2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim oylede insan butun bagimliliklardan vazgecemiyo iste hepsini biraksam varya oturup surekli yemek yerim baska bisey yapmam sklirim icim daralir :) bide maden suyu nerdeeeee ayda bi kez turk bakkalina gidecemde ancak ama bak almistim bi kez evde duruyo asit namina bisey yok icinde hicte iyi degil burda bunlarin asitli suyu var dogal maden suyuna benziyo ama asiti daha az onada meyvasuyu bisey karistirsan yada limon sksan asit kalmaz :)

Ohh miss o gunleri 4 gözle bekliyorum :) bende dedim keske hamilelikte tiksinsem migdem bulansa hicbirsey olmadi malesef olsun bebislerimizi saglikla kucagimiza alalimda insallah gerisi olur

Hehhee ye yee tersine jelibon yedikcede vuruo artk nasil istahla yiyosam bebede sevdi galibaa:)))))
Tatli yiyo cocuk sevmezmi :) ben oglusumu bi kezde olsa kameraya cekebildim dün ya göbisimi hoplatti kerata :) yedi tabi sekeri sutude icti

Aynen kuzu gitmycm yazik kuzum o gun gun boyu tepindi durdu. Aslinda sart bu cadiya sanki 3 aylk gibi tik yok :)))) seker yuklemesi bnde yaptrcam. Acayip su içiyorum hc icmeyen bn alakasi vardr belki
Olabilir canim agzin kurur ve cabuk acikirsin acikinca yemege dayanamazsin falan annemin sukalesinde var onlar hic yemege dayanamiyo indirdigin an yiyolar direk. Oynar kuzum dun okudum bazi bebekler cok hareketli olur bazilarida himbil diyo du

Aynen birazdan gidicem kol ağrısı geçer de bebeğe bişey olmasın da

Bence 10 numara 5 yıldız Oğlum olsaydı benim bizde ismine YAĞIZ EFE olarak karar vermiştik. ama kız oldu maşallah kızımda çok güzel ismi olcak cnm kızım

Canim gunde bi kahve ok diyorlar en azindan birkac yudum ic nefsin körelsin zorlama kendini oda aslinda bizi etkiliyo stres daha kötü bence sigarayida tutmaya calis kendini cok cok esinden otlan benim gibi ben bi firt ceksem bile bana yetiyo o nikotin :) doguralim emzirelim sonrasinda acisini cikaricaz

Aşı vuruncam bugün çok korkuyorum şu iğneden oldum olası bi ürküyorum bir de bebeğimi düşünüyorum endişeliyim
canım bu saate kadar oldun mu aşını bilmiyorum ama sabah ben de oldum hemşire daha havasını alıyor sandım yanımda vurmuş bile inan fark etmedim gerçi yediğim ve yiyeceğim onlarca iğnenin yanın da vız geldi belki de bu ama hiç bi ağrı acı vs hala yok. olursa buz koy 3 gün ağırlık olabilir dedi hemşire ben de yok inşallah sende de olmaz

benim isim favorilerim de eymen ve kıvanç bu aralar ama eşim ikisine de sıcak bakmıyor gerçi o hiç bi isme sıcak bakmıyor her işi öyledir acelesi yok diyip duruyor uyuz ama ben alışığım huyuna biliyorum ki sonuçta ben ne istersem o olacak

İçini rahat tut canım.benim oglumda da böbrek genişlemesi vardı ve şimdi tam hatırlamıyorum ama daha yüksek degerlerdi.Dr un dediği gibi duzelebilirde.oglumda hala böbrek usg sine girdiğinde normalden yüksek gorunuyor ama çok şükür enfeksiyon vs de gecirmedi ve bugüne kadar bir sorun çıkmadı.dr normal kimilerinde yapısal olarak böyle oluyor dedi en son.

Canim bizim bi yakinimiznda bebeğinde böbrek genişlemesi cikti ama doktorun ona söylediği bunun dogumdan sonra geçici olabilcegni çok nadir bi ihtimal de doğumda gecmesede bi ameliyatla gecicegni söylemiş .. Ama boyle si bi durumla karşılaşan anneler stressden skntidan uzak durmaliymis özelliklede bu durumu kafaya takmamaliymis aksi halde daha çok etkilenirmiş cocugun bünyesi .. Bu şekilde anlatti Canim bize de .. daha doğum yapmadi o tanidkta onun için simdlk bu kadarini söyleyebilirim ..

Tatli yiyo cocuk sevmezmi :) ben oglusumu bi kezde olsa kameraya cekebildim dün ya göbisimi hoplatti kerata :) yedi tabi sekeri sutude icti
Oyy onuu yerimm benn. Benm kizin giji cikmiyor teyzesiii. Bende alistim artik kavga etmiyorum hhah. 17. Haftasinda gibi davraniyo prensesim ah gidii:))

Olabilir canim agzin kurur ve cabuk acikirsin acikinca yemege dayanamazsin falan annemin sukalesinde var onlar hic yemege dayanamiyo indirdigin an yiyolar direk. Oynar kuzum dun okudum bazi bebekler cok hareketli olur bazilarida himbil diyo du
Anasi himbil cocuk ne yapsinn keyfim yerindeyse minnakim.gibiyim. acele isim varsa hizlanirim ee onunda bi isi olmadgina gore :)))) alistim bu halini daha cok sever oldum. Ayy felaket özlüyorum ki ben kolay kolay yogun duygular hisseden insan degldm. Daha simdiden. Boyleysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…