2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ben de gece uyuyamıyorum yaa bütün gece döndüm durdum bi de zorlanıyorum dönerken pat diye dönücem de bebek zıplayacak yerinden diye :)) ama mesela tv karşısında uzanırken bir bakmışım uyumuşum 3 saat. Kalkıp yatağa gidiyorum uyku falan yok bebeğimle oynaşıyorum ben de yatakta, gece 1-2 gibi kesin pat pat tekmeliyo annesini. Böyle olursa doğunca da gece ayakta olcak o kesin, yandık yani.. Bir de hala tam olarak yan yatamıyorum, yana doğru ama hafif yüz üstü gibi oluyor kızım başlıyor vurmaya öyle olunca anneee kalk üstüme yattın diye acaba sıkışıyor mu yoksa dışardan sertlik hissedince ona dokunmaya mı çalışıyor tam anlayamadım çünkü pek baskı olmuyor, aynı şey mutfakta iş yaparken göbeğim tezgaha azcık temas edince de oluyor hiç bastırmadan sadece temas, o yüzden sanki dokunmaya çalışıyormuş gibi yorumladım :))

Teyzeler merhaba biz kontrolden geldikk:)
Masaallah düşük ve erken dogum riskimiz kalkmış:)ilaci kestik....
Ayrica kuzum 475 gr olmus cok degil mi yaaa :)

Bu arada ayrıntılı ultrason hangi haftalardaydi unuttum?dr um bugun bisey demedi?

isterse girer. doğumunda sakınca olmaz doktorda müsade ederse girebiliyor.
ay ne güzel olur ins o zaman gelirde izin verir :)

Ben kendim ürküyorum ilk defa gireceğim ortamdan yok o girmesin istemem
ben zaten o yüzden istiyom yanimda olsun herseyi beraber yasiyalim bana destek olur o olunca kendimi daha güvende hissediyorum belki o kadar korkmamda

Kixlar bugun ayrintilidan grldim kızımin böbrekleri cok buyuk müs biti 4.4mm digeri 8mm dr tskip edip daha buyurse anne karninda müdahale edip tel takacagiz dedi ağlamakdan basim agirdi bu hastanede isler cok yavas ayrintili icin 9da gittim 2de girdim bide bu haber kotuyum

Ben dün girdim 20+6 idi
Zorunlu mu acaba yoksa dr gerek mi duymadi acaba?her gittigimde her organina ayri ayri bakiyor ilgileniyor ondan mi acaba?

Masallah hemen hemen ayni degilmiyiz? 365 gr benim bebiste senin bebise masallah :)
Valla ben de sasirdim cnm ilk oğlum erken ve cok zayıf doğdu gerci zayiflik ve kilo saglikla alakasiz ama bunda cok arastirdim kivi kasar muz yiyorum bol bol ondan herhalde :) bir de usg aleti uyumsuz da olabiliyor mesela oglum dogmadan 2 hafta once 2700 falan demislerdi iki hafta sonra doğdu dedim 3 olmustur 2300 dogdu :):)

haftamız senle aynı,Bendede aynı şeyler oluyor ama karın gerildiginden daha rahat tekme hissediyoruz bazen sırf hissetmek için yan yatıyorum bilerek mesala bizim ki babanın sesini duyuyor elini görüyor tekmeyi kesiyor,Benim duyuyor vuruyor kaynanam konuşuyo ses yok annem konuşuyor resmen karnımdan çıkacak sanki bu çocuk diyorum bu kadar tekmeleyebilir ancak herhalde bana hiç böyle yapmıyor cadım çok fena olacak bu çocuklar ya,valla ben hamile degilken yatış şeklim sag tarafıma veya sol tarafıma oluyordu yastıga sarılıp şimdi yine aynı ama en rahat ettigim sırt üstü ayaklarım toplu olunca degme keyfime vallahi

canim benim kendini hemen üzme bide baska bir hastaneye git bence bi baska yerde daha baktir mutlaka dualarim seninle

aman masallah tombik bebekleri cok severim ama dogumu nasil olur bilemiyom saglikli olsunlarda :) ayrintili icinde bana aslinda 2 hafta sonra yaptircakti pazartesi guatrim önceden yükselmisti diye tekrae kpntrole cagirmisti gelmiskende ayrintiliyide yaptiralim dedi bu haftalardada yapiyolar diye biliyom :/ sen doktoruna bi sor yapmicakmi diye. Benimkide kendisi ayrintili bakti her organina sonra böbrekte büyüme göründü beni ayriyeten radyolojiyede yolladi ordada daha güzel baktilar:)

Valla ben zıbın aldım, kayınvalidem hastahane çıkış seti aldı normal gündelik tarzda annem desen sorma iki valiz doldurdu şimdiden,Halalarda bol kıyafete pek girmiyorum zaten bu yüzden aldıgım çorap toka,şapka ve böyle çok şirin buldugum şeyler olursa alıyorum. Onun dışında bebek arabası premom istiyorum gold rengi stokta bulamadım bulursam hemen alcam,Tırnak makası taragı törpü flan set aldım Burun açma şeyi, minnak tatlış çoraplar,bi iki ayakkabı, yatak odası takımı ya annem gil ya kayınbabam alcak tam belli degil ben şimdilik sadece hastahane için gerekli şeylerw süslü şylere odaklanıyorum getirecek alacak ve alan çok oldugundan hiç dert etmiyorum

Doğum seklim zorunlu sezeryan benim farketmez 2. Ya :) sorayim evet iyi oldu bildigim

Biz iyiyz Canim simdilik uzaniorm babamizn gelme saati yaklasinca yemek için kalkicam hic gözüm kesmio bugün kalkip yemek yapmaya seni sormali sen nasilsin :)
Bizde iyiyiz canım herşey hazır olsa hiçte fena olmaz degil mı detaylı ultrason yaptırdık bizde tekrar doktora gitmeyi bekliyoruz hiç alış veriş de yapmıyoruz biz daha bakmadik bile biseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…