- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.661
ayy ınsallah ya cogu gıttı kızlar azı kaldı ınsallahAynen cnm bende öyle yapacağım.Yada teyzem tuhafıyeci benim kapalı carsıya gidiyor o arada, ona ısmarlarım daha uyguna alır dükkana alırmış gibi yaparGeçende bir tanışıma gittim doğum yapmış.Lohusalığı çok güzeldi maşallah. Pamukluydu çiçekli ama krem-pudra karışık tı. Açık renk almış riskli.Leke geçer endişeliyim ben koyu alırım .Herksin karşına o şekilde çıktı bebeğiyle.bayanlar vardı.Kendimi düşündüm ne güzl ya. Bizde gelsek o günlere atlatsak zor aşamaları (doğumu) hemencecik olsa :)
ayy bende tahlıl yaptırdım kanda gozuktu hemen herkese soyledım.hatta ablam o anda carsıda ımıs. ılk tulumunu o aldı ahaha
İnşallah cnm yaa. Bebeğim 5 dk dır tekmeliyo beni çok güzl ya.Pat pat vuruyor.ayy ınsallah ya cogu gıttı kızlar azı kaldı ınsallah
yaa bazen oyle cok hıssedıyorumkı bazende hıc bısı yok. cumartesı gunu sabah yenı uyandım ayy oyle bı tekme attı kı ama sımdı oyle degıl daha cok hıssetmek ıstıomİnşallah cnm yaa. Bebeğim 5 dk dır tekmeliyo beni çok güzl ya.Pat pat vuruyor.Karnı acıktı heralde ben bişeyler yiyeyim gelim .Siz devam edin
Kraft deco twist aldım canım. Bi bak istersen.bebek arabasına karar veremedım. bı turlu kızlar
Bana bi dosya dolusu verdi canım fotoğraf ama hiçbirisi net değil benceBana bi tane foto verdiler baya net canım hatta bebis çok hareketli dedi bi tane çekti net değil bekleyelim dedi 2. Çektiği baya netti onu verdi
Ayyy insallah cok amin cookkk .sizinde oyle oluyomu bilmiyorum bazen doguma yaklastigimizi dusununce bjr carpinti bir heyecan ayaklarim yere basmiyor diyolarya oyle oluyorum :)) aşık aşık yapiyorum ne yapiyosamAynen cnm bende öyle yapacağım.Yada teyzem tuhafıyeci benim kapalı carsıya gidiyor o arada, ona ısmarlarım daha uyguna alır dükkana alırmış gibi yaparGeçende bir tanışıma gittim doğum yapmış.Lohusalığı çok güzeldi maşallah. Pamukluydu çiçekli ama krem-pudra karışık tı. Açık renk almış riskli.Leke geçer endişeliyim ben koyu alırım .Herksin karşına o şekilde çıktı bebeğiyle.bayanlar vardı.Kendimi düşündüm ne güzl ya. Bizde gelsek o günlere atlatsak zor aşamaları (doğumu) hemencecik olsa :)
tamam hemen bakıom tsklerrKraft deco twist aldım canım. Bi bak istersen.
Evet canım Kadıköy'de sonomed e gittimNerde girdin canim ist mu
En fazla 2 hafta sonra dahada guclu hissediceksik canim insallah :))yaa bazen oyle cok hıssedıyorumkı bazende hıc bısı yok. cumartesı gunu sabah yenı uyandım ayy oyle bı tekme attı kı ama sımdı oyle degıl daha cok hıssetmek ıstıom
dur bende yıyeyım bıseyler :)İnşallah cnm yaa. Bebeğim 5 dk dır tekmeliyo beni çok güzl ya.Pat pat vuruyor.Karnı acıktı heralde ben bişeyler yiyeyim gelim .Siz devam edin
ayyy ınsss saol cevp ıcın:))))2 h
En fazla 2 hafta sonra dahada guclu hissediceksik canim insallah :))
Ben de pembe alacagim, gecmez ya zaten ozel bezler kullancaz ilk bikac gun, sonra normal ped yeterli oluyormus. Beyaz almam tabi ama pembe istiyorum. Hastane odam pembis olcak cunku. Sabahlikli alacagim, hastanede yururken felan sabahligimla yururum. Uzerime de şal atarim usursem.Aynen cnm bende öyle yapacağım.Yada teyzem tuhafıyeci benim kapalı carsıya gidiyor o arada, ona ısmarlarım daha uyguna alır dükkana alırmış gibi yaparGeçende bir tanışıma gittim doğum yapmış.Lohusalığı çok güzeldi maşallah. Pamukluydu çiçekli ama krem-pudra karışık tı. Açık renk almış riskli.Leke geçer endişeliyim ben koyu alırım .Herksin karşına o şekilde çıktı bebeğiyle.bayanlar vardı.Kendimi düşündüm ne güzl ya. Bizde gelsek o günlere atlatsak zor aşamaları (doğumu) hemencecik olsa :)
benim daha iş yerimin haberi yokay nasıl dayandın ya 6 aylıkken söylenir mi yazık vallaBen kese göründü söyledim.O zamn bilmiyordum kese oluşup bebek oluşmadığını. yada kalp sesi duyulmaz filan diye hesaba katmadım.Bilmiyordum gerçekten.O kadar cahildim.Ama allahıma şükür olsun aksilik çıkmadı boşuna söylemiş olmadım. daha 1 aylıktı.
Ben chicco lite way düsünuyorum. İnternette de arastirdim, herkes cok memnun. Baya uzun suredir uretilen bir modelmis. Bir bak istersen. Hem hafif hem tek elle aciliyo ve arabayada rahat sigar diye dusunuyorum.bebek arabasına karar veremedım. bı turlu kızlar
Ben kahvaltimi yaptim, bakalim ne zaman hareketlenicek. Dun asiri tekmeledi, bugun uyuyo galiba. Eşim karatekiz diyoİnşallah cnm yaa. Bebeğim 5 dk dır tekmeliyo beni çok güzl ya.Pat pat vuruyor.Karnı acıktı heralde ben bişeyler yiyeyim gelim .Siz devam edin
Bende begendim bu modeli ama esim chicco lite way olsun diyoo daha hafif ve baston tarzi. Rahat kullaniriz diyor.Kraft deco twist aldım canım. Bi bak istersen.
90 tl imiş canım :)GÜZEL CNM BEN ÇOK BEĞENDİM NE KADAR
Canim cok gecmis olsun nasil oldun? Dalak tam olarak ne kisimda bilmiyorum ama bebek yukari geldikce insan agirlasiyo benimde nefesim daraliyo bazen ama sendeki farkli birseyde olabilirKizlar bilen yardim etsin lutfen. 4 saatr kivraniyorum. Bu gun surekli ayni pozisyonda oturdum. Ve dalagin oldugu kisim cok kotu. Sanki bicak saplaniyor. Nefes almakta gucluk cekiyorum. Birde bizim evimiz cok sicakta degl sogukta alms olabilirim. Merakim su hamilelikte olagan bsy mi yoksa bebegimle ilgili midir
Rahat bir hamilelik gecrdgmden bilemiyorum. Acile gtsem bsy yapabileceklerini sanmam. Sag tarafm da bu agri ve bacagima kadar vurdu. Ne yapsam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?