- 3 Ağustos 2016
- 487
- 339
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.961
Hahaha yaa ama düşüncesi yeter :))) çok hevesliler bakalim nasil olucaklar :) benimki şimdiden planini yapio gece ben emzirdgm zaman o mutlaka uyanik olurmuş olurda uyuya kalirmis mışimm flan mecbur basimizda dururmuş caktrmadanda olsa " ayy dedim acaba kacinci emzimeme kadar devam etcek bu .. Agladgnda hemen benim yanima getrcekmis annesi kizimizi emzir dicekmisbende aldim oyun halısı hemde cok aradım istediğim olsun diye :))))) Benimde hep aklıma bebek deyince rengarenk oyuncaklar bir odanın icinde gelirdi hep. Simdi amacima ulasiyorum galiba :)))) Olsun ne güzel alsinlar, gecen esime alısverise cıkmıs oglumuza gün icinde, ben eldiven almayı unutmusum, oda tesadüf buya eldiven almis 2-3 paket. Eve getirince ayyy dedim ben unutmustum iyiki eldiven almissin, böyle kabardı iyi birsey yapınca güldük falan, 2 gün sonra bana dedi sana bir itirafta bulunucam, ben o eldivenleri corap diye almistim, demesin mi? Beni aldi bir gülme. hala hatırlatıp gülüyorum :))) Öğrenicekler öğrenicekler, hepsini tek tek öğretiriz evelallah
Ben Istikbal'in Flora Bebek Odası takımıyla Çilek'in Safari Naturasi arasında kalmistim. Ikısınıde canlı görünce Çilekte karar kıldım. Birde erkek bebek icin cok cesit yok acıkcası. Olanlarda beyaz. Beyaz mobilyadan hic hoslanmam, bazıları sararıyor, cekicle girer kırarım valla :) simdiki en azından cam rengi ve cıvıl cıvıl. Istikbal olanda cok tatlıydı. Erkek bebek icin renkleri cok hosuma gitmisti.kızlar oda düzenleme işine başladınız demek. ben daha erken diyordum ama yazdıklarını görünce gözüm korktu. bizim de oda boyancak, duvar kağıdı istiyorum bir duvara. önce bunları halledelim bari. çilek, newjoy, caploonba, istikbal... markalarına baktım. var mı başka önerebileceğiniz model, marka?
Aynen valla hareket etsinde ben herşeye katlanırım inşallah doğuma kadar baş pozisyonuna döner bebiş ler yoksa sezeryan olurum gerçi iki doğum şeklide zor ama ne yapalım minik ellere kavuşmak için katlanıcazbenım bebek de ayakları rahımde dedı doktor basıyor bol bol sıpa:) keyıfle buyu kızım benım rahatca oyna ıcerde:) dıyorum
Bizimkiler aynı demek ki :) Simdi oda takımı yetmedi bize, odamıza birde besik alma derdine düstük. Esim bizden ayrı kalamazmis, odaya gitmemeliymisim aglasada uyansakta yanında olmalıymısız. Bende dedim kac gün dayanican acaba diye ama benim zavallı 2 kardes büyütmüs resmen, geceleri kalkıp annesiyle battaniyelerde sallamıs onları. Kendi evladi icin neler yapmaz biliyorumHahaha yaa ama düşüncesi yeter :))) çok hevesliler bakalim nasil olucaklar :) benimki şimdiden planini yapio gece ben emzirdgm zaman o mutlaka uyanik olurmuş olurda uyuya kalirmis mışimm flan mecbur basimizda dururmuş caktrmadanda olsa " ayy dedim acaba kacinci emzimeme kadar devam etcek bu .. Agladgnda hemen benim yanima getrcekmis annesi kizimizi emzir dicekmiso boyle masum masum anlattikca benim gulesim gelio ne kadar güzel hayal edio kendince diorm ama tabi kaç defadan ibaret olacak bu düşünceleri orasi meçhul
İnşallah o günleri de görürüzılk sabaha yakın 5 de hıssettım. ayy ne guzeldı kıpır kıpır bırseyler oldu. vay bee gunler gecıyorr bırde baktık kı kucagımızda gazıydı mamasıydı uykusuydu ugrasıyoruz:)
Aynen valla benimkide kardeşinin birini öyle annesiyle bir büyütmüş babamdan çok ben baba oldum ona der hakikaten de öyle .. Ben tahmin edebiliorm onun nasil düşkün düşünceli bilinçli bi baba olabilcegni.. Hatta dun yatarken yine boyle hayal kuruyoruz kendimzce simdi aramizda olsa bizimle bir uyusa beraber onu seyretsek flan diye .. Tutmuş bana dioki yaa ben ona bitek baba değil annede olurum hadi oradan dedim sen baba ol yeter annesi var şükür senin anneligne ihtiyaç duydurmam dedim :S gorcez dio pişkin pişkin :)) hadi gelde sevmeeBizimkiler aynı demek ki :) Simdi oda takımı yetmedi bize, odamıza birde besik alma derdine düstük. Esim bizden ayrı kalamazmis, odaya gitmemeliymisim aglasada uyansakta yanında olmalıymısız. Bende dedim kac gün dayanican acaba diye ama benim zavallı 2 kardes büyütmüs resmen, geceleri kalkıp annesiyle battaniyelerde sallamıs onları. Kendi evladi icin neler yapmaz biliyorum
Tamamen katiliyorum canim bizde 3. Yada 4. Gun gidip ekstra kiyafetler almistik. Hic yetmemisti o yuzden simdi body ve tulum stogu yapacagim. Birde bende ilk deneyimimden sonra hastane cikislarini anlamsiz buluyorum. Ilk cocukta hevesle almistim ama cok kullanissiz olduklarini disunuyorum. Buna almayacagim. Hatta buna eldiven bile almayacagim sadece el kivrimli body. Kizim valla daha hastaneden cikmadan eldivenleri cikartabilir hale gelmisti
Benim aldigim 10lu setin icinde atlet kilot yok iczibin,dis badi,alt pijamasi,yelek,onluk,eldiven,battaniye,agiz mendili,bere,yarim kollu citcitli badi var bitane boyle set aldik ben bitanede acil bakim seti aldim civilden 13 liraya duz beyaz kenarlari mavi oyali cok tatli bisey:) oda ic zibin dis zibin alt pijama sapkasi eldiveni var.obur aldigim kiyafetler cogunlukla citcitli badi alt pijama tulum
Insallah canım. :) benim esimde gelsin artık yaa diyip duruyor her gece, sonra da tövbe tövbe zamanında gelsinde zaman cabuk gecsin diyor. Allah onlarıda basımızdan eksik etmesin. babalıklarını keyifli keyifli yasasınlar insallah.Aynen valla benimkide kardeşinin birini öyle annesiyle bir büyütmüş babamdan çok ben baba oldum ona der hakikaten de öyle .. Ben tahmin edebiliorm onun nasil düşkün düşünceli bilinçli bi baba olabilcegni.. Hatta dun yatarken yine boyle hayal kuruyoruz kendimzce simdi aramizda olsa bizimle bir uyusa beraber onu seyretsek flan diye .. Tutmuş bana dioki yaa ben ona bitek baba değil annede olurum hadi oradan dedim sen baba ol yeter annesi var şükür senin anneligne ihtiyaç duydurmam dedim :S gorcez dio pişkin pişkin :)) hadi gelde sevmeeAllahim o güzel günleri gösterir bize inşallah
hayırlı olsun giydirmek nasip olsun inş:) bebeğiniz kızmıydı erkekmiydi?Bugün çıktım alışverişe hastane çıkışlarında artık atlet kilot yokmuş.onun yerine alt üst takım koymuşlar iyi olmuş. O yüzden aldım ben de.
İnş hepimize nasip olsun. Erkek :)hayırlı olsun giydirmek nasip olsun inş:) bebeğiniz kızmıydı erkekmiydi?
kucukken oyle tabii . buyuyunce engel.olamycz. allahim yerlere atip savuracaklarr evler daginikk ohh misssssheheh. Yok hepsini önüne atarsak zaten bildiğin şıpsevdi gibi birsey olur. Birileriyle iyice oynasın, diğerleri sonra. yavas yavas teyzesi :)
Ben de istikbal Flora yı begenistim:) niye vazgeçtin ondan kalitesiz mı duruyor? Ben hepsine internetten baktım çünkü.Ben Istikbal'in Flora Bebek Odası takımıyla Çilek'in Safari Naturasi arasında kalmistim. Ikısınıde canlı görünce Çilekte karar kıldım. Birde erkek bebek icin cok cesit yok acıkcası. Olanlarda beyaz. Beyaz mobilyadan hic hoslanmam, bazıları sararıyor, cekicle girer kırarım valla :) simdiki en azından cam rengi ve cıvıl cıvıl. Istikbal olanda cok tatlıydı. Erkek bebek icin renkleri cok hosuma gitmisti.
Ben diğer markalardan öneremeyeceğim cünkü boyaları yada kendisinin durusu bir tuhaftı hep. Saglıklı olmadıklarını düsünüyorum. Tabii bu benim fikrim. Uzmanlıgı bebek odası olan firmalarla calısmak daha akıllıca geldi bana.
kalitesiz değildi ne biliim minyatür gibi geldi. Sifonyeri cok kücüktü. Odada sadece besik ve dolap durucak gibiydi. Baskada aksesuarı yoktu ama renkleri cok hostu.Ben de istikbal Flora yı begenistim:) niye vazgeçtin ondan kalitesiz mı duruyor? Ben hepsine internetten baktım çünkü.
Aynen öyle cnm doktorda imkansız demeye getiriyor biz yaptırcaz inş. Ama öncesinde detaylı ultrasonumuz var :)Ben hayatında hiç şeker kullanmamış biri olduğuna inanmıyorum :)) tatlı, çikolata.. bunlar büyük nimetbenim doktorum da önerecekmiş gibi geliyor ama bir soralım.
Benimkide yuksek ihtimal erkek yani 3 doktor erkek dedi ama ayrintiliya girmeden rahat edemicem.bende onceden erkek kiyafetlerine hic dikkat etmezdm ama sonradan farkettm gercekten cok guzel seyler varmis erkekler icinde minik adamlar gbi:)İnş hepimize nasip olsun. Erkek :)
Kızlara göre seçenekler ne kadar azmış. Neyseki kızım var.
Ama biraz büyüsünler erkeklere de çok tarz kıyafetler var. Sağlıklı olsunlar da.
Maasallah siz epey buyumussunuz :)) bende artik cok bariz ve sk sk hissediyorum disardanda gorunuyor cok sukur.sanirim 3. Olmasininda etkisi var25 de net hissedersin ben şuan resmen tekmelere tutuldum böyle sanki zıplıyo bide benim bebek ters dönmüş yanı makat o yüzden aşağıya vuruyor hep yerim onun miniş ayaklarını
çok güzeller Rabbim sağlıcakla giydirmek nasip etsin inşallah.Bunlar Yen'i cicilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?