- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.721
Canm Miray Koyduk adını. 2.adı Ayza dedik ama ben 2. isim için hala tekliflere açığım.Kesin olarak Miray.ismi ne olacaktı canım ? neye karar verıdnız
Yerim onu ben cok nazli kuzum benim ya annesi sen hep ders calisiyosun ya oturup ondan oynamiyo o sen biraz hareket et bak nasil oynucak tabiki kendi yorma ama gun icinde bolca hareket etmeye calis oturdugunda oynar kuzum bende farkediyorum butun gun yattigimda cok az oynuyo zorla oda yani :)Oyy onuu yerimm benn. Benm kizin giji cikmiyor teyzesiii. Bende alistim artik kavga etmiyorum hhah. 17. Haftasinda gibi davraniyo prensesim ah gidii:))
Çok teşekkür ederim canım yorumun için kafama takmamaya çalışıyorum ama yinede içten içe üzülüyorum beebegimin sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum inşallah dediğin gibi olur doğuma kadar düzelir canmCanim bizim bi yakinimiznda bebeğinde böbrek genişlemesi cikti ama doktorun ona söylediği bunun dogumdan sonra geçici olabilcegni çok nadir bi ihtimal de doğumda gecmesede bi ameliyatla gecicegni söylemiş .. Ama boyle si bi durumla karşılaşan anneler stressden skntidan uzak durmaliymis özelliklede bu durumu kafaya takmamaliymis aksi halde daha çok etkilenirmiş cocugun bünyesi .. Bu şekilde anlatti Canim bize de .. daha doğum yapmadi o tanidkta onun için simdlk bu kadarini söyleyebilirim ..
Valla kıymetini bil :) Bizim findik yerinden cıkacak gibi dolanıyor. Dün gece uyutmadi beni, biraz daha devam etseydi esimle kalkıp hastaneye gidicektim sabahın köründe o kadar korkuttu beni. Sonradan dr'uma sordum, hıckırıyormus :) devamli sanki damarlarımda kalp atisi gibi hissettim, uyuyamadım. Artık vurdukcada acitiyor yani, daha 3 ay var ne olacak belli değil :) Öpüyormus teyzelerini ve arkadaslarını oğlum :)Oyy onuu yerimm benn. Benm kizin giji cikmiyor teyzesiii. Bende alistim artik kavga etmiyorum hhah. 17. Haftasinda gibi davraniyo prensesim ah gidii:))
Bende dun çektim videoya minnakim öyle böyle oynamadi annesiyle tam 3 dakkadan fazla hic durmadi hatta cektgmi anneme gonderdim sakin bidaha cekip gösterme birine nazar olur dediTatli yiyo cocuk sevmezmi :) ben oglusumu bi kezde olsa kameraya cekebildim dün ya göbisimi hoplatti kerata :) yedi tabi sekeri sutude icti
Oy özlenmezmi o her vurdugunda insan dünya dursun istiyo oturdugum yada yattigim yerden kalkmak istemiyorum hic. Allahtan evdeyim bi mutfagi toplucam neresini dikiyosa karnimin ortasi agriyo is yapma otur diyo hepsi bi degisik tepki veriyo ya benimki simdiden belli ediyo dogunca hicbirsey yapamicam hep onunla ilgilenicem temizlik yemek hak getireAnasi himbil cocuk ne yapsinn keyfim yerindeyse minnakim.gibiyim. acele isim varsa hizlanirim ee onunda bi isi olmadgina gore :)))) alistim bu halini daha cok sever oldum. Ayy felaket özlüyorum ki ben kolay kolay yogun duygular hisseden insan degldm. Daha simdiden. Boyleysem
