- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.881
Esim bahanelerle evden cikarmaya calisiyor. Birde ogrenmiss nasll kiziyor yuruyus yapmiosunn sezeryaan olucann diyee :))) korkutuyo pis benim ama bnde baslicm inss
Insaaallahh canimm. Hemm ruhlarini doyurcazz kuzularn hem karinlarinii:))) seninki anneciii o bii kesiiin. :))) bakalm neler yadayacgzz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Ben ilk bebeğimde 4-5 tane takım almıştım hastane çıkışı harici. O kadar çok kaka çıkıyordu ki anlatamam.altını alırkende alt açmaları vs. batıyordu her gece makina çalışıyordu. Hemen takviye bir sürü takım aldık. Yani bebeğin durumuna göre değişiyor canım. Kimisi 3-4 takımla idare ediyor. Ben yine 6-7 tane alırım duruma göre arttırırız.Hanimlar merhaba...bende Allahin izniyle mayis ayinda anne olacagim bi oglusum olucak cuma gunu detayli ultrasonum var.sizler naptiniz ben herseyini tamamladim sukur sadece logusa geceligim kaldi yalniz size bi sorum olucak ben bitane 10lu hastane cikisi aldim bi tanede acil bakim zibin seti dier aldigim kiyafetler citcitli badiler altlar falan birazda buyuk aldim cabuk buyuyolar diye.sizce iki zibin yetermi yoksa bitane daha almalimiyim
Tamamen katiliyorum canim bizde 3. Yada 4. Gun gidip ekstra kiyafetler almistik. Hic yetmemisti o yuzden simdi body ve tulum stogu yapacagim. Birde bende ilk deneyimimden sonra hastane cikislarini anlamsiz buluyorum. Ilk cocukta hevesle almistim ama cok kullanissiz olduklarini disunuyorum. Buna almayacagim. Hatta buna eldiven bile almayacagim sadece el kivrimli body. Kizim valla daha hastaneden cikmadan eldivenleri cikartabilir hale gelmistiSağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Ben ilk bebeğimde 4-5 tane takım almıştım hastane çıkışı harici. O kadar çok kaka çıkıyordu ki anlatamam.altını alırkende alt açmaları vs. batıyordu her gece makina çalışıyordu. Hemen takviye bir sürü takım aldık. Yani bebeğin durumuna göre değişiyor canım. Kimisi 3-4 takımla idare ediyor. Ben yine 6-7 tane alırım duruma göre arttırırız.
Bir de hastane çıkışlarının içinde atlet kilot dahi oluyor onlar asla kullanılmıyor niye yapıyorlar anlamıyorum.
Kızımda almıştım bunda naparım bilmiyorum. Az parçalıları var mı acaba?
Birtane 10 lu takim 3 4 tane ikili takim almayi planliyorum ben cunku arkadaslarinda yazdigi gibi ilk zamanlar cok kirleniyor.yika kurut yetmez yetistiremezsin en az 4 takim olmali .Hastane çıkışı bi tane yeter mi yedeklik bitane daha almak gerekir mi yoksa ikili takım mi almak lazım çokça yavaş yavaş baslicam ama ne ne kadar lazım olur hiç kestiremiyorum ilk ya
ınsallah bı sıkıntı olmaz hepımıızın evlatlarınaİçini rahat tut canım.benim oglumda da böbrek genişlemesi vardı ve şimdi tam hatırlamıyorum ama daha yüksek degerlerdi.Dr un dediği gibi duzelebilirde.oglumda hala böbrek usg sine girdiğinde normalden yüksek gorunuyor ama çok şükür enfeksiyon vs de gecirmedi ve bugüne kadar bir sorun çıkmadı.dr normal kimilerinde yapısal olarak böyle oluyor dedi en son.
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunDünde yazmıştım canım. Benim var. Özellikle dün çok kötüydüm. Şimdi ağrı böbreğe çıktı. Kasıklardaki hafifledi ama hala var
Benim yakın bir arkadaşımın oğlunun adı Çınar bence çok güzel bir isim. ağaç ismi çok manalı daha ne olsun.Kızlar oğlumuzun adını Çınar Efe koymak istiyoruz ama etrafımızdaki çoğu insan yok anlamlı olsun yok ağaç ismi mi koyacaksınız gibi tepkiler veriyorlar sizce nasıl Çınar ismi bizim gibi düşünen var mı bu ismi
Bi an önce kararlaştırıp öyle sevmek istiyorum oğluşumu ama eşim etkileniyor söylenilernlerden
Kocaman olmuş maşallah ona annesiTeyzeler merhaba biz kontrolden geldikk:)
Masaallah düşük ve erken dogum riskimiz kalkmış:)ilaci kestik....
