2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim keske olumsuz seylerde internete bakmamayi basarabilsek. Cunku en kotu seneryoyu yaziyor.

haklısın. 4 cm mıyom olusmustu. sımdı6 cm olmus. doktor dedı cocugun kafası gıbı mıyom var dedı. dogum seklınde sıkıntı olabılır dedı. bebegın bobreklerının ıkısıde genıs dedı bırı 5.5 dıgerı 7.5 dogum olunca hemen ultrason ıle bakalım dedı. sakın unutma dedı. bende tum aıleye soyledım. allah korusun bana falan bısey olursa unutmayın. bakılsın dıye. vay be demekkı ne kdar dogru ımıs Allah kımseye evlat acısı vermesın derler ya oyle ıyı anladım kı daha dogmadan ınsan neler dusunuyor. ınsallah hakkımızda hayırlısı bısey olmaz kızıma

ayy ınsallah canım. benımkı hep elı agzında gecende emıyordu parmagı. hemen yakala dedım doktora bu fotoyu :))) ama devlet de oyle ıyı goremıyosun ya. cumartesı olsa da ozele gıtsem :) heryerını gorurum orda

guzel habelerı beklıyoruz. yazarsın :)

Yarın olsun gidip jelibon alıcam inşallah çok canım çekti
Bende alayim aksama bari jelibon diye diye canim istedi

bende dun kontrole gıttım bebegın bobregınde genısleme baslamıs. ınsallah gecer gıder.

bende dün radyolojiye gittim benim bebekte varmis hafif genisleme dedigin gibi dogumdan sonra gecermis. Ama takip edilecek. Allah yardimcimiz olsun insallah gecer kendi kendine

bir arkadaşım mustela kullandı çatlamadı, bende sürünüyorum her gün.. bakalım kısmet :/ çatlarsak da bari az bir şey ile atlatalım yav :)

Bende alayim aksama bari jelibon diye diye canim istedi

bende dün radyolojiye gittim benim bebekte varmis hafif genisleme dedigin gibi dogumdan sonra gecermis. Ama takip edilecek. Allah yardimcimiz olsun insallah gecer kendi kendine
ıns canım ıns..

Geçen hafta doktora gittim bebeğimin bi böbreginde genişleme olduğunu söyledi bir iki haftaya ayrıntılı ultrasona giricem çok üzgünüm başına böyle bişey gelen varmı yada bi tanıdığında böyle bişey olan ve düzelen

Kızlar merhaba Geçen hafta doktora gittim bebeğimin bi böbreginde genişleme olduğunu söyledi bir iki haftaya ayrıntılı ultrasona giricem çok üzgünüm başına böyle bişey gelen varmı yada bi tanıdığında böyle bişey olan ve düzelen

Kızlar biz gidiyoruz ayrıntılı ultrason çekinmeye inşallah kuzumun sonuçları iyi çıkar
Hadi bakalım cnm hayırlı güzel haberlerle gel inş bizimde haftaya bgn olcak şimdiden hem endişeli hem onu görcem die hevesliyim Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. İnş hep güzel haberler alalım ve sağlıkla kucaklayalım onları

Ay yok ben daha beterim,senin ananlar kızıyor benim annem içiyor ya karşılıklı pöfürdetiyoruz kadın gidince üzülüyorum gelsin diyorum sigara yüzündende gelmesemi aceba demiyor degilim valla dayanamıyorum illete bide annemin günlük kahve sigarası var benimde öyleydi türk kahvesi manyagı bir insandım Kayınvalidem hala atamadı,Çagrıyor her gün gel kahve yapıyorum içelim diye Anne yok Allah aşkına bıraktım diyorum kadın zavallım alışamadı oda anlamıyor Rabbim direnme gücü versin son 4 ayım kaldı doguma Rabbim evladımıza saglık sıhat versinde biz dayanalım güzel güzel sonrasında gözyaşı dökecegimiz şeylerle karşılaşmayalım inşallah

Çok şükür bıraktım dedigim gibi içmiyorum,fakat içen insan için çok zor. Belkide büyük söz söyleme diye boşuna demiyorlar bekarken hamile olup sigara içeni görünce ne Laflar sayardım evladını sevmiyor flan derdim ben olsam öylemi yaparım,Anında bırakırım flan derdim büyük söylemişim galiba başıma geldi,

Gecmediyse dr.unu ara kasilma diyorsun ihmale gelmez. Belki nst ye baglar bilir ne yapacagini kafan rahatlar en azindan

Ben bu pazartesi istanbul Şişli'de prof perinatalog Recep Has'a 650tl yaptircam .İstanbul'da en iyi ilk beş doktor arasinda ..daha önceki gebeliklerimde ve şu an takip altinda olduğum bütün doktorlar Ya Recep Has dedi Ya da Murat Yayla .Murat Yayla Acibademde oldugu icin 1600tl fiyat istiyorlar .Recep Has'in özel muayenesi oldugu icin fiyati uygun ..düsünebilirsin ama ben randevuyu 2 ay önce aldim yer bulabilirsin inş .

Aslinda sabah aksam sürülmesi tavsiye ediliyor her gün. Ama bu soguklarda sicak yataktan cikinca Mustela düsünemiyorum, catlarsa catlasin diyorum sonra aksam keyifle sürüyorum:) Benim kafa catlayacak ondan korkuyorum :)))

Ben de tuhaf tuhaf aģliyorum sanırım hamilelik sendromuna girdik

Allah sağlik şifa versin bebişine canım.inş bi sorun teşkil etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…