2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahaha yaa ama düşüncesi yeter :))) çok hevesliler bakalim nasil olucaklar :) benimki şimdiden planini yapio gece ben emzirdgm zaman o mutlaka uyanik olurmuş olurda uyuya kalirmis mışimm flan mecbur basimizda dururmuş caktrmadanda olsa " ayy dedim acaba kacinci emzimeme kadar devam etcek bu .. Agladgnda hemen benim yanima getrcekmis annesi kizimizi emzir dicekmis o boyle masum masum anlattikca benim gulesim gelio ne kadar güzel hayal edio kendince diorm ama tabi kaç defadan ibaret olacak bu düşünceleri orasi meçhul

Ben Istikbal'in Flora Bebek Odası takımıyla Çilek'in Safari Naturasi arasında kalmistim. Ikısınıde canlı görünce Çilekte karar kıldım. Birde erkek bebek icin cok cesit yok acıkcası. Olanlarda beyaz. Beyaz mobilyadan hic hoslanmam, bazıları sararıyor, cekicle girer kırarım valla :) simdiki en azından cam rengi ve cıvıl cıvıl. Istikbal olanda cok tatlıydı. Erkek bebek icin renkleri cok hosuma gitmisti.
Ben diğer markalardan öneremeyeceğim cünkü boyaları yada kendisinin durusu bir tuhaftı hep. Saglıklı olmadıklarını düsünüyorum. Tabii bu benim fikrim. Uzmanlıgı bebek odası olan firmalarla calısmak daha akıllıca geldi bana.

benım bebek de ayakları rahımde dedı doktor basıyor bol bol sıpa:) keyıfle buyu kızım benım rahatca oyna ıcerde:) dıyorum
Aynen valla hareket etsinde ben herşeye katlanırım inşallah doğuma kadar baş pozisyonuna döner bebiş ler yoksa sezeryan olurum gerçi iki doğum şeklide zor ama ne yapalım minik ellere kavuşmak için katlanıcaz

Bizimkiler aynı demek ki :) Simdi oda takımı yetmedi bize, odamıza birde besik alma derdine düstük. Esim bizden ayrı kalamazmis, odaya gitmemeliymisim aglasada uyansakta yanında olmalıymısız. Bende dedim kac gün dayanican acaba diye ama benim zavallı 2 kardes büyütmüs resmen, geceleri kalkıp annesiyle battaniyelerde sallamıs onları. Kendi evladi icin neler yapmaz biliyorum

Aynen valla benimkide kardeşinin birini öyle annesiyle bir büyütmüş babamdan çok ben baba oldum ona der hakikaten de öyle .. Ben tahmin edebiliorm onun nasil düşkün düşünceli bilinçli bi baba olabilcegni.. Hatta dun yatarken yine boyle hayal kuruyoruz kendimzce simdi aramizda olsa bizimle bir uyusa beraber onu seyretsek flan diye .. Tutmuş bana dioki yaa ben ona bitek baba değil annede olurum hadi oradan dedim sen baba ol yeter annesi var şükür senin anneligne ihtiyaç duydurmam dedim :S gorcez dio pişkin pişkin :)) hadi gelde sevmee Allahim o güzel günleri gösterir bize inşallah

Bugün çıktım alışverişe hastane çıkışlarında artık atlet kilot yokmuş.onun yerine alt üst takım koymuşlar iyi olmuş. O yüzden aldım ben de.

Insallah canım. :) benim esimde gelsin artık yaa diyip duruyor her gece, sonra da tövbe tövbe zamanında gelsinde zaman cabuk gecsin diyor. Allah onlarıda basımızdan eksik etmesin. babalıklarını keyifli keyifli yasasınlar insallah.

hayırlı olsun giydirmek nasip olsun inş:) bebeğiniz kızmıydı erkekmiydi?
İnş hepimize nasip olsun. Erkek :)
Kızlara göre seçenekler ne kadar azmış. Neyseki kızım var.
Ama biraz büyüsünler erkeklere de çok tarz kıyafetler var. Sağlıklı olsunlar da.

heheh. Yok hepsini önüne atarsak zaten bildiğin şıpsevdi gibi birsey olur. Birileriyle iyice oynasın, diğerleri sonra. yavas yavas teyzesi :)
kucukken oyle tabii . buyuyunce engel.olamycz. allahim yerlere atip savuracaklarr evler daginikk ohh misssss

Ben de istikbal Flora yı begenistim:) niye vazgeçtin ondan kalitesiz mı duruyor? Ben hepsine internetten baktım çünkü.

Ben de istikbal Flora yı begenistim:) niye vazgeçtin ondan kalitesiz mı duruyor? Ben hepsine internetten baktım çünkü.
kalitesiz değildi ne biliim minyatür gibi geldi. Sifonyeri cok kücüktü. Odada sadece besik ve dolap durucak gibiydi. Baskada aksesuarı yoktu ama renkleri cok hostu.

Ben hayatında hiç şeker kullanmamış biri olduğuna inanmıyorum :)) tatlı, çikolata.. bunlar büyük nimet benim doktorum da önerecekmiş gibi geliyor ama bir soralım.
Aynen öyle cnm doktorda imkansız demeye getiriyor biz yaptırcaz inş. Ama öncesinde detaylı ultrasonumuz var :)

İnş hepimize nasip olsun. Erkek :)
Kızlara göre seçenekler ne kadar azmış. Neyseki kızım var.
Ama biraz büyüsünler erkeklere de çok tarz kıyafetler var. Sağlıklı olsunlar da.
Benimkide yuksek ihtimal erkek yani 3 doktor erkek dedi ama ayrintiliya girmeden rahat edemicem.bende onceden erkek kiyafetlerine hic dikkat etmezdm ama sonradan farkettm gercekten cok guzel seyler varmis erkekler icinde minik adamlar gbi:)

Merhaba, WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır. Bu tür içeriğe sahip paylaşımınız var ise ceza almamak için bize ulaşıp gerekli düzeltmenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.Bu tür paylaşımınız yok ise bu mesajı dikkate almayınız lütfen.

Boyle bir bildirim gelmis bana neye istinaden geldi anlamadim
Genelmi acaba

25 de net hissedersin ben şuan resmen tekmelere tutuldum böyle sanki zıplıyo bide benim bebek ters dönmüş yanı makat o yüzden aşağıya vuruyor hep yerim onun miniş ayaklarını
Maasallah siz epey buyumussunuz :)) bende artik cok bariz ve sk sk hissediyorum disardanda gorunuyor cok sukur.sanirim 3. Olmasininda etkisi var

Bugun cok rahatsiz hissettim kendimi.karnim cok sertti oyle olunca geriliyorum iyice.zaten bi sislik hissi var ne zamandir.bugun arkadaslardaydik yuruyusun bi tuhaf iyimisim dediler icten ice noluyoruz yahu dedim bi anormallikmi var acaba.3. De olsa 5. De hep acemilik oluyor insanda.acabalar her zaman oluyor.Annelik ic gudusu korkusu sanirim.hayirlisiyla gecsin gitsin gunler insallah
Birde bebegin eşi asagida olan arkadaslara bir sorum var bebegin hareketleri onceden hep asagida yani kasik kisminda olurdu artik daha yukarda gobek deligi hizasinda ve ustundede hissediyorum bazen.acaba diyorum eş duzeldide yavrucak asagi indi ayaklarinimi vuruyorki..haftaya pazartesi kontrolumuz var ne diyecek dr cok merak ediyorum eşi icin
Ayy ne cok yazdim ben ya k.bakmayin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…