2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hic öyle deme :))) Pabuc bırakma :))) Kadınlar erkekler olmadan kendi iliklerinin icindeki bilmemne maddesiyle sperm yerine gecicek esdeger bir hücresi varmis ve erkek olmadan dogurabilirmisiz. Ama cinsiyet mutlaka kız oluyor. Amazon olalım kızlar :)

Edit: haber burda :)
http://www.milliyet.com.tr/erkek-spermi-olmadan-hamile-pembenar-detay-hamilelikhazirligi-2189984/

Benimki de acele etmez o kadar gevşektir ki ben istiyorum o da bi isim versin Berra dedi onu da peygamberimiz değistirmiş ama çok istediğim bi isim olursa ısrarcı davranirim gerçi hiç bir fikrim yok isim hakkında

vicdan azabı çekme çok içmiyomuşşun onuda bırakırsın yavastan bebeğin iyice büyüdükçe içesin gelmez bence :)

Aksam gelsin bi okutayim bakim ne dicek İs isten geçti ben olmadan önce dusunucektin der

Kızlar bebeğim dün gece bide bugün çok hareket ediyor normal mi bugün biraz ekmek peynir yedim o kadar tatlı birşey de yemedim maşallah ne güzel tekme atıyo yaa beybisi. Ben hastayım diye moral mi veriyo acaba

Kızlar bebeğim dün gece bide bugün çok hareket ediyor normal mi bugün biraz ekmek peynir yedim o kadar tatlı birşey de yemedim maşallah ne güzel tekme atıyo yaa beybisi. Ben hastayım diye moral mi veriyo acaba
Olabilir cnm. Bende mozart,klasik müzik dinletiyorum hergün..Tekmeler atıyor minik minik dinleyince.Müziğe bayılıyor Annesi gibi sanatçı ruhlu

Kızlar ya benim bu halim ne olcak ya Gece 12de uyudum sabah 7de kalktım kahvaltı yaptım 9da şöyle uzanayım dedim uzandıgım yerde uyuya kalmışım 11:45te uyandım neyse bişeyler yedim tv izledim biraz uzanayım dedim yine gitmişim ay hala uykum var bizimki alttan tekmeliyordu annem kızım diye severken nasıl uyudum anlamadım. Vallahi şu uykudan iş yapamaz oldum

Kızlarr, bebek alışverişlerinizde neleri tamamladınız? Ben daha pek bir şey almadım ama bebeği olan en yakın arkadaşımla konuşuyorum o da var bu da var dedikçe bir baktım liste kabardı. Şimdiden almazsam hem unutucam hem de ilerde hepsi üst üste gelince zaman ve ekonomik anlamda bizi zorlayacak o yüzden yavaştan almaya başlıyorum bu haftasonu itibariyle. Siz neyi nerden aldınız fikir alışverişinde bulunalım kıyafette mothercare iyi galiba. Bebek arabasına tam karar veremedik ancak cybex var şu an aklımızda. Park yatak konusunu ise hiç belirleyemedik şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…