2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ben bio-oil kullanıyorum sizin gibi banyo sonrası sürüyorum 20 tl ye küçük bir şişe aldım aslında her gece kullanmamı söylemişti satan kadın ama erken dönemde kullanmaya başladığım için o şekilde kullanmıyorum. Şimdilik çatlağım yok ama önemli olan son aylar..

geçmiş olsun canım ne dedi doktorun?
5 mm dedı normalde eerkek bebeklerde olur o da genelde gecer ama takıp edelım bakalım sımdılık stres yapma dedı ama sankı kalbıme bıcak saplandı. sımdı nette baktım yok operasyon falan fılan bır suru sey yazıo korktum. sımdı radyologdan usg ıstedı onu yaptıracagım . cumartesı de baska bı dr ye gıdecegım bakalım o ne dıyecek

gözünü aydın diyelim o halde :) hemde maşallah bebişinize ee çokta bişey kalmamış sanki o zaman gerçi bazen zaman çabuk geçiyor gibi geliyor bazende hiç geçmiyor gibi

Canm stres yapma geçeçek eminim.Evet başka doktorada göster daha iyi olur.Kendi kendine geçiyormuş bak zaman ilerledikçe inşallah diğer kontrolünde hiç bişeyi kalmamış olcak. Duanı et hep sen ve endiişe etme inşallah stres yapma.Geçeck inşallah .

Öğrenirsen bizle de paylaş canım

İyiyse ben de düşünüyorum mustela bittikten sonra, bakalım.. Ben banyo sonrası sürüyorum açıkçası şimdilik ama her gün mü kullanmak gerekiyor acaba? Benim de henüz çatlağım yok ama zaten çatlak oluşma aylarına gelmedik sanırım henüz ondan.. Benim vücudum çok meyilli çatlağa, hamile kalmadan önce de vardı göğüs ve bacaklarımda. Karnımda yok bir tek o da hamilelikle oluşacak sanırım :) ne kadar krem kullansak da olacağı varsa olacak gibi geliyor bana

Panik yapma ama sıkı takip et usg yaptır hemen canım. İnşallah sorunsuz atlatır bebişin.

bende dun kontrole gıttım bebegın bobregınde genısleme baslamıs. ınsallah gecer gıder.
Canim daha onceki hamilelik topiginde cok bebek de vardi. Hamilelik sirasinda olmasa bile dogduktan sonra 6 ay 1 sene icinde mudahaleye gerek kalmadan cogunda duzelme oldu. İnsallah sizde sonraki muaynelerde iyi haberler alirsiniz.

Canim keske olumsuz seylerde internete bakmamayi basarabilsek. Cunku en kotu seneryoyu yaziyor.

Bugun ise baslamam gerekiyordu, gece oksurukten 1 dakika bile uyayamadim. Sabaha dogru gittik yine hava verdiler. Raporumu 1 gun daha uzattilar. Her oksuruk de bebegim etkileniyorsa diye icim gidiyor. Cumartesi gorus gunumuz var, gorsem doya doya. 1,5 ay oldu gormeyeli :)

Bu hamilelik nasil bir ruh halidir yahu. Kac gecedir acile esimle gidiyoruz. 5 dakikalik yurume yolu. Bana giderken eldivenlerini veriyordu. Gece gittigimizde 3 gun oldugu icin rapor suresi sabah 9 dan sonra gelin sisteme girelim dedi raporu. Tek basima gittim, esim iste oldugu icin. Yollarda aglaya aglaya gittim esim olsaydi bana eldivenlerini verirdi diye. Hastaneden ciktim yine agladim. Eve geldim yine agladim. Simdi size yazarken yine agliyorum. En son bu duygusalligi 2,5 sene once lohusalikta birakmistim

Kıyamaaaamm Benide ağlatacaksın şimdi

Canim ya tuh insallaah gecer bi an once bogazini hep sicak tut yemeni falan sar

Deliiii bende ota böceğe ağlar oldum

sımdı usg den cıktım :) elını cekmıyordu agzından:) oynuyordu agzını :) bende dedım tuhh guzumm :) acıktı galıba hemen sımdı bıseyler yıyorum hahaha:)))
ay ay cnm benim yaa maşallh ya ben öyle eli ağızda görmedim hiiç bende görürüm inşallah hastayım diye doktoru aradım akşam geleceğim dedim kontrole nöbetçiymiş inşallah bebeğim iyidir onuda hasta etmemişimdir öksüre öksüre 1 haftadır aklım kaldı . geçen hafta gördüm iyiydi baş parmağını kaldırdı okey yaptı bize herşey yolunda der gibi
İnşallh iyidir akşma göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…