- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.641
Ben aldım canım dun Kraft fit aldım çok beğendim canım fiyat 1769 tl ye aldımKızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz ben doona düşünmeye başladım sizlerin düşündügü bebek arabası var mı fiyatlarınıda derseniz bide
ben paylasmadim daha annemle kvler yeni ögrendiler daha pek kimse bilmiyorArkadaşlar, sosyal medyada arkadaşlarınızla bebiş haberinizi paylaştınız mı? Ben hiç paylaşmayacaktım ama baktım normal fotoğraflarımın altına arkadaşlarım hamile olduğumu apaçık belli eden yorumlar yazıyorlar, ben de bir tane göbüşlü fotomu paylaştım.Siz ne yaptınız?
Allahım sana bağışlasın bebisiniCanlarım geldik hastaneden açılmam olmuş yine şuan dikişler tutuyorms bebeğimi dikş atılmasaydı kızım çoktan doğcktı yani. Ciğer geliştirici iğne oldum 2doz 2doz da yrn olcam. Yatcam aynı devam nolur dua edin bana çoook ama çoook ihtiyacım var kızım erkenden gelmesin zamanı dolsun yoğun bakım ünitesi fln yaşarmı yaşamaz mı düşüncesi bile korkutuyor insanı. Nolur dua edin teyzeleri sağlıkla zamanında gelsin hiç bi sıkıntısı olmasın kızımın
Ben Kraft fit aldım canım çok araştırdım surmesi tekerlerde amortisör olması falan baya kullanışlı geldivalla bu bebek arabası hikayesi baktıkça araştırdıkça zorlaşıyor..Ben hafif küçük pratik travel sistem istiyorum .Bebe confort maia yı gözüme kestirdim Fiyatı 800-1000 arası ama hala karar vermedim bu konuda başka önerisi olan var mı ???
Oyy maşallah nasıl izole ettin bunca zaman bebişini yahu?? Benim çevrem hep öğrendi. Ama sosyal medyayı aktif kullanan biriyim. Hiçbir paylaşımım olmamıştı bebekle ilgili. Dün dayanamayıp paylaştım artık. Baktım herkes belli ediyor bari ben müjdeleyeyim istedim :/ben paylasmadim daha annemle kvler yeni ögrendiler daha pek kimse bilmiyor
Bana bi tane foto verdiler baya net canım hatta bebis çok hareketli dedi bi tane çekti net değil bekleyelim dedi 2. Çektiği baya netti onu verdiKızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldümneden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?
Ben de nazardan çok korkuyorum yer bildirimi yapmam kolay kolay bir gün yaptım gecesine aşırı bulantı kusmalar başladı yine sabah 5te hastanede aldım soluğuVallahi ben hem aşırı kilo almadım, hem de göbeğim çıktı baya. Kocamla da koymadım öyle dediğin gibi fotolar çok komik oluyor. Yan profilden elbiseli bir fotoğrafım vardı tek başıma, koydum, herkesten maşallahları topladım, iyi oldu :) Erken de değil zaten, 23. Haftamdayım artık. Az kaldı. Umarım kötü enerji yollayan olmamıştır çok
bende çok begeniyorum onuda eşimle biz doonaya baktık normalde benimki arabalara pahalı diyor bu ne be flan diyor ama bu, 1.890 civarında ses etmedi nedense belkide mantıklı geldi ondan mı bilmiyorum ama bu evet diyince bende bi hayır şeyi olduBen aldım canım dun Kraft fit aldım çok beğendim canım fiyat 1769 tl ye aldım
Bende çok beğendim canım hem birçok marka arabada olmayan özellikler var boyu bile yukarı kaldirilabiliyo bebeğe daha yakın oluyorsun renkte çok güzel ben kırmızı gri olanindan aldım çok gezdim bu araba icin birçok yerde kalmamış firma stokları tükenmiş yeni üretime geçmiş e bebekte var biz İzmirde bi mağazadan aldık oradada son 2 tane kalmış biter diye aldık şimdidenbende çok begeniyorum onuda eşimle biz doonaya baktık normalde benimki arabalara pahalı diyor bu ne be flan diyor ama bu, 1.890 civarında ses etmedi nedense belkide mantıklı geldi ondan mı bilmiyorum ama bu evet diyince bende bi hayır şeyi olduniyeyse emin olamıyorum ama senin aldıgın araba aklımda benimde çok begeniyorum
Bende çok beğendim hem araba hem puset olması güzel ibb fuarında gördüm tek eksik yanı diğer arabalara göre ayak boyu kısa biraz alçak gibi geldi bana ama tekrar bi gidip inceleyecegim bazı sitelerde videoları da var izlerseniz fark edersiniz.bende çok begeniyorum onuda eşimle biz doonaya baktık normalde benimki arabalara pahalı diyor bu ne be flan diyor ama bu, 1.890 civarında ses etmedi nedense belkide mantıklı geldi ondan mı bilmiyorum ama bu evet diyince bende bi hayır şeyi olduniyeyse emin olamıyorum ama senin aldıgın araba aklımda benimde çok begeniyorum
cnm ben 10. haftada filan kapak fotomu patik yapmıştım.Biraz erken yaptm ama dayanamadım heyecandan mutluluktanArkadaşlar, sosyal medyada arkadaşlarınızla bebiş haberinizi paylaştınız mı? Ben hiç paylaşmayacaktım ama baktım normal fotoğraflarımın altına arkadaşlarım hamile olduğumu apaçık belli eden yorumlar yazıyorlar, ben de bir tane göbüşlü fotomu paylaştım.Siz ne yaptınız?
