2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hosgeldiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.ben birtane hastane cikisi 3 4 tanede ikili takim almayi dusunuyorum.iki tane yetmecektir
Hastane çıkışı bi tane yeter mi yedeklik bitane daha almak gerekir mi yoksa ikili takım mi almak lazım çokça yavaş yavaş baslicam ama ne ne kadar lazım olur hiç kestiremiyorum ilk ya

Hahaha suna bak sen babaci prenses simdiden benimkide bana cok duskun ama is yaptirmamasi kotu ya kazik gibi duruyo icimde is yaparken cok aciyo doguncada surekli beni tutarsa halim ne olur bilemiyorum zaten bakma tecrubemiz yok ilk bebek falan ama bizden daha iyi kimse anlayamaz onlari eminim iyi anneler olucaz basta zorlansakta

Koyamam zaten canim oyle seslenemem ogluma surekli onu hatirlayarak icim aciyarak ki adinida koyduk yani koymasaydikda yine yapamazdim ben zaten normaldede cok duygusalim psikolojik olarak kendimi kotu hissederim. Iyi ki varsiniz sizler biraz kafam dagiliyo burda

Kızlar ben iki onlu aldım. Daha doğrusu bi annem bi de eşim almış. Kalanı genelde 5 li ikili takım. Ablam Yeni Doğum yaptı günde iki kere değişiyor bebeğin üzeri hemen hemen, yok terliyo yok kusuyo yok çiş sızıyo. Bende bi onlu yeter. Kalanı beşli ikili takım olabilir. Bol bol da çıtçıtlı ve alt patikli penyeler bi 2 3 ay götürür hepimizi. Tabi bi tosuncuk yavrulamazsak

1 tane 10lu ,3 tane 5 li ve bi kaç tane alt üst,tulum yeterli olur sanırım ilk alışveriş için
bugün 1 tane 5li takım la zıbın aldık cok tatlılar minicik :) bi tanede dükkan keşfettik eşimle çok güzel uygun şeyler var gelecek ay toptan oradan alacağız herşeyi indirimde yapacaklar toptan alınca İzmirde olan varsa kemer altında çok güzel uygun şeyler var kızlar

Canim burda mecburi ordada oyle artik sanirim arabada mecbur olmak zorunda diye duydum bizim burda maxicosi var ondan aldim ben

Canim burda mecburi ordada oyle artik sanirim arabada mecbur olmak zorunda diye duydum bizim burda maxicosi var ondan aldim ben
Yok ben ev tipi olanından bahsediyorum canım evde rahat kullanmam için araba tipi olanları evde kullanamam gibime geliyor nedense çok kullanışsız

Kızlar benimde bugün sağ kasık tarafımda gaz sancısı gibi bir sancı var, aranızda böyle bir durum yasayan var mı?

Insaaallahh canimm. Hemm ruhlarini doyurcazz kuzularn hem karinlarinii:))) seninki anneciii o bii kesiiin. :))) bakalm neler yadayacgzz

Canim yuruyus yap yeter hamileligin basindan beri spor yapmadiysan dikkat et ama hareket et evin icinde yuru biseyler yap zaten son gunlerde mecbur cok yurucez merdiven inip cikcaz
Esim bahanelerle evden cikarmaya calisiyor. Birde ogrenmiss nasll kiziyor yuruyus yapmiosunn sezeryaan olucann diyee :))) korkutuyo pis benim ama bnde baslicm inss

Esim bahanelerle evden cikarmaya calisiyor. Birde ogrenmiss nasll kiziyor yuruyus yapmiosunn sezeryaan olucann diyee :))) korkutuyo pis benim ama bnde baslicm inss
Canım ben ciddi bir yürüyüş programı yaptım kedime.gğnde yarım saat yaklaşık 2,5 km oluyor tempomu düşürmeden çok da tempolu olmamak kaydıyla yürüyorum günlerdir.ağrılatım bitti diyebilirim bel ağrım kalmadı ve kendimi daha dinamik hafif ve psikolojik olarak iyi hissediyorum ve kilo alımım durdu.eskisi gibi olamazsam davona yakın hareketliyim artık ve bu bana iyi geliyor

Kızlar benimde bugün sağ kasık tarafımda gaz sancısı gibi bir sancı var, aranızda böyle bir durum yasayan var mı?
Kasık ve bel ağrılarım yukarıda da belirttiğim üzere yürüyüş programınile beni terk ettiler şükür.öncesinde oluyordu benim de özellikle bel ağrılarım

Yaa ne güzel canım bitirmişsin, ben daha yeni başlıyorum.. neler aldın nerelerden tavsiye edersin?
Canım ben ilk önce kıyafet almaya basladım, 0-3 cok olunca 3-6, 6-9 bile aldım. Hatta seneye kışa giyeceği 2 montu var oğlumun :) Cok güzellerdi dayanamadim Onun disinda tamamen kendime özel bir bebek alisveris listesi yaptım. Her eksik bittiğinde üstünü cizdim :) En ufak şey olan banyo süngerini bile yazdım yani icine :) bebekle ilgili alısveris dün aldıgımız oda takımıyla bitti. simdi iste gecelikti, terlikti kendime alicam Tavsiye konusunda Baby2Go bebek arabasını tavsiye ederim. daha önce hic araba sürmedim bebek icin :) Arabamızı deneyerek aldık esimle. Yag gibi kayıyor ve travel system. O yüzden kullanmak icinde sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…