- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi endless love
- #2.881
Merhaba! Kızlar.. Bende daha 5gün önce öğrendim hamileliğimi.31 ağustos transferdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım.. sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşaAllah :)Merhaba! Kızlar.. Bende daha 5gün önce öğrendim hamileliğimi.31 ağustos transferdi.
İnşallahhHayırlı olsun canım.. sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşaAllah :)
Canım sen nasıl oldunDadli sayfa yenilemekten bi hal oldum bugun internette de problemmi vardir nedir gec yukluyo sayfayi. Hayirli haberler ver insallah seni bekliyorum cikmadimi test sonucu ?
Canımmm öpüyorum seni çok mutlu oldumDadli neyaptin canm yazmamissin merak ettim
Canım sen nasıl oldun

Canım ya çok üzüldüm ya allah büyük kimyasal gebelikden sonra çabuk hamile kalınır senin ilk değerin kaçtıKızlar malesef ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım lekelenme devam ediyo dün akşam doktora çıktım 39.1 e düşmüş betafarklı hastanede sonuçlar bu kadar fark yapmaz sanırım yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış
hepinize dua ediyorum mayısta bebeklerinize sağlıkla kavusun inşallah Allah a emanet olun
Canım 14, 25, 64 çıktı şimdi bayram olduğu için leke geldi diye devlete gittim orda 39.1 çıktı eski değeri gormediği için yarın tekrar tahlil istedi ama leke hala devam benim pek ümidim yok zaten doktor sifirlandigini görmem lazım dediCanım ya çok üzüldüm ya allah büyük kimyasal gebelikden sonra çabuk hamile kalınır senin ilk değerin kaçtı
Daha önce devlettemi yaptın testi makineler degişincede değer düşük çıkarCanım 14, 25, 64 çıktı şimdi bayram olduğu için leke geldi diye devlete gittim orda 39.1 çıktı eski değeri gormediği için yarın tekrar tahlil istedi ama leke hala devam benim pek ümidim yok zaten doktor sifirlandigini görmem lazım dedi
Batına kaç gün vardı bu beta hcgyi yaparkenCanım 14, 25, 64 çıktı şimdi bayram olduğu için leke geldi diye devlete gittim orda 39.1 çıktı eski değeri gormediği için yarın tekrar tahlil istedi ama leke hala devam benim pek ümidim yok zaten doktor sifirlandigini görmem lazım dedi
Daha önce devlettemi yaptın testi makineler degişincede değer düşük çıkar
Daha öncekiler ozeldeydi canım bat günü geçen hafta çarşamba 25.55 çıktı iki gün sonra yani cuma 64.2 çıktı özelde ama pazar günü çok silik lekelenme vardı geçti dün yine olunca devlete gittim doğum acile 39.1 çıktı önceki değerin 64 olduğunu söyledim iki gün sonra tekrar gel sifirlandigini görmem lazım dedi yarın gidicem tekrar ama leke devam ediyor hala sildikce geliyo bu kadar fark olabilir mi laboratuvarlardaBatına kaç gün vardı bu beta hcgyi yaparken
Cnm benimde muhtemel tarih 13 mayis :)) a insallah saglikla dogar bebelerimiz.Nefes alıyoruz ya aklıma takıldı, bende eldiven kullanıyorum artık.
Dur bakalim canim belki hastane farki olabilirKızlar malesef ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım lekelenme devam ediyo dün akşam doktora çıktım 39.1 e düşmüş betafarklı hastanede sonuçlar bu kadar fark yapmaz sanırım yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış
hepinize dua ediyorum mayısta bebeklerinize sağlıkla kavusun inşallah Allah a emanet olun
Kızlar özür dilerim yazamadım evde unutmuşum teli acele ile .sonrada büyüklere gittik bayramlaşmaya daha yeni geldik .şükür sonucum ilk 343 tü bugün ki ise 713 kusura bakmayın geç yazdım
endless love canım benide eklemisin YAŞ :32 boy:1,71 kg :69 2. Çocuk Allah nasip ederse hımm Mersin ev Hanımı yarışmacı Arkadaşlara başarılar

Canim ben kacirmisim sanirim senin neyin var hayirdirBen hala yatistayim tatlim ama iyi haberini aldik ya daha da iyiyim masallah masallah rabbim daim etsin saglikla kicaklarimiza da alalim insallahhh![]()