2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim ben kullandim ama emzirirken kullaniodum rahat oluodu hemen alttan kaldiriodum yukari sarkma yapmadi ben birak sıkı bisey almistim ama biraz tipsiz gosteriyo

Kızlar bu arada yavrumun ateş ölçerini de alıp pahalı şeyleri aradan çıkarayım diyorum. Tecrübeli anneler önerdiğiniz bi marka var mı? Kulaktan ölçenler mi, temassız ölçenler mi daha iyi.
Canim aslinda kulaktan olcenleri tavsiye edio dr lar ama benim kizim korkuodu kulagina sokturmuodu allahtan benimki hem alindan hem kulaktan olcenlerden simdi markasini hatirlamiorum kizim kirdi yenisini alicaz bizde ama yine aynisini alirim buyuk ihtimal

Aynen canım ben pekmezin üstüne limon sıkıp içiyordum demir eksikliği ile boğuşurken :))

Olsun canım benimki de 19+3te 19,5 cm ve 275 gramdı, bana da baya minyon gelmişti o zaman.. 2 hafta sonra gittik 450 gram olmuş boyunu artık ölçemiyoruz dedi doktor :) haftasıyla uyumluymuş gelişimi hatta ilerdeymiş. Birden büyüyüverdi, bu haftalarda öyle olmaya başlıyor sanırım. Artık çok net büyümeye başlıyorlar. Ayrıca doktorum böyle ağırlığını boyunu söylemeyi pek sevmiyor, ölçümlere göre gelişimi iyi diyorum ama anne-babalar hep skorlara takılıyor, çok önemli değil bunlar dedi. Ama tabi insan son kontrole göre ne kadar gram almış öğrenmek istiyor sanırım biz bir tek o veriden anladığımız için

Benim şimdiden sıkmaya başladı çamaşırlar göbek aldı başını gidiyo :) bi pazara göz atayım bende en iyisi .hem kendime hem ve bebise bakayım birşeyler :)

Modeli de rengi de çok güzelmiş canım bende öyle yapmayı düşünüyorum üzerimize de hırka alırız sicacik :)

Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldüm neden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?
Canım ben prof bir perinatoloğa gittim. benim beklentim bebeğimin herşeyi yolunda mı organlarında bir sıkıntı var mı görmekti, açıkçası renkli baktı ama bakarkenki görüntü kalitesi benim kendi doktorumun normal ultrasonundan kötüydü görsel olarak sadece. Ama tabi ki tüm ince detayları görüp ölçüm yapabildikleri bir ultrason olduğu aşikar. O yüzden içim rahat. Bebeğimde bir sıkıntı yok, bende yüksek tansiyon riski tespit etti bir tek, o derece detaylı görebiliyor yani. Herhangi bir cd falan vermedi foto-video içeren. Birkaç fotoğrafını bastırıp verdi renkli gösterdiklerini siyah-beyaz bastırdı ama biz çok sevdik o fotoğrafları, kızımızın en favori fotoğrafları oldu onlar koleksiyonumuzda :) zaten kendi doktorum hep 4d yüksek kalitede renkli gösterip birkaç fotosunu bastırıyor her seferinde. o açıdan şanslıyım sanırım.

Kizlar bilen yardim etsin lutfen. 4 saatr kivraniyorum. Bu gun surekli ayni pozisyonda oturdum. Ve dalagin oldugu kisim cok kotu. Sanki bicak saplaniyor. Nefes almakta gucluk cekiyorum. Birde bizim evimiz cok sicakta degl sogukta alms olabilirim. Merakim su hamilelikte olagan bsy mi yoksa bebegimle ilgili midir
Rahat bir hamilelik gecrdgmden bilemiyorum. Acile gtsem bsy yapabileceklerini sanmam. Sag tarafm da bu agri ve bacagima kadar vurdu. Ne yapsam .

Canim tabiki dogali daha iyi organik saglikli bizler icin ama minikler icin degilmis demekki iki doktorumda soyledigine gore bi bildikleri vardir yoksa bakma buranin doktorlarina her konuda guvenmem kolay kolay bilmiyorlar anlamiyorlar derim mesela benim esimde tetenoz asisi olmak zorunda niye bebek icin oda bebege yakin olcak diye benden sonra yoksa asiyi gectim agrikesiciyi bile zor veriyo bunlar yavrular iyi olsun bi sagsalim dünyaya gelsinde öncelik onlar sonucta bi cok seyden fedakarlik etmiyormuyuz sutude marketten aliriz zormu

Allah ım korusun yavrunu da seni de canım ne olur dikkat et biliyorum dikkat ediyorsun ama az bi zamanımız kaldı iki kat daha dikkat et canım .Rabbim zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İyi geceler kızlar şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz sizin fikirlerinizi merak ettim doktorum önerdi ama bana bırakıyor yükleme yapılmazsa sürekli takip etmemiz gerekiyor şekeri dedi

Sağolasn canım benim Allah razı olsun. Yatıyorum canın eşim annem babam sağolsn şuan moral verdiler dahada iyiyim hamd olsn. Erken doğum olursa diye kuzum yaptı ciğer geliştirmeyi işte ama şu zamana kadar dayanır demedi sen ne kadar dikkat edersn okdar iyi dedi. Elimden geleni yapcam bebeğim için. Önce Allah ı ma emanet inşş kuzucum. Şuan hareketlidir yine maşallah dua ediyorum canım inş tamamlar gününü kuzum doktor amcası görsün :)

Nevsu Papatya ela canlarım Allah razı olsun sizden. Nevsu içime su serptin canım ya inşallah Dediklerim gibi benim kızımda Usluca durur zamanında gelir umarım. Böyle hikâyeleri duymaya çok ihtiyacım var. Allah büyük elimden gelenin fazlasını yapıyorm kuzum tvalete hemen gidip geliyom korkuyla oda kan falan görmeym diye. İnşallah canlarım dua ediyorum önce Rabbime emanet diyorum ya 2 3ay sıkarım dişimi ne kadar haftaya gittiğim de ne derse artık inşallah Bi skıntı çıkmaz canolar. Soluma dönüp yatıyorm arada sırt üstü mükafatını en güzel şekilde alcam bu bile yetiyo motive olmama :)

Gece uykusu pek uyuyamiyorum sabahtan geç uyaniyorum bu geç kahvaltı yapıyorum

e bebekte, setler var canım. içinde yenidoğan, 3 aylık, 6 aylık zıbınlar falan.. internetten satışı var. ya da belki bulunduğun şehirde ebebek mