- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.821
Maşallah size darisi bize artik :)Bizim dün itibariyle bitti alısverısımızkolay gelsin size :)
Papatya ela ayrintili ultrasona girecektin canim nasil gecti :)
Oyyy maşallah yaa ne güzel yüzünü göstermiş öyle kuzucukEki Görüntüle 1938114 Çok iyi geçti canım şükür bebeğim çok sağlıklıymış haftası ile uyumlu dedi devlet hastanesi ama şeker gibi bir Dr perinatolog hemde hiç beklemiyordum bu kadarını çok memnun kaldım. Bu arada serviks i 3.7 ölçtü iki defa dedim 2.7 di o zaman sancın varsa yanlış ölçmüşlerdir dedi bugün mükemmeldi benim için çok şükür.
Oyyy kuzuum benimm. Burna agza bak yaa :)) masaallah subhanallahh. Cokk sevindimm canimm. Rabbm daha gyzel gunlerini gostersinnn. Serviks ne ki canm ben bilmiyorumEki Görüntüle 1938114 Çok iyi geçti canım şükür bebeğim çok sağlıklıymış haftası ile uyumlu dedi devlet hastanesi ama şeker gibi bir Dr perinatolog hemde hiç beklemiyordum bu kadarını çok memnun kaldım. Bu arada serviks i 3.7 ölçtü iki defa dedim 2.7 di o zaman sancın varsa yanlış ölçmüşlerdir dedi bugün mükemmeldi benim için çok şükür.
yarım saatte sadece 1 dk uyandı rahatsız oldu iki tepik attı döndü arkasını uyudu Dr da bende şok çok asabiydi en son 10 haftasında hareketli gördüm o gün bugün ne zaman muayeneye gitsem uyuyor.Oyyy maşallah yaa ne güzel yüzünü göstermiş öyle kuzucuk
sende dikiş vardı ya rahim ağzı yetmezliği için konuşmuştuk hani benim ki de 2.7 demiştim serviks de tıpbi adıymışOyyy kuzuum benimm. Burna agza bak yaa :)) masaallah subhanallahh. Cokk sevindimm canimm. Rabbm daha gyzel gunlerini gostersinnn. Serviks ne ki canm ben bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım bu okuduklarım içimi rahatlattı çünkü bebek bugün çok hareket ediyorFaydali bir yazi olmus.
2 ) Bebeğin hareket
sıklığı
Bebeğin hareketlerinde anne adayını düşündüren başka bir hususta, bebekte ki bu hareketlerin sıklığıdır. Kimi insanlar bu hareketleri çok sık olarak ifade ederken, kimileri de hareketlerin az olmasından dolayı şikayet ederler. Bebeğin gün içerisinde yaptığı hareketler, günden güne değişiklik gösterir. Sürekli bir şekilde hareket etmesi beklenmemelidir. Bebeğin de uyku aralıkları olduğu akıldan çıkarılmamalıdır. Ancak, hamilelik döneminin 28. haftasından sonra bebeğin yapmış olduğu hareket sayısı, bebeğin durumu ile ilgili gerçek bilgiyi verebilir. Bebek bir gün içerisinde 100 ile 150 defa hareket eder. Fakat bu hareketlerin hepsi, annenin hissedebileceği şiddette olmaz.
Gün içerisinde 15 ile 20 defa net hareketi hissetmek, bebeğin sağlıklı bir şekilde geliştiğini büyük oranda ifade etmektedir.
Bebeğin çok fazla hareket etmesi, ilerleyen zamanlarda hiperaktif bir çocuğa sahip olunacağı anlamına gelmez. Aynı şekilde az hareket eden bebeğin de sorunlu bir bebek olacağı anlamını doğurmaz. Ayrıca bu hareketlerin cinsiyet ile de herhangi bir ilişkisi yoktur.
