- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.661
Canim keske olumsuz seylerde internete bakmamayi basarabilsek. Cunku en kotu seneryoyu yaziyor.
ayy ınsallah canım. benımkı hep elı agzında gecende emıyordu parmagı. hemen yakala dedım doktora bu fotoyu :))) ama devlet de oyle ıyı goremıyosun ya. cumartesı olsa da ozele gıtsem :) heryerını gorurum ordaay ay cnm benim yaa maşallh ya ben öyle eli ağızda görmedim hiiç bende görürüm inşallah hastayım diye doktoru aradım akşam geleceğim dedim kontrole nöbetçiymiş inşallah bebeğim iyidir onuda hasta etmemişimdir öksüre öksüre 1 haftadır aklım kaldı . geçen hafta gördüm iyiydi baş parmağını kaldırdı okey yaptı bize herşey yolunda der gibi
İnşallh iyidir akşma göreceğim
guzel habelerı beklıyoruz. yazarsın :)ay ay cnm benim yaa maşallh ya ben öyle eli ağızda görmedim hiiç bende görürüm inşallah hastayım diye doktoru aradım akşam geleceğim dedim kontrole nöbetçiymiş inşallah bebeğim iyidir onuda hasta etmemişimdir öksüre öksüre 1 haftadır aklım kaldı . geçen hafta gördüm iyiydi baş parmağını kaldırdı okey yaptı bize herşey yolunda der gibi
İnşallh iyidir akşma göreceğim
Bende alayim aksama bariYarın olsun gidip jelibon alıcam inşallah çok canım çekti
bende dun kontrole gıttım bebegın bobregınde genısleme baslamıs. ınsallah gecer gıder.
bende dün radyolojiye gittim benim bebekte varmis hafif genisleme dedigin gibi dogumdan sonra gecermis. Ama takip edilecek. Allah yardimcimiz olsun insallah gecer kendi kendine5 mm dedı normalde eerkek bebeklerde olur o da genelde gecer ama takıp edelım bakalım sımdılık stres yapma dedı ama sankı kalbıme bıcak saplandı. sımdı nette baktım yok operasyon falan fılan bır suru sey yazıo korktum. sımdı radyologdan usg ıstedı onu yaptıracagım . cumartesı de baska bı dr ye gıdecegım bakalım o ne dıyecek
İyiyse ben de düşünüyorum mustela bittikten sonra, bakalım.. Ben banyo sonrası sürüyorum açıkçası şimdilik ama her gün mü kullanmak gerekiyor acaba? Benim de henüz çatlağım yok ama zaten çatlak oluşma aylarına gelmedik sanırım henüz ondan.. Benim vücudum çok meyilli çatlağa, hamile kalmadan önce de vardı göğüs ve bacaklarımda. Karnımda yok bir tek o da hamilelikle oluşacak sanırım :) ne kadar krem kullansak da olacağı varsa olacak gibi geliyor bana
ıns canım ıns..Bende alayim aksama barijelibon diye diye canim istedi
bende dün radyolojiye gittim benim bebekte varmis hafif genisleme dedigin gibi dogumdan sonra gecermis. Ama takip edilecek. Allah yardimcimiz olsun insallah gecer kendi kendine
Kendi doktorunuz mu yönlendirdi. Benimki yönlendirmedi ama evham yaptığım için gitmek istiyorumMerhabalar
2. düzey ultrasonu ben perinatoloji uzmanı Prof. Dr. Alkan Yıldırım a yaptırdım. 500tl fiyati.
benimde ayrintili ultrasonum var bugun . kendi doktorum yapicak bakalim :) guzel haberlerle geliriz insKızlar biz gidiyoruz ayrıntılı ultrason çekinmeye inşallah kuzumun sonuçları iyi çıkar
Endişelendirmiş gibi olmiyim canım. O an ağrıdı geçti, önceki gibi de ağrımıyor öyle.bende yarın ası bakalım nasıl olacak
Hadi bakalım cnm hayırlı güzel haberlerle gel inşKızlar biz gidiyoruz ayrıntılı ultrason çekinmeye inşallah kuzumun sonuçları iyi çıkar
Ay yok ben daha beterim,senin ananlar kızıyor benim annem içiyor ya karşılıklı pöfürdetiyoruz kadın gidince üzülüyorum gelsin diyorum sigara yüzündende gelmesemi aceba demiyor degilim valla dayanamıyorum illete bide annemin günlük kahve sigarası var benimde öyleydi türk kahvesi manyagı bir insandım Kayınvalidem hala atamadı,Çagrıyor her gün gel kahve yapıyorum içelim diye Anne yok Allah aşkına bıraktım diyorum kadın zavallım alışamadı oda anlamıyor Rabbim direnme gücü versin son 4 ayım kaldı doguma Rabbim evladımıza saglık sıhat versinde biz dayanalım güzel güzel sonrasında gözyaşı dökecegimiz şeylerle karşılaşmayalım inşallahAynen bende gunde bi paket icerdim birakmak bile istemezdim okadar severm illeti benimde gozumde tutuyo acikahve sigara annemlere soyleyince kiziyolar birakmissin artik bidaha baslama diyolar banane diyorum :) kusana kadar icerm sonra birakirim diyorun
