan,Ve hala içme istegi olan bundan nefret etmeme ragmen bu duyguyu atlatamayan, günde 3 sigara serbest yada 1 sigara serbest diyip 1 ay önceye kadar içiyordum. fakat bi Yazıdan sonra bende tam anlamıyla hissettikten sonra bebegimi içime sinmedi eşimde idrak etti bişeyleri,Ve içmiyorum Fakat 6 ay nikotin vücuttan atılmıyormuş ve felaket zararları olduguna bi kez daha bi hikayeyle şahit oldum.. Rabbim esirgesin böyle olup korkan varmı benim gibi..
Canım ben içecek sektöründe çalışıyorum ve gıda mühendisiyim. Nacizane; Fanta ile kola aynı şey, fantada sadece çok çok düşük oranda meyve suyu var (%4 oranında falan içmeye değmez). İkisinde de bir yığın kafein, koruyucu madde ve katkı maddesi var.. Icetea bir nebze daha iyi ancak onda da kafein var, günlük kafein alma miktarınızı hesaplarken onu da dikkate alın. Onun yerine içine limon atılmış sade maden suyu öneririm, hem o gazlı içecek hissini yaratır hem de bol bol mineral almış olursunuz. Ben alırsam maden suyu ya da meyve suyu/nektar alıyorum. Ama genellikle evde portakal sıkmaya çalışıyorum.Hahah kiz oyle dedinde bak yumusak sekerler vardi almistim kac gundur duruyo yiyim barikolayi ne hikmetse iste benimde canim cok cekiyo ama fanta aldim onun yerine iki gundurde icetea aliyorum
Geçmiş olsun canımsağol cnm aynen bende izledim haberi. Ya ne denediysem fayda etmedi. Tüm A,B,C,D,E, Vitaminlerini aldım meyve,turp,bal,ıhlamur Z ye kadar gideceğim nerdeyseİnşallah geçer dua edin artık karnım acıyor öksürünce sokulmalar oluyor dayanamayacağım böyle giderse
Benimde aynı canım ama bnde bişey kullanmıyorum dokunamıyorum bile
Aynı şekilde benimde sızlamalarım dönem dönem artıp azalıyor. Doktoruma danışacağım bakalım bişeyler önerecek mi?Benim bir ara baya bir sızlıyordu sonra durdu şimdi çok hafif hafif sızı var ama çok hissedilir bir şey değil. Emzirmeye başladıktan sonra krem falan kullanılıyor diye duydum ama önceden de kullanmak gerekiyor mu acaba? Öğrenirsen bizle de paylaş canım :)
Benim daha 10-12.haftalarda çok acıdi göğüs uçlarım. Sütyen dedikçe aciyordu. Ve hafif hafif cilt kuruluğu gibi pul pul olmuştu. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım, göğüs Pedi aldım. Sanki emzirme donemindeymisim gibi sabah işe giderken ve akşam gelince kullandım. Uçları nemlendirince rahat ettim. Bu yönteme dogumdan bir ay once baslanmasi oneriliyor. Emzirirken gogus uclarinda catlama kanama vs olmamasi icin. Ama senin dediğin içten süt kanallarından gelen bi ağrıysa çaresi var mı bilmiyorum. Emzirmeye hazırlanıyor sonuçta. Normal bir şeydir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?