2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ne kadar guzel bır duygu ımıs . ama hareketlerını az hısedıyorum boyle cok cok hıssedecegım hafta 25 falanmı kı
25 de net hissedersin ben şuan resmen tekmelere tutuldum böyle sanki zıplıyo bide benim bebek ters dönmüş yanı makat o yüzden aşağıya vuruyor hep yerim onun miniş ayaklarını

Diş ağrısına acil yardım kızlar çok ağrıyo hamileyken dişçiyede gitmek istemiyorum
Canım bazı kişilerde hamilelik boyunca diş ağrısı çekenler oluyo ablamda öyle olmuştu çok kötü ağrıyo herhalde ablam uyuyamıyodu bile ama hamilelikte kullanılan agrı kesiciler var onlardan al belki biraz geçirir

Benim anneannem seker hastası oldugundan yapmamız lazm dedi dr.um. 25.inde randevum ama ac karnına tatlı yiyince ben mahvoluyorum, 2 saat duramam gibi geliyor bana ac karnına tatlı icmis vaziyette. Cıkarırsam ne olacak, öff deli sorular :)

İşte kutudan cıkarmıyorum henüz öyle gözümün önünde sallanırsa atıveririm kendimi üstüne Türkmen'den önce diye
Annesii ne aldinn oglusunaa uf bn cok acemiyimm yaa ne alicam ne eficem bilemiyorum. Ana kucagi bnde istiyorum tavsyen var mi teyzesi

Annesii ne aldinn oglusunaa uf bn cok acemiyimm yaa ne alicam ne eficem bilemiyorum. Ana kucagi bnde istiyorum tavsyen var mi teyzesi
Biz Mamaroo ve Chicco Balloon Bouncer aldık :) Linkleri vardi dur bulayım sana :)

Edit: Buldum :)

Mamaroo: Chicco : [/QUOTE]

Kizlar oyuncaktan bahsedilmiste aklima gelmisken soyleyeyim. Oyuncagin fazla olmasi bebekte dikkat eksikligine sebep oluyor bilgnz olsun. Bi oyuncaga adapte suresi azaliyor en basitinden. Hangsyle oynayacagni sasiriyor

Ben hayatında hiç şeker kullanmamış biri olduğuna inanmıyorum :)) tatlı, çikolata.. bunlar büyük nimet benim doktorum da önerecekmiş gibi geliyor ama bir soralım.

canım aldıklarınız peki 0-3 ay mi hep
Hastane çıkışları ve bi kaç tane iç zibini yeni doğan almayı düşünüyorum gerisini hep 0-3ay alacağım canım ilk olduğu için bilemiyor insan neyi nasıl yapacağını eksikleri olursa doğunca tamamlariz artık lazım oldukça :)

Diş ağrısına acil yardım kızlar çok ağrıyo hamileyken dişçiyede gitmek istemiyorum
ben kendi uyguladığımı söylim sana inş şifa olur bir çay bardağı üzüm sirkesini cezveye koy iki tane karanfil at içine iki dişte sarımsak soy koy kaynayana kadar kısık ateşe koy bir taşım kaynadımı kapat altını ılıyınca ağzını bununla gargara yap kokusu kötü ağzıda yakıyo gbi oluyo aama yara falan yapmıyo ağrıyan dişi uyuşturuyo benm ıkı tane dişim ağrıyodu dolguları düşmüştü bunla atlatıyrm

Kizlar oyuncaktan bahsedilmiste aklima gelmisken soyleyeyim. Oyuncagin fazla olmasi bebekte dikkat eksikligine sebep oluyor bilgnz olsun. Bi oyuncaga adapte suresi azaliyor en basitinden. Hangsyle oynayacagni sasiriyor
heheh. Yok hepsini önüne atarsak zaten bildiğin şıpsevdi gibi birsey olur. Birileriyle iyice oynasın, diğerleri sonra. yavas yavas teyzesi :)

Ayy bayildimm harikaymss. Pasa gule gule kullansinn inss[/QUOTE]
Tesekkürler canım benim. Hepsi saglıkla kullansın cicilerini insallah.

25 de net hissedersin ben şuan resmen tekmelere tutuldum böyle sanki zıplıyo bide benim bebek ters dönmüş yanı makat o yüzden aşağıya vuruyor hep yerim onun miniş ayaklarını
ayyy kuzum yaaaa masallah ne guzel yaa. ınsallah sag salım kucagımıza alırız. ben azıcık kıpırtı oluyor. ayy dıyorum mıllet noldu dıyor yok yok bısey dıyorum annemın yanında ıken falan kıpırtı oluo dıyorum hadı ver elını karnıma ama hıssetmıo dısardakıler:) hedef 25 :)

benım bebek de ayakları rahımde dedı doktor basıyor bol bol sıpa:) keyıfle buyu kızım benım rahatca oyna ıcerde:) dıyorum

Hafifse düşünebilirim bak. Belli bir modeli var mı yoksa direk baby2go olarak mı geçiyor? Bebek odası siparişleri de 2 aya ancak gelir herhalde çoğu hazır olmuyor, o yüzden en geç şubatta sipariş vermek gerekiyor sanırım.

Dolce baby2go Modeli. :)
Evet bizde siparisi verdik tam 30 gün sonraya montaj ve teslim günü verdiler :)(
gerci haftaya odanın boyası ve avizelerin deisimleri falan var, aslinda tam oldu. Yinede ordan alıp getirip kurmak istedim hemen

Valla bizim bebiş daha 9 haftalık dı doktor dedi bu bebek çok hareketli maşallah e öylede oldu bakalım doğunca nasıl baş edicem bilmiyorum inşallah uslu bi bebek olur senin bebiş de az kaldı bugün yarın yersin tekmeleri

ılk sabaha yakın 5 de hıssettım. ayy ne guzeldı kıpır kıpır bırseyler oldu. vay bee gunler gecıyorr bırde baktık kı kucagımızda gazıydı mamasıydı uykusuydu ugrasıyoruz:)

kızlar oda düzenleme işine başladınız demek. ben daha erken diyordum ama yazdıklarını görünce gözüm korktu. bizim de oda boyancak, duvar kağıdı istiyorum bir duvara. önce bunları halledelim bari. çilek, newjoy, caploonba, istikbal... markalarına baktım. var mı başka önerebileceğiniz model, marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…