Çok şükür bıraktım dedigim gibi içmiyorum,fakat içen insan için çok zor. Belkide büyük söz söyleme diye boşuna demiyorlar bekarken hamile olup sigara içeni görünce ne Laflar sayardım evladını sevmiyor flan derdim ben olsam öylemi yaparım,Anında bırakırım flan derdim büyük söylemişim galiba başıma geldi,Kuzumm keşke hiç içmeseydin yaa bir de hamileykenbebişler herşeyden önemli, doktorlar artık hamile kalmaya hazırlık döneminde bile hem kadın hem erkeğin sigarayı tamamen bırakmasını, hatta kafeini bile azaltmasını öneriyorlar.. İkili test sonucunda dikkat ettiysen hamile kadının sigara içip içmediği bile yazıyor çünkü bu da faktörlerden biri anladığım kadarıyla. Yine de günde birkaçtan büyük bir şey olmaz herhalde geriye dönük olarak söylüyorum. Ben hatırlıyorum biz küçükken babam yanımızda sigara içerdi hep malesef bu durumu hep kötü hatırlarım o zamanlarda tabi bu kadar büyük bir hassasiyet yoktu.. Bence bir şey olmaz bu saatte bebeğinde bir sıkıntı yoksa, ama acil tamamen bırak lütfen bebişleri hiç riske atmayalım
Gecmediyse dr.unu ara kasilma diyorsun ihmale gelmez. Belki nst ye baglar bilir ne yapacagini kafan rahatlar en azindanArkadaşlar ya bir cevap verin. 1 saatten beri kasıklarımda kramp var naptıysam geçmedi. Bazen azalıyor bazen artıyor. Adet ağrısı gibi. Acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa farklı bişeymi. Buradaki acillerde pek bişi yapmıyorlar. Zaten yollar çok kötü. Sizdeyse oldumu 22. Haftada. Akıntı kanama falan yok
Ben bu pazartesi istanbul Şişli'de prof perinatalog Recep Has'a 650tl yaptircam .İstanbul'da en iyi ilk beş doktor arasinda ..daha önceki gebeliklerimde ve şu an takip altinda olduğum bütün doktorlar Ya Recep Has dedi Ya da Murat Yayla .Murat Yayla Acibademde oldugu icin 1600tl fiyat istiyorlar .Recep Has'in özel muayenesi oldugu icin fiyati uygun ..düsünebilirsinSlm herkese, bende Allah izin verirse mayısta doğum yapıcam.. bi konuda sizlerden yorum bekliyorum.. 20. Haftadan sonra girilen 4D ayrıntılı ultrasonunuzu perinatolog mu yada radyologmu yaptı? Artık kadin dogumcular kendileri haricinde baska bir perinatolog yada radyolog da görsün istiyorlar.. Eger öyleyse perinatolog dr. Ismi , hastane ve fiyat bilgisi rica edicektim (İstanbul icin) . Şimdiden teşekkürler..
Aslinda sabah aksam sürülmesi tavsiye ediliyor her gün. Ama bu soguklarda sicak yataktan cikinca Mustela düsünemiyorum, catlarsa catlasin diyorum sonra aksam keyifle sürüyorum:) Benim kafa catlayacak ondan korkuyorum :)))İyiyse ben de düşünüyorum mustela bittikten sonra, bakalım.. Ben banyo sonrası sürüyorum açıkçası şimdilik ama her gün mü kullanmak gerekiyor acaba? Benim de henüz çatlağım yok ama zaten çatlak oluşma aylarına gelmedik sanırım henüz ondan.. Benim vücudum çok meyilli çatlağa, hamile kalmadan önce de vardı göğüs ve bacaklarımda. Karnımda yok bir tek o da hamilelikle oluşacak sanırım :) ne kadar krem kullansak da olacağı varsa olacak gibi geliyor bana
Ben de tuhaf tuhaf aģliyorum sanırım hamilelik sendromuna girdikBu hamilelik nasil bir ruh halidir yahu. Kac gecedir acile esimle gidiyoruz. 5 dakikalik yurume yolu. Bana giderken eldivenlerini veriyordu. Gece gittigimizde 3 gun oldugu icin rapor suresi sabah 9 dan sonra gelin sisteme girelim dedi raporu. Tek basima gittim, esim iste oldugu icin. Yollarda aglaya aglaya gittim esim olsaydi bana eldivenlerini verirdi diye. Hastaneden ciktim yine agladim. Eve geldim yine agladim. Simdi size yazarken yine agliyorum. En son bu duygusalligi 2,5 sene once lohusalikta birakmistim
Allah sağlik şifa versin bebişine canım.inş bi sorun teşkil etmezKızlar merhaba Geçen hafta doktora gittim bebeğimin bi böbreginde genişleme olduğunu söyledi bir iki haftaya ayrıntılı ultrasona giricem çok üzgünüm başına böyle bişey gelen varmı yada bi tanıdığında böyle bişey olan ve düzelen
Sagol canımm Allah razı olsun ,inşallah düzellirAllah saglik şifa versin bebişine canim.inş düzelir bi sorum teşkil etmez
Allah sağlik şifa versin bebişine canım.inş bi sorun teşkil etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?