Anne adayı eğer sürekli hareket halinde ise ve yorgunsa, hatta karnınız açsa bile, bebeğin hareketlerini algılayamayabilirsiniz. Bebek karın içinde sallandığından dolayı, uyku süresini uzun tutuyor olabilir. Hatta bebeğin karın içerisinde ki duruşu da hareketleri hissetmenizin önüne set çekebilir. Bebek hareketleri genellikle en fazla sabahları, gece yatarken ve yemeklerin hemen ardından fark edilebilir. Aynı zaman da unutulmamalıdır ki, doğum dönemi yaklaştıkça ve bebek büyümeye başladıkça, yeri daraldığından dolayı hareketleri de doğru orantılı bir şe
Oyu yaa benimkininde yüzü sirtimdan yana donukmus dönerse gösterim bak dedi doktor baka baka anca yanini gösterdi ama oda yettibebegmn yandanda olsa accik yüzünü gördük ya herşeye bedellyarım saatte sadece 1 dk uyandı rahatsız oldu iki tepik attı döndü arkasını uyudu Dr da bende şok çok asabiydi en son 10 haftasında hareketli gördüm o gün bugün ne zaman muayeneye gitsem uyuyor.
Hosgeldiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.ben birtane hastane cikisi 3 4 tanede ikili takim almayi dusunuyorum.iki tane yetmecektirHanimlar merhaba...bende Allahin izniyle mayis ayinda anne olacagim bi oglusum olucak cuma gunu detayli ultrasonum var.sizler naptiniz ben herseyini tamamladim sukur sadece logusa geceligim kaldi yalniz size bi sorum olucak ben bitane 10lu hastane cikisi aldim bi tanede acil bakim zibin seti dier aldigim kiyafetler citcitli badiler altlar falan birazda buyuk aldim cabuk buyuyolar diye.sizce iki zibin yetermi yoksa bitane daha almalimiyim
22+3 te gidicem ben. 22 en iyi dediler.Bu arada ayrıntılı ultrason hangi haftalardaydi unuttum?dr um bugun bisey demedi?
Ben bakıyordum ama almamaya karar verdim şimdilik. Weewell Whc730 veya Weewell Whc752 den birini alacaktım. Antalya'da yaşıyorum. Mayıs ayında doğum olursa zaten burası çok nemli oluyor kışa alırım diye düşündüm.Kizlar bir arkadas, buhar makinasi bakiyordu. Hangi makinaya karar verdi acaba?
Hayırlısı yla Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inş heralde olur demi herseyKiz kuzum ya biraz öyle ufak defekler simdi alimioda mesela odasiydi beşik arabasi seti flan daha çok büyük capli şeyler iki ay kalasiya olsa da olur bana gore
Canim cevap verdigin icin tesekkur ederim ben bitane soyle şık pahali bisey aldm foto falan cekmek icin dier aldigim 13 liraydi ucuzlardan bitakim daha ucuz bisey alayim en iyisi.Hosgeldiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.ben birtane hastane cikisi 3 4 tanede ikili takim almayi dusunuyorum.iki tane yetmecektir
Benimkide oyle ben tasiyorum diyince sayemde diyo :) konussun onlar dogumda görcem ben beyefendiyiEvet her anini görsünler ki anlasinlar onlari baba yapmak icin ne kadar zorlu yoldan geçtiğimizi .. Ben oma boyle soyledgm zaman bende seni anne yapiom ama dio en kutsal duyguyu onun sayesinde tadiomusmusum hazir cevap anam benimki bazen bas edemiom üstad diyp saygi duyuyorum
Canim yuruyus yap yeter hamileligin basindan beri spor yapmadiysan dikkat et ama hareket et evin icinde yuru biseyler yap zaten son gunlerde mecbur cok yurucez merdiven inip cikcazAynen kuzuu onlada alakali tabii simdiden vakt ayiramiyorum dupeduz. Hep masa basinda oturur konumdayim. Bi yemek cay fasli.o kadar. 2 haftam kaldi ins. Bitsin spora yazlcm. Yuruyuse baslcm.teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?