2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bebek arabasına karar veremedım. bı turlu kızlar

Canım aslında acelesi yokmuş arabanın. Ben indirimde gördüm diye aldım. Sonra da ilk aylarda zaten uzmanlar daha çok sling sonrasında da kanguru öneriyorlarmış. Ben aldım ama sling kullancam onu da alcam koyun koyuna gezicez kızımla... babası da çok özeniyor sling e.
Aldığım araba da bebeconfort lolaa..
he bi de travel sistemi de gereksiz buldukları yazılmıştı. Baston tarzı sade bi şey yetiyormuş. Arabadan çıkarması vs kolay diye. Hafifte oluyor.

sabah sabah ne iyi geldi yaa yerim onu

Ayyy insallah cok amin cookkk .sizinde oyle oluyomu bilmiyorum bazen doguma yaklastigimizi dusununce bjr carpinti bir heyecan ayaklarim yere basmiyor diyolarya oyle oluyorum :)) aşık aşık yapiyorum ne yapiyosam
Ben sadece normal doguma yogunlasmaya calisiyorum, arada bir harika olcak diyorum arada bir ay nasil olcak diye korkuyorum ama kendimi cesartlendiriyorum. Sanki daha cooook varmis gibi geliyo bana. Sanirim 30lu haftalari gormeden havaya giremem ben.
Ben anakucaginin cok kullanisli oldugunu dusunuyorum. Zaten mecbur alinacak, arabada vs. Hep ana kucagi kullaniliyor ayrica oturmaya gittigimiz yerlerde se anakucaginda yatacak uyuyacak felan. Benim alacagim araba travel sistem ama baston model. Sling zaten ilk 3 ay anca kullaniliyo, bebis agirlastikca kullanamayiz. Ben de belki alacagim sling, henuz arastirmadim
Ama cokta pahali bise degil zaten.

Asumnur canım nasılsın son durum nedir hala var mı ağrın. Aklına kötü şey getirme canım o bebektendir haliyle ağırlaşıyo baskı yaptığı yerler oluyo. Baksana bizim ki dikişlerime baskı yapmış rahat durmuyolar. Kasık ağrıların olursa o ayrı canım ne tür ağrı olursa olsn hareket değiştirdm mi geçiyosa ağrı bebektendir. Ama geçmek bilmeyen sancı ağrıysa ve daha fazla artış oluyorsa ozaman görün Dr a canım

Hele bir gelsin kucagimiza, memelere bogucam onu

Asumnur cnm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın umarım geçmiştir sıkıntı? Belki dediğin gibi üşüttün mü biraz acaba bebişte büyüyor baskı yapıor bir yandan belki o rahatsız etti ama yine de içini rahatlatmak için bir doktora gidebilirsin geçmediyse.

yaa bazen oyle cok hıssedıyorumkı bazende hıc bısı yok. cumartesı gunu sabah yenı uyandım ayy oyle bı tekme attı kı ama sımdı oyle degıl daha cok hıssetmek ıstıom
Hissederiz cnm az kaldı geceleri uyuyamayız tekmelerinden.Eşim hergün hissediyor tekmelerini.Çok mutlu oluyor.Elini az bastırıyor tam göbek deliği hizasında pat pat pat vuruyor eşimde artık hissediyor 1-2 haftadır.Birde şişlik oluyor toplanıyor bir yere orası taş gibi oluyor diğer taraf yumuşacık kalıyor.O zaman da tutuyoruz birlikte eşim hep konuşuyor beni şikayet ediyor

Kızlar dün detaylı ultrasona gittim. Recep Has'a çok da memnun kaldım :) Bir sorun yok şimdilik, Allah kucağımıza almayı nasip etsin..

Ayyy insallah cok amin cookkk .sizinde oyle oluyomu bilmiyorum bazen doguma yaklastigimizi dusununce bjr carpinti bir heyecan ayaklarim yere basmiyor diyolarya oyle oluyorum :)) aşık aşık yapiyorum ne yapiyosam
Aynen olıuyor bebeğimi kucağımda düşünüyorum başı omzumda minik dili dudakları gözünü açamadığını minicik burnu.Mnicik ayak parmaklarını düşünüyorum içim bir hoş oluyor.Hemen kalbım atıyor.Şaka gibi geliyor rüya gibi.

Cok eglendim ya okurken :))

90 tl imiş canım :)
ay cnm ya sanki fiyatlı biraz. Her zaman kullanılır ama zaten büyük alacağız az daha uygun olsa fena olmaz 50-60 a bulurmuyuz acaba yoksa hepmi 90-100. İstanbuldayım eminönünde kapalı çarşıda toptancılrda buluruz bence 50 ye filan.eminim vardır. Sende bir araştır sonra al

Seker yuklemesi dedikleri sey ne igrencmis yaaa ac susuz icmek cok migde bulandirici daha bi de iki saat beklicem bisey yiyip icmeden iki kez daha kan vercem her seferinde iki tup alirsa hastanelik olcam galiba bu aclikla :)

Kızlar dün detaylı ultrasona gittim. Recep Has'a çok da memnun kaldım :) Bir sorun yok şimdilik, Allah kucağımıza almayı nasip etsin..
Hadi hayirli olsun annesi bu gunlerimizide atlattik yolun yarisinida gectik gelsinler saglikla hayirlisiyla insallah bebisler

Bir arkadasda bitene kadar agladim dedi :)) hamilelik halleri
Ben dün bir bebegin annesine mektubu diye bir yazı okumustum, onda agladım tutamadım kendimi. Baya duygulandım. Bulursam paylasayım hatta. Ama bu baya eglenceli bi dille yazılmıs :)

Yilbasindan önce dedim artik mecbur dedim cünkü hem kv ler hem annem gwldi benimde cevremdekiler biliyor komsular falan mecbur onlar görüyolar zaten beni :) bana kalsa doguma kadar sakliycam esimde diyo sonra kimse bizim cocuk diye inanmaz bende dedim kime ne inandirmam lazim ne düsünürseler düsünsünler. Bende kullaniyom cok sosyal medyayi ama sadece suratimi paylasiyom ondan kimse anlamiyo haftayada esimin amcasi kizi gelcek bakalim nasil sakliycam oda hemen herkese yayar. Ben dillenmesini istemiyom cok nazar ediyolar bizimkiler

Bu hamileliğimde yürüyemiyorum canım, ilk hamileliğimde gezmediğim yer kalmamıştı. Bakarak görerek araştırarak almak en güzeli hem daha keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…