Rica ederim Canim ne demek :) biliorm ne kadar kolay olmasada yinede bebeğinin iyiliği için çok dusunmemeye bak yine saglikli olur inşallah annesi sen üzülme :)Çok teşekkür ederim canım yorumun için kafama takmamaya çalışıyorum ama yinede içten içe üzülüyorum beebegimin sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum inşallah dediğin gibi olur doğuma kadar düzelir canm
Aynen canim ben sevmedigim insanlar hamile oldugumu bilsin bile istemiyorum inaninca daha cok degiyo aslinda takmamak lazim fazla. Bende babasina yolladim sabah yazik yatiyo o saatlerde göremiyo tekmeleri zavalli babasi, bide ben kamerayi acinca icten vuruyodu genele disardan belli olmuyodu bi tek bakinca vuruyo disari dun ilk kez yakaladim kamerayla farketmedi sanirim :) Bana o kadar düskünki kimseye oynamiyo baskasinin elini farkediyo hemen :) rezil ediyo beni herkeslere tekme atiyo gelin diyorum biri elini koysun kimildamiyo halbuki onlarda can atiyo bi tekmesini hissedelim diye zavalli ailem :)Bende dun çektim videoya minnakim öyle böyle oynamadi annesiyle tam 3 dakkadan fazla hic durmadi hatta cektgmi anneme gonderdim sakin bidaha cekip gösterme birine nazar olur dedi
Kekik gebelikte riskli diye biliyorum. Çok ot çöp olayına girmemek lazım, ne olur ne olmaz...Hamilelikte Öksürüğe Ne İyi Gelir?
- Hamilelikte öksürük tedavisinin en iyi yolu sıcak içecekler içmek. Ev yapımı çorba, zencefil, limon, nane çayı nefes yollarımızı açar ve mukusu uzaklaştırır. Ayrıca oda sıcaklığında su tüketimini de ihmal etmemelliyiz. Buna ek olarak ılık duş alarak vücudunuzun rahatlamasını ve nefes yollarımızın açılmasını sağlayabiliriz.
- Bir diğer doğal tedavi yöntemi de tuz gargarası. Yarım bardağın içerisine bir çorba kaşığı tuz ilave ederek yapacağımız gargarayla öksürüğümüzün kesilmesini sağlayabiliriz. Bu da evde kolayca hazırlanabilecek bir reçete.
- Elma şiddetli öksürük kesmede etkili bir meyvedir. Bir litre suyun içerisine ince dilimlenmiş bir elmayı kabuklarıyla birlikte atın. Haşlandıktan sonra çay gibi tüketin.
- Balgamlı öksürük için yarım litre suya 7-8 adet keçiboynuzu atarak kaynatın ve için. Bu karışımla balgamınızın sökülmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle sigara içen anne adaylarının bu kürü uygulayabilir. Ancak hamilelikte veya emzirirken sigara içmekveya alkol tüketmek hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından kesinlikle tavsiye edilen bir durum değil.
- Taze bitkisel çaylar da öksürüğümüzü kesmede son derece etkili. Bitkisel çayı hazırlamak için önce suyu kaynatın. Kaynattığınız suyun içine elma kabuğu, zencefil, ıhlamur ve tarçın atın. Öksürüğe beraberinde grip ve burun akıntısı eşlik ediyorsa çayın içine limon, tatlandırmak için de biraz bal katın. Bitkisel çaylar taze olduklarında çok daha etkili oluyorlar. Bu sebeple çayı taze ancak ılık tüketmelisiniz.
.
- Kekik de bronşit, öksürük ve üst solunum yolları enfeksiyonlarına iyi gelen bitkilerden bir tanesi. Bir fincan kaynar suda iki çay kaşığı kadar ufalanmış kekik yaprağını 5-6 dakika demleyin ve süzün. Bal ve limon ekleyerek hem çayın tadını hem de yumuşatıcı etkisini artırabilirsiniz.