Ayrica kuzum 475 gr olmus cok degil mi yaaa :)
Kızlar merhaba Geçen hafta doktora gittim bebeğimin bi böbreginde genişleme olduğunu söyledi bir iki haftaya ayrıntılı ultrasona giricem çok üzgünüm başına böyle bişey gelen varmı yada bi tanıdığında böyle bişey olan ve düzelen
Maşallah kuzucuğa annesi yaa pek tatlııEki Görüntüle 1938114 Çok iyi geçti canım şükür bebeğim çok sağlıklıymış haftası ile uyumlu dedi devlet hastanesi ama şeker gibi bir Dr perinatolog hemde hiç beklemiyordum bu kadarını çok memnun kaldım. Bu arada serviks i 3.7 ölçtü iki defa dedim 2.7 di o zaman sancın varsa yanlış ölçmüşlerdir dedi bugün mükemmeldi benim için çok şükür.
Bebek arabasında ve otomobilde kullanacağımız ana kucağını kullanıcaz biz canım büyük ihtimalle gittiğimiz yerlerde ve evde. Travel sistemlerin içinde var.Kızlar acil bişey soracam.bebek ihtiyaç listesine ana kucağı eklediniz mi??alacak mısınız?yarın alışveriş yapacaz biraz çıkmışken alayım diyorum.önereceğiniz bir marka var mı?4moms un bounceroo almayı düşünüyorum ama bakalım
Ne guzel bir şey bu:) bana göre olani da olsa keşke uykusuzluguma iyi gelirBence ana kucagi cok gerekli birsey canım. Ben Mamaroo aldım. Elektrikli, kutusunda duruyor, acmamak icin zor tutuyorum kendimi :)) Cok tavsiye ediliyor. Birde Chicco Balloon Bouncer aldim farklı bir odada yada bahcede kullanmak icin. Mamaroo cok agır ve elektrikle calisiyor sonucta. Balloon ise titresimli, oyuncaklı ve müzikli. Terletmez bir kumasi var ve gercekten yumusacık. Yatıp uyuyasınız geliyor
Mamaroo:Chicco :
Ben de dün akşam internetten 0-3 aylık kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu sipariş verdim üstümden bir yük kalktı rahatladım :)) ilk 1 ay için uzun kollu, sonrası için kısa kollu şeyler. ne kadar cici şeyler var yaa bayıldım. şimdilik 3-6, 6-9'a girmeyeyim diyorum büyümesi nasıl olacak falan bilmiyoruz ama çok hoşuma giden şeyler olursa mutlaka alırım. Dün bir ayakkabı gördüm mesela ama o kadar da almayayım dedim çünkü 1,5 yaş için falandıCanım ben ilk önce kıyafet almaya basladım, 0-3 cok olunca 3-6, 6-9 bile aldım. Hatta seneye kışa giyeceği 2 montu var oğlumun :) Cok güzellerdi dayanamadimOnun disinda tamamen kendime özel bir bebek alisveris listesi yaptım. Her eksik bittiğinde üstünü cizdim :) En ufak şey olan banyo süngerini bile yazdım yani icine :) bebekle ilgili alısveris dün aldıgımız oda takımıyla bitti. simdi iste gecelikti, terlikti kendime alicam Tavsiye konusunda Baby2Go bebek arabasını tavsiye ederim. daha önce hic araba sürmedim bebek icin :) Arabamızı deneyerek aldık esimle. Yag gibi kayıyor ve travel system. O yüzden kullanmak icinde sabırsızlanıyorum
Aynen canim bizim babamiz anca oyuncağa yuklenio kendi o konuda eksiklik çekmiş kizi rahat rahat oynasin diye anca oyuncak ..3 yasinda oynayacağı oyuncagi var :/ askimm diorm bak simdlk bunlar gereksiz vakti gelince al simdi daha önemli ihtiyaçları var diorm onuda alirm onuda dio .. Adam oyuncak biriktrmekten vazgecmio oyun halisi bile almis gecenAmin :) Cok keyifli ama. Herseyin en iyisi bebeklerimiz icin
Benim aldigim 10lu setin icinde atlet kilot yok iczibin,dis badi,alt pijamasi,yelek,onluk,eldiven,battaniye,agiz mendili,bere,yarim kollu citcitli badi var bitane boyle set aldik ben bitanede acil bakim seti aldim civilden 13 liraya duz beyaz kenarlari mavi oyali cok tatli bisey:) oda ic zibin dis zibin alt pijama sapkasi eldiveni var.obur aldigim kiyafetler cogunlukla citcitli badi alt pijama tulumSağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Ben ilk bebeğimde 4-5 tane takım almıştım hastane çıkışı harici. O kadar çok kaka çıkıyordu ki anlatamam.altını alırkende alt açmaları vs. batıyordu her gece makina çalışıyordu. Hemen takviye bir sürü takım aldık. Yani bebeğin durumuna göre değişiyor canım. Kimisi 3-4 takımla idare ediyor. Ben yine 6-7 tane alırım duruma göre arttırırız.
Bir de hastane çıkışlarının içinde atlet kilot dahi oluyor onlar asla kullanılmıyor niye yapıyorlar anlamıyorum.
Kızımda almıştım bunda naparım bilmiyorum. Az parçalıları var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?