2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben bu tombis halimle resim koymayi dusunmuyorum sadece telefonda gruptan yakin arkadaslarima arada gobus resmi atiyorum ama sosyal medyada atmam
Katılıyorum ben de atmam arkadaşım henüz göbeği çıkmadan eşi sivazlar gibi bir foto ile 2.bebeğini duyurdu çıksa da paylaşmadim tuhaf geliyor nedense normal resmimi atarım da

Evet boyuna göre kilon iyiymiş ben 5 kilo fazlam ile hamile kaldım doğum sonrası tam bir diyet inşallah normalde de sütyeni 80 85 takardim suan 90 olmuyor

maşallah kuzuna gözün aydın canım ben senden 1 hafta gerideyim 400 gr olmuş minnağım acık küçük mü olacak aceba
Aaa ikimiz cok yakiniz. Benim simdiye kadar 1 hafta onde gosteriyordu. 20 haftada ise kendi haftasina uyumlu dedi. Gerileme mi var diye sorduk. Anne babanin ufak tefekligi de etkileyebilir. Olur oyle bu haftalarda ultrason yaklaşik olcum yapiyor takmayin saglikli dedi. Bebisin saglikliysa gerisini bosver. Daha cok buyuyecek insallah annesi

Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldüm neden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?
Canım detaylı ultrasonun amacı,Bebegin iskelet yapısı organları ve baş gövdesini inceleme saglıklı olup olmadıgına bakma bu bir tür mr gibi düşün tarama. bu yüzden net olsa dahi anlamak pek mümkün olmuyor çünkü kemik yapısı,Kalbi,Beyninin içinin fotografları oluyor ha onun dışında bazı yerlerde doktorlar anneye özel jest olarak detaylıda 3D ultrasonla renkli gösterip daha nette yapıyor tabi buda biraz paraya bakıyor. Şahsen ben 400 tl verdim fakat 1 saat demelerine ragmen yanıldım. doktorların tuzagına düştüm diyebilirim burda 20 dk orda 1 saat diyip onca yolu hamile halimle çektim. bide üstüne yol parası doktor parası harcadım evladıma dgermi deger ama kazıklandım hissi dogdu. 20 dk baktı bakmadı,Tamamdır herşeyi düzgün saglıklı dedi raporu yazdı verdi. Ne 3D ultrason ne cd verdi. 1 saat dahi bakmadı... tek şükrüm ise neyse çok şükür evladım saglıklıymış dedim geçtim... Sende öyle yap canım moralini bozma çok iyi ultrason görüntüsü olan yerlerde var ama hepsi paraya bakıyor malesef maddiyat birazda yaşadıgın şehire baglı mesala benim yaşadıgım şehirde hayat kısıtlı doktor açısından

Been de hazimsizlk da basladi artk dayanamiyrm mide yanmalarina hazimsizlklara meyve yogurt yemek icecek ne yuketrsem mudemde gidip gelio hasmedemiyrm hayatmdan biktrdi beni doktorda bisi yapmio baya moralm bozluo artk

Bende kullanışlı bişey sanıyorum siz soylemeseniz alacaktım: ) camasirda dediğin gibi büyük büyük alayım sagol canım acemilik böyle bişey ışte:) ilk olduğu için bilemiyoruz ne daha iyi olur Rabbim inşallah göstersin o günleri hepimize

Kızlar bu arada yavrumun ateş ölçerini de alıp pahalı şeyleri aradan çıkarayım diyorum. Tecrübeli anneler önerdiğiniz bi marka var mı? Kulaktan ölçenler mi, temassız ölçenler mi daha iyi.
Ben oglumda braunun kulaktan olcenini ve sonrada weewellin alindan olcenini almistim. Kulaktan dogru olcum icin dogru yere temas ettirmen gerekiyor. Kucucuk kulakta zor oluyordu. Bir de ucunun hijyen icin degistirilmesi gerekiyordu. Saglikli olcuyordu ve 5 yil sonra hala calisiyor ama o zamanlar zahmetli geldi bana. Alindan olcende daha rahat etmistim. Simdi ise hicbirini kullanmiyorum elimle olcuyorum.