Çok sağol canm mesajların beni çok rahatlattı inşallah iyi olur bebegim , sag salim kucagımıza aldığımız günleri de görürüz inşallahRica ederim Canim ne demek :) biliorm ne kadar kolay olmasada yinede bebeğinin iyiliği için çok dusunmemeye bak yine saglikli olur inşallah annesi sen üzülme :)
Süpersin cnm.Sağol.Hepsini denedim sayılır .ama denemediklerim var onlara da bakacağım.Hamilelikte Öksürüğe Ne İyi Gelir?
- Hamilelikte öksürük tedavisinin en iyi yolu sıcak içecekler içmek. Ev yapımı çorba, zencefil, limon, nane çayı nefes yollarımızı açar ve mukusu uzaklaştırır. Ayrıca oda sıcaklığında su tüketimini de ihmal etmemelliyiz. Buna ek olarak ılık duş alarak vücudunuzun rahatlamasını ve nefes yollarımızın açılmasını sağlayabiliriz.
- Bir diğer doğal tedavi yöntemi de tuz gargarası. Yarım bardağın içerisine bir çorba kaşığı tuz ilave ederek yapacağımız gargarayla öksürüğümüzün kesilmesini sağlayabiliriz. Bu da evde kolayca hazırlanabilecek bir reçete.
- Elma şiddetli öksürük kesmede etkili bir meyvedir. Bir litre suyun içerisine ince dilimlenmiş bir elmayı kabuklarıyla birlikte atın. Haşlandıktan sonra çay gibi tüketin.
- Balgamlı öksürük için yarım litre suya 7-8 adet keçiboynuzu atarak kaynatın ve için. Bu karışımla balgamınızın sökülmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle sigara içen anne adaylarının bu kürü uygulayabilir. Ancak hamilelikte veya emzirirken sigara içmekveya alkol tüketmek hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından kesinlikle tavsiye edilen bir durum değil.
- Taze bitkisel çaylar da öksürüğümüzü kesmede son derece etkili. Bitkisel çayı hazırlamak için önce suyu kaynatın. Kaynattığınız suyun içine elma kabuğu, zencefil, ıhlamur ve tarçın atın. Öksürüğe beraberinde grip ve burun akıntısı eşlik ediyorsa çayın içine limon, tatlandırmak için de biraz bal katın. Bitkisel çaylar taze olduklarında çok daha etkili oluyorlar. Bu sebeple çayı taze ancak ılık tüketmelisiniz.
.
- Kekik de bronşit, öksürük ve üst solunum yolları enfeksiyonlarına iyi gelen bitkilerden bir tanesi. Bir fincan kaynar suda iki çay kaşığı kadar ufalanmış kekik yaprağını 5-6 dakika demleyin ve süzün. Bal ve limon ekleyerek hem çayın tadını hem de yumuşatıcı etkisini artırabilirsiniz.
Yağız efe ismini daha çok istiyorum ama yağız ismini kullanamıyoruz çünkü çok yakınımızda var bizden önce davrananlar olduBence 10 numara 5 yıldızOğlum olsaydı benim bizde ismine YAĞIZ EFE olarak karar vermiştik. ama kız oldu maşallah kızımda çok güzel ismi olcak cnm kızım
Aynen vallaa ben elimi koyayim hemen peşine vurmaya baslio benim elimi bilio hissedio herhalde diorm eşime yazik oda hic elini çekesi gelmio vursada hissetsem diye dun ama babasinada baya vurdu ilk defa o vurdukça benimkinin akli gidioAynen canim ben sevmedigim insanlar hamile oldugumu bilsin bile istemiyorum inaninca daha cok degiyo aslinda takmamak lazim fazla. Bende babasina yolladim sabah yazik yatiyo o saatlerde göremiyo tekmeleri zavalli babasi, bide ben kamerayi acinca icten vuruyodu genele disardan belli olmuyodu bi tek bakinca vuruyo disari dun ilk kez yakaladim kamerayla farketmedi sanirim :) Bana o kadar düskünki kimseye oynamiyo baskasinin elini farkediyo hemen :) rezil ediyo beni herkeslere tekme atiyo gelin diyorum biri elini koysun kimildamiyo halbuki onlarda can atiyo bi tekmesini hissedelim diye zavalli ailem :)
