2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar maşallah herkes üç aşağı beş yukarı hazırlıkları tamamlamış bişiler almış biz çok tembeliz sanırım daha isim bile bulamadık

Teşekkür ederim canım inşallah düzelir dua etmekten başka elimden bişey gelmez

Günaydın kızlar maşallah herkes üç aşağı beş yukarı hazırlıkları tamamlamış bişiler almış biz çok tembeliz sanırım daha isim bile bulamadık
Yok canım, daha çok alınacak şey var da bir kabasını almak gerekiyor sanırım :) ben en azından 0-3 ay kıyafetlerini alıyım da aklımdan çıksın dedim. Telaşlandım bir an ayy ne çok şey varmış ne zaman alıcam bunları diye :) sizinki kız mıydı? Bizim ismimiz belli oldu, aslında doğmadan belliydi: Derin Milena önce isme karar verdik sonra çocuğu yaptık gibi oldu

ya arkadaşlar ben de bi tuhaflık mı var bugün 22. haftaya girdik hala hissettiklerimin tekme olduğundan emin değilim evet bi kıpırtılar var içimde ama öyle balık kayması kelebek çırpınması gibi falan değil bi iki pıt pıt yapıyo geçiyo yani bugüne kadar dönme hareketini, bebeğin nerede olduğunu falan hiç hissetmedim korkuyorum
hissiz miyim duygusuz muyum saf mıyım anlamadım hamile oldum hiç bulantı hissetmedim aşı oldum bırak ağrı sancı iğnenin girdiğini bile hissetmedim en son ne zaman grip öksürük yaşadım hatırlamıyorum (maşallah diyim)
yok yürümem değişti yok sık idrara çıkıyorum yok içimden ağlamak geliyor hiç böyle şeyler de yok üzülmeli miyim sevinmeliyim bilmiyorum ama düşünceliyim

O balık kayması her zaman olmuyor ben de kelebek çırpınması da ara ara oluyor pıt pıt sık sık oluyor nasil tarif edilir o hareketler bilemiyorum yemek yedikten sonra çok oluyor kasığa baskı uyguladığı zaman sanırım hemen tuvaletim geliyor bulantıya gelince iyi ki yok çok zor bir durum şükret cnm aşı ben de dün oldum bugün biraz agri var

kızlar ya ben bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum bu normal mi dün gece yattıktan sonra hareket etti bugün hala hissedemedim gibi

çok normal, daha 21. haftadasın bi de. ben 22 de ancak hissetmiştim :) muhtemeeln o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur.
ay inşallah canım ya çok sağol içimi rahatlattın ultrasona göre 20+4'üm sata göre 20+1 hareket etmeye başlasa keşke diyordum birkaç hafta önce şimdi hareket etmeye başladı bu sefer bi süre hissetmeyince daha kötü oluyor

evet ben de kafaya takıyordum ilk hareket etmeye başladığında, hep hareket dinliyordum. ama öyle yapmamak gerek, artık daha rahatım :) sen de öyle ol. tekrar hissedersin en kısa sürede merak etme :)

evet ben de kafaya takıyordum ilk hareket etmeye başladığında, hep hareket dinliyordum. ama öyle yapmamak gerek, artık daha rahatım :) sen de öyle ol. tekrar hissedersin en kısa sürede merak etme :)
inşallah canım çok sağolasın Rabbim yavrunu yavrularımızı bağışlasın bizlere

muray19 hareket etsin diye bekleyip dinleyince oynamıyor galiba bebişler. Bende ne zaman dikkat kesilsem tık yok. Ama işimin yoğun olduğu zamanlarda sağolsun hatırlıyor kızım kendisini ''heyy anne ben burdayım'' der gibi

Canım benimki de gece hatırlatıyor kendini sağolsun gündüz sürekli uyuyor herhalde ben kıpır kıpır olsun istiyorum ama yok daha öyle huylarimiz :)

inşallah canım çok sağolasın Rabbim yavrunu yavrularımızı bağışlasın bizlere
23. haftana bi gel bak nasil vuruyo merak etme aslinda o vuruyo ama daha cok kucuk ve gucsuz o yuzden sen hissetmiyosun annesi azcik daha büyümesi lazim cok az daha sabir bak kahvalti yapiyorum oturdugumu bile bile kendini asagi skistiriyo bu kezde rahatsiz olup vuruyo yukari gel dedim geldi fena bu cocuk vallahi ya isircam bi dogsun sipammm. 23. haftani biraz gecince oyle vuruyoki sanki karnindan firlicak gibi hissediyosun :)

Ayyy inşallah canım ya ağzın dilin bal yesin sabirsizim galiba çok şey bekliyorum yavrumdan neyse bi iki hafta daha beklerim napiyim yeterki iyi oldun sağlıklı olsun yavrular senin paşa maşallah söz dinliyor desene şimdiden :)

Ben de 22.haftada hissetmeye başladım panikledim önce ama hiçgereği yokmuş şimdiyse Maşallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…