Bende çok baktım bu konuya. Braun kulaktan ölçer alacağım. Birde bulursam klasik civalı ateş ölçer
Civalı ateşmölçerin satışı uzun zamandır yasak. Çünkü civa kanserojen. Kırılırsa mazallah direk kanser sebebi. Bulursan da biryerlerden sakın alma. Ben bu 10₺ lik eczanede satılanları en çok beğeniyorum. O kulaktan alnından ölçenler çok çok aşırı pahalıları iyi, diğerleri hemen bozuluyor yanlış sonuç veriyor.

Katılıyorum ben de atmam arkadaşım henüz göbeği çıkmadan eşi sivazlar gibi bir foto ile 2.bebeğini duyurdu çıksa da paylaşmadim tuhaf geliyor nedense normal resmimi atarım da
Vallahi ben hem aşırı kilo almadım, hem de göbeğim çıktı baya. Kocamla da koymadım öyle dediğin gibi fotolar çok komik oluyor. Yan profilden elbiseli bir fotoğrafım vardı tek başıma, koydum, herkesten maşallahları topladım, iyi oldu :) Erken de değil zaten, 23. Haftamdayım artık. Az kaldı. Umarım kötü enerji yollayan olmamıştır çok

Ben pazara gidip kullan at yapabileceğim bir sürü iç çamaşırı almıştım. Pazarda hem uygun hem kaliteli şeyler oluyor.

Ay kiyamamm dikkate alinmaz misinn sen guzel annee. Bnde oyle cay iciyorum canm. Yoksa kahvalti yapamamm o derece :)) et balik konusunda ayniydk dimii yanls hatrlamiyorsam yiyemiyodn snde dimii.
Evet cnm yiyemiyordum halada pek yiyemiyorum eti balığı da arada yemeye başladım bir iki dilim anca

Kızlar bu nasıl, ilk oğlumda mavi 3 lü takım almıştım. Üstüne giyilen şeyi hiç giymedim o yüzden 2 parça alıcam. Doğum yapınca çok üşünüyor, kalın birşey alıcam üstüme yanıma.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-16-21-03-02.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 81
Şu an sosyal medyadaki grupta da aynısı var ona bakıyordum ben de beğendim. Bu da sabahlıklı gibi zaten

Yesil mercimekli corba bide plav denicem canm bnde. Aradada kofte fln. Bn yemklerin icinde yiyemiyorum ozellikle
Yeşil mercimekli çorbayı annem içine erişte katarak yapıyor birde güzel oluyor deneyebilirsin. Aynen bende yemeklerin içinde hiç yiyemiyorum sevmiyorumda

Ay keşke ben de internetten denemeden alabilsem. Bacak boyum uzun olduğundan ne alsam düdük gibi oluyor

Ben de daral gelenlerdenim. Bir beden buyuk aldim. Push up ama ici dolgusuz modellerden. Sirin sirin desenleri olanlardan. Kendime moral olsun.
Emzirme icinde ayni beden ama cup olcusu bir buyuk olan penye yine destekleyici tarzda aldim. Balconette olan modellerde askisi cikiyorsa emzirmede de kullanilabilir. Ici sert yani kalip gibi olmayanlar. Ne alirsan al destekleyici olsun bence

Ben pazardan pamuklu yuksek bel ic camasiri aldim xl beden. Lastik kismi yumusacik. Dogumdan sonra giyerim zaten kirlenmese d ekitlensed eatarim 8tanesini 16tlye aldim. Hatta birini annem istedi kaldi 7 tane. Deneyimli arkadaslarimdan aldim bende bu taktigi 8. 9. Ayda da giymis arkadasim, simdilik kendi camasirlarim oluyor ama son aylar bakalm nolcak. Yikar yikar giyerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…