Evet bence güzel gayeetYağız efe ismini daha çok istiyorum ama yağız ismini kullanamıyoruz çünkü çok yakınımızda var bizden önce davrananlar olduama güzel demi Çınar Efe
Sevindim canim Amiinn inşallah :))Çok sağol canm mesajların beni çok rahatlattı inşallah iyi olur bebegim , sag salim kucagımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
Valla geçen bir yazı okudum ondan beri ne eşim evde içiyor,içersede bana sezdirmiyor nede ben bi çekimlik olsa çekiyorum nede o izin veriyor. Yazıda Allah esirgesin bir kadın hamileligi boyunca sigara içiyor arada bırakıyor arada içiyor Flan neyse herkes işte bu çıkar yapma şu olur yapma diyor bişey olmaz flan diyor kadın. neyse çocuk doguyor sıkıntı yok gayette saglıklı 4 sene geçiyor çocuk bi anda bayılıyor hastahaneye gittiklerinde beyninde büyük bir tümöre rastlanıyor direk doktor anne karnındayken sigara içtinmi sen diyince kadının dünyası başına yıkılıyor. Korktum cidden kötü oldum,35 yaşında bir adam kanserden vefat etti eşimin akrabası Adamın annesi deli gibi feryat ediyordu Allah beni kahrtsin hep benim yüzümden diye neden flan diye sordum sonradan ögrendim 6 evladınıda kanserden kaybetmiş kadın. Ve hamileyken dogum yaptıktan sonra ve daha sonrasında sigara içmemiş bildigin yemiş. ondan dolayıda şimdi kendini vicdan azabından suçluyormuş doktorlar bünyeleri çok zayıf çocukluktan kalma bişey diyince kadın iyice kötü olmuş. Rabbim esirgesin hepimizin evladını çok korktum dogumdan sonrada düşünmüyorum pek şahsen inşallahta hiç başlamam bırakmışkenCanim gunde bi kahve ok diyorlar en azindan birkac yudum ic nefsin körelsin zorlama kendini oda aslinda bizi etkiliyo stres daha kötü bence sigarayida tutmaya calis kendini cok cok esinden otlan benim gibi ben bi firt ceksem bile bana yetiyo o nikotin :) doguralim emzirelim sonrasinda acisini cikaricaz
Hissetmiyorlar onlarin icinde olmadigi icin bilemiyorlar Yazik ya valla bi tekme bile gelse nasil mutlu oluyorlar biz surekli hissediyoruz sansliyiz ki bazen esim diyo tek bi defa hissettim icerden vuruyo sen hissediyorsun ama disardan belli olmuyo banada oyle geliyoki ben hep hissediyorum ictende vursa elimle yerini biliyorum anliyorum annelik icgudusu sanirim. Tuhaf geliyo onlara benimkide yeni dogmus bebek goremem girmicem doguma diyodu basta ama ikna ettim gelcek bizimle arkani dön elimi tut yeter en azindan baskasi gorecegine ilk sen gor bebegini dedim bakalim korkup bayilmazsa acilarima dayanirsa :)Aynen vallaa ben elimi koyayim hemen peşine vurmaya baslio benim elimi bilio hissedio herhalde diorm eşime yazik oda hic elini çekesi gelmio vursada hissetsem diye dun ama babasinada baya vurdu ilk defa o vurdukça benimkinin akli gidioilk hamile kaldgmda boyle tekme atan bebek videoları izledgmde eşimede gosteriodm bak bi gün bizde boyle olcaz diye bakamazdi ben tuhaf oluyom gösterme sanki dişina cikcakmis gobi gelio içim bi hoş oluyor diyodu simdi oynasada disdan Baksam diye sasio videoyu da görünce defalarca izledi çok sapsik oluyor bu babalar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?