2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimki biraz fazla olabilir bilemiyorum :) Ama kendime alır gibi oyuncak bile alıyorum. İçimdeki cocuk, dısımdakiyle bol bol oyun oynayacak belli
Ana kucağı aldın mı acaba canım?ben alacam ama önce bi araştırma geliştirme yapmam lazımşu ev tipi olanlardan 4moms lardan

Bence ana kucagi cok gerekli birsey canım. Ben Mamaroo aldım. Elektrikli, kutusunda duruyor, acmamak icin zor tutuyorum kendimi :)) Cok tavsiye ediliyor. Birde Chicco Balloon Bouncer aldim farklı bir odada yada bahcede kullanmak icin. Mamaroo cok agır ve elektrikle calisiyor sonucta. Balloon ise titresimli, oyuncaklı ve müzikli. Terletmez bir kumasi var ve gercekten yumusacık. Yatıp uyuyasınız geliyor

Mamaroo: Chicco :

Kasık ve bel ağrılarım yukarıda da belirttiğim üzere yürüyüş programınile beni terk ettiler şükür.öncesinde oluyordu benim de özellikle bel ağrılarım
Canım bu birden bugün çıktı, yani hareket etmeyince bir sikinti yok ama hareket edince bildiğin bıçak gibi, yürüyüş için de çok fırsatım olmuyor anca ise gel git yaparken 15er dakika sonrası malum yemek ev falan derken gün bitiyor

K
kararsızlığıma kararsızlık kattığın için teşekkür ederim canım:)))bitane alacam da kafam iyice karıştı benim:))benim de bahçem var.ondan karıştı.en iyisi ben 4moms bounceroo alayım her yerde kullanırım.bide kaç aya kadar kullanabileceğiz bilgin var mı?

canım aldıklarınız peki 0-3 ay mi hep

1 yasını gecene kadar kullanabiliyorsunuz :))) 12 kg diyorda, 15e kadar yolu varmis hep :)

Cokk iyi yaapmissinn canmm sinavlarm yogun degilken mutlaka 3 4 km yuruyodum 2 haftacigm kaldi. Bende baslayacagm ins. Dedgn gibi insan kendini cok zinde hissediyor. Ozellkle psikolojk anlamda iyide geliyor.

ne kusuruu est.
Ben zaten unutkandim simdi daha bi deliyim bu konuda :))))
Dr vitamin verdi banada 3 ayrı vitamin kullanıyorum bu aralar iyi gene ilk başlarda hepten herşeyi unutuyordum bütün vitamini bebekler aldığı için oluyormuş hamilelerin sadece %20 de görünen birşeymis bize denk geldi demek Allah tan çalışmıyorum şirketi batırırdım heralde bu durumda

Gecmediyse dr.unu ara kasilma diyorsun ihmale gelmez. Belki nst ye baglar bilir ne yapacagini kafan rahatlar en azindan
Bizim doktorumuz öyle telefonlara falan cevap vermez canım. Randevu verir 2 saat sonra odasına girebilirsin anca falan. Gazdır diye bekledim bu sefer böbreğe vurdu. Kasılma olsaydı böbreğe vurmazdı sanırım üşüttüm

Çınar ismi güzel ama çocuğun ilerde minyon olursa Çınar ismi bir garip durmazmı. Sonuçta ulu büyük bir ağaç. Yani ne bileyim hep Çınar ismi koyacağız diyince aklıma bu durum geliyor. Şakın yanlış anlama birde bu açıdan bak istedim. Birde ne kadar Çınar tanıdıysam hepsi bir dakika yerinde durmuyor yinede sen bilirsin tabi içine siniyorsa kıy

Ayyy allahim :)))) yanii asiri olmasada oncedende olunca asiri durdu bnde. Vitamn falnda kullanmiyorum bakalm :))

Yok ben ev tipi olanından bahsediyorum canım evde rahat kullanmam için araba tipi olanları evde kullanamam gibime geliyor nedense çok kullanışsız
Aha ondan bende dusundumde kararsiz kaldim kendi kendine muzik calip sallanani falanda var cok gerek duyarmiyim bilemedim tabi biz araba icin aldik mecbur yoksa arabaya bindiremeyiz pasayi yasak burda, araba koltugu diyoruzda orda ana kucagi deniyo diye karistirdim ben. Benim bildigim ana kucagi tek bitane var onada su an trde kanguru diyolar :) simdi kullanim alanlari modeller cogalinca isimler degisti. Ama evde olanda rahat olur diye dusunuyorum en azindan icine koyup yanimiza alabiliriz cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…