2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Adıyla yaşasın inş evet bizim de kızdı

selam kızlar şeker yüklemesi zamanı geliyor.... Ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız :S
Acaba açlık tokluk seviyelerine baktırsak yeterli olmaz mı? Bu iş benim kafamı çok karıştırıyor :S

Arkadaşlarım bana da dua edin, benim de yarın inşallah detaylım. Gelişmeleri aktarırım yarın. Öyle heyecanlıyım ki. Özelde devam ediyorum kontrollerime ama özelde perinatoloji olmadığı için üni hast. yönlendirdiler beni. İnşallah devlettekiler de ilgililerdir. İki tane de kaybım var. Rabbim bunu sağlıcakla kucaklamayı nasip eder inşallah. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalıımm inş

Bunu ben de merak ediyorum canım. Doktorum birşey demedi henüz ben de sormayı unuttum. Önerecek mi bilmiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire yaptırmazsan da mutlaka açlık tokluk şekerine baktır ara ara dedi.
Ben bu testin zararını da anlayamadım tam; birden çok şeker vücuda girdiği için sıkıntı mı oluyormuş? :)) bilen varsa aydınlatsın lütfen, bu konuda kafam baya karışık.

birden çok şeker yüklendiğinde vücudun dengesini bozuyorsun diyenler var..
Ben de yarın doktora gideceğim bakalım. Kontrolum var büyük ihtimal şeker yüklemesi muhabbeti olur. doktor ne diyecek merak ediyorum. Bir tanıdığım açlık tokluk baktırdı sadece.

Bazı doktorlar da karşı bu teste. Bazıları da öneriyor. Ben genelde doktorum öneriyorsa yaptırıyorum; 2li testi önerdi mesela ama 3lü 4lüye gerek yok dedi 2li iyi çıkınca. Bizim de cumartesi ayrıntılı var ona sorayım hem farklı bir doktor bakalım ne diyecek.

Benim dr um yaptıracağımızı söyledi.nitekim gelişmeleri takip eden sürekli araştıran ve kendini geliştiren bir dr olduğunu diğer meslektaşları da söyler.bunu referans alıp yaptıracaz biz

Rabbim hayirli haberler nasip etsn bende yarin gidicem guzel haberlerle gelelim ins ♡ :)

Benim doktorum da önerdi. Aynı şekilde 2 li testi yaptırıp 3-4 lüye gerek görmedi çok iyi çıktı diye. Hayatında hiç şekerle işi olmamış tatlı yememiş şeker kullanmamış kişilerin yaptırmasına gerek yokmuş, ama sanırım %90 dan fazlayızdır hayatımızın önemli bir kısmında olmasa da şekeri kullanmış ve kullanan

Insallah doguncada böyle uslu olur :) biz sabirsiz oldukca onlar bize sabretmeyi ögretiyo alistiriyo simdiden ki dogduklarinda herseylerine sabredelim diye kolay degil cocuk bakmak baskasininkini sevmek guzel oluyo :) tabi insallah herseyin üstesinden gelicez allahin izniyle rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize.

ne kadar guzel bır duygu ımıs . ama hareketlerını az hısedıyorum boyle cok cok hıssedecegım hafta 25 falanmı kı

bende aldim oyun halısı hemde cok aradım istediğim olsun diye :))))) Benimde hep aklıma bebek deyince rengarenk oyuncaklar bir odanın icinde gelirdi hep. Simdi amacima ulasiyorum galiba :)))) Olsun ne güzel alsinlar, gecen esime alısverise cıkmıs oglumuza gün icinde, ben eldiven almayı unutmusum, oda tesadüf buya eldiven almis 2-3 paket. Eve getirince ayyy dedim ben unutmustum iyiki eldiven almissin, böyle kabardı iyi birsey yapınca güldük falan, 2 gün sonra bana dedi sana bir itirafta bulunucam, ben o eldivenleri corap diye almistim, demesin mi? Beni aldi bir gülme. hala hatırlatıp gülüyorum :))) Öğrenicekler öğrenicekler, hepsini tek tek öğretiriz evelallah

Baby2go'da hafif düsünebilirsin, tek elle kapanip acılıyor. Ben Baston araba alacagımı hic sanmıyorum cünkü neden bilmiyorum nefret ediyorum görünüslerinden. :))) Araba işimiz bitince yürüsün bir zahmet :)))
Bebek Odasını Çilek'ten aldık. Cok hosuma gitti. Madako falan gezdik ama hic biri icime sinmedi, ben böyle renkli cıvıl cıvıl aradim. Zaten bebeklikten sonra değiştiririm. Sonra Çilek'te karar kıldık. Safari Natura modelin adi.
Ufak tefek seyler zaten hep alınır daha en az 10 haftamiz var evelallah. Hepsi hallolur.

Ne guzel bir şey bu:) bana göre olani da olsa keşke uykusuzluguma iyi gelir
İşte kutudan cıkarmıyorum henüz öyle gözümün önünde sallanırsa atıveririm kendimi üstüne Türkmen'den önce diye

Canim ben yaptircam mecburum artik doktor yaptirirsan senin icinde bebek icinde iyi olur eger sekerin cikarsa daha sk kontrole gelmen gerekir dedi ayrica bunlari derken esimde yanimdaydi yok demeye sansim kalmadi :) ben gece 12 den sonra hicbirsey yemicem sekeri icmeden iki saat oncesine kadarda sadece su icebilirim iki saat kaladan sonra icmekte yasak sekeri icicem iki saat beklicem kan alcaklar ne sacma bi olay ben nasil durcam ac susuz sabah erken kalkcam bide isin kotusu benim normaldede sabah erken uyaninca migdem bulanir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…