2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Devlete mi gittin canim, cok bekletmisler. Bence baska bir doktora gorunmekte fayda var. Canim bildigim kadariyla dedikleri sekilde mudahale etmeleri icin belli bir buyume siniri olmasi gerekiyor. Arkadasimin bebeginde vardi sik sik olcum yaptilar dogdugunda 10 mm di. Anne karninda herhangi bir mudahalede bulunmadilar. Sana bilgi verdiler mi? Ne kadar buyume oldugunda mudahale edeceklerine dair.

Bizim dün itibariyle bitti alısverısımız kolay gelsin size :)

Kızlar bebek için alışverişiniz ne durumda ? Ben arabasını annemler tüm kıyafetlerini aldık beşik siparişi vericem acaba diyorum erken mi başladık.

Ne güzell, bizim akrabalar falan hep uzaklarda öyle taa oralardan bebek ziyareti için gelip sürekli birşeyler getireceklerini pek zannetmiyorum. Annem bir şeyler almış bir de örüyor, o kadar. Zaten küçük bir çekirdek aileyiz. O yüzden herşey bize kaldı, odası, mobilyası, arabası, yatağı, zıbınına kadar.. Artık yavaş yavaş hallederiz umarım :)

Evet bir de bebişler kilo aldı, kemikler kuvvetlendi, pıt pıtlar pat pat oldu artık :)) bizimki babası şarkı söyleyince artık anlıyor ve vuruyor, eşim çok duygulanıyor öyle olunca ben şarkı söylemiyorum çocuk doğmaktan vazgeçebilir yoksa elimizi koyunca genelde vuruyor, vurmazsa hafif itiyorum karnımı (eşim çok kızıyor ama :)) o zaman bebiş de vuruyor çok tatlı bir his yaa nasıl bir mucize bunlar

Bizde iyiyiz canım herşey hazır olsa hiçte fena olmaz degil mı detaylı ultrason yaptırdık bizde tekrar doktora gitmeyi bekliyoruz hiç alış veriş de yapmıyoruz biz daha bakmadik bile biseye
Aymem canim olsa fena olmaz :) biz de daha öyle aman aman dicek kadar baslamadik hazrliklara ufak defek sadece ama asil ihtiyaçlar duruyo .. Gerçi ben 2 ay kalasiya daha çok yuklenmeyi dusunuyormda bakalim artik gidişat nasil olursa :))

Kizlar bir arkadas, buhar makinasi bakiyordu. Hangi makinaya karar verdi acaba?
Kim bilmiyorum ama ben sinbonun kullaniyorum bu ikinci digeri king idi hic memnun kalmadim bilginize...Gercekten guzel sinbo tecrübeli bir anne olarak tavsiye ederim...

Kim bilmiyorum ama ben sinbonun kullaniyorum bu ikinci digeri king idi hic memnun kalmadim bilginize...Gercekten guzel sinbo tecrübeli bir anne olarak tavsiye ederim...

Sagol canim, bu muydu?

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-20-13-50.webp
    7 KB · Görüntüleme: 46
Adet ağrısı gibi ağrı olan var mı kızlar?
Ara ara oluyor canım bende. Hamileliğin başından beri vardı; o zamanlar daha yoğundu ama.

Kızlar bebek için alışverişiniz ne durumda ? Ben arabasını annemler tüm kıyafetlerini aldık beşik siparişi vericem acaba diyorum erken mi başladık.
Ay bende aynı düşüncedeyim. Annem beşiği titreşimli puseti kıyafetleri her şeyi almış. Kocam duruyo duruyo takım kıyafetlerinden alıyor. Bende arabasını aldım. Rabbim sağlıkla kavuştursun bende çok vesvese yaptım erken aldık diye.

Hanimlar benimde logusa geceligim terligim haric bebek alisverisim tamamiyle bitti.ancak size birsey sormak istiyorum ben bitakim 10lu hastane cikisi aldim bitanede acil bakim zibin seti diger aldigim kiyafetler cogunlukla citcitli badi alt pijama falan cabuk buyuyo bebekler diyolar ancak ilk dogduklarinda cokta kirletiyolar ustlerini.acaba bi takim dahami zibin alsam yoksa iki takim yeterlimi ?

Devlete gitiim evet pek bisey demedi birwz daha buyurse dedi sadece netten bsktim 10mm benmki 8 cok kalmamış çok panik ysptim bidr ozele gidecegim syni cikarsa devlete takip yaptiracam mecbur inş.gerek kalmaz

Bebis kizmi erkek mı canım son zamana bırakmayın ağırlaşınca zor olur diuorlar

Annemler bu aksam gitti bizde kayinvalidere geldik kalmaya, kayinpeder siyah turpu oyup uzerine bal koymus turpun uzerinden tabaga inen baldan ic dediler ictim insallah sifa olur. Sabah etkisini yazarim size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…