Bende ınstgramda göbekli, fotomu paylaştım 10gündür hastalıkla boğuşuyorum çok yorum aldm ne güzl olmuşsun nazarlicz masallh filan dediler ama baya üstelediler nazar değcek diye en son serum yedim . uzun bir süre atmayacağım belki 30-35 haftada atarım göbeğin en büyük halini. Allah kötü gözlerden korusun bizi kızlar.Ama hevesimiz var kimi ister anneliğimi hamilelğimi görsünler mutluluğumuzu eşinle birlikte karnın burnunda fotoğrafını yan yana paylaşmak ben çok isterim . kimi gerek duymaz ne gerek var der . Allah nazarlardan korusun bebeklerimizi bizi. Kötü insanların bakışından korusun . AMİİİNN...Be
Ben de nazardan çok korkuyorum yer bildirimi yapmam kolay kolay bir gün yaptım gecesine aşırı bulantı kusmalar başladı yine sabah 5te hastanede aldım soluğu
abowwww kuzummm
GÜZEL CNM BEN ÇOK BEĞENDİM NE KADARKızlar bu nasıl, ilk oğlumda mavi 3 lü takım almıştım. Üstüne giyilen şeyi hiç giymedim o yüzden 2 parça alıcam. Doğum yapınca çok üşünüyor, kalın birşey alıcam üstüme yanıma.
Aynen cnm annemde bana almış pijama lastikli pazardan L-XL ne kadar rahat ki.Yıka yıka giy sonra atarz zaten istersek içimiz acımaz daha giymessek şimdilik pahalıya gerek yok. yırtılmıyor da zaten. Ben sadece lohusalık kıyafetimi biraz iyi alacağım hastanede de giyeceğim pamuklu alırım .Toptancıdan alırım 60-70TL lik yeterli olur bulurum iyisinden en uygun. diğerleri uygun birşeyler olur.Yıka yıka giy.Ben pazardan pamuklu yuksek bel ic camasiri aldim xl beden. Lastik kismi yumusacik. Dogumdan sonra giyerim zaten kirlenmese d ekitlensed eatarim 8tanesini 16tlye aldim. Hatta birini annem istedi kaldi 7 tane. Deneyimli arkadaslarimdan aldim bende bu taktigi 8. 9. Ayda da giymis arkadasim, simdilik kendi camasirlarim oluyor ama son aylar bakalm nolcak. Yikar yikar giyerim.
ay nasıl dayandın ya 6 aylıkken söylenir mi yazık vallaben paylasmadim daha annemle kvler yeni ögrendiler daha pek kimse bilmiyor
Ben de lohusa takimimi guzel bisi almak istiyorum, eminonune gidince ordan bakacagim.Aynen cnm annemde bana almış pijama lastikli pazardan L-XL ne kadar rahat ki.Yıka yıka giy sonra atarz zaten istersek içimiz acımaz daha giymessek şimdilik pahalıya gerek yok. yırtılmıyor da zaten. Ben sadece lohusalık kıyafetimi biraz iyi alacağım hastanede de giyeceğim pamuklu alırım .Toptancıdan alırım 60-70TL lik yeterli olur bulurum iyisinden en uygun. diğerleri uygun birşeyler olur.Yıka yıka giy.
Aynen cnm bende öyle yapacağım.Yada teyzem tuhafıyeci benim kapalı carsıya gidiyor o arada, ona ısmarlarım daha uyguna alır dükkana alırmış gibi yaparBen de lohusa takimimi guzel bisi almak istiyorum, eminonune gidince ordan bakacagim.
ayy bende tahlıl yaptırdım kanda gozuktu hemen herkese soyledım.ay nasıl dayandın ya 6 aylıkken söylenir mi yazık vallaBen kese göründü söyledim.O zamn bilmiyordum kese oluşup bebek oluşmadığını. yada kalp sesi duyulmaz filan diye hesaba katmadım.Bilmiyordum gerçekten.O kadar cahildim.Ama allahıma şükür olsun aksilik çıkmadı boşuna söylemiş olmadım. daha 1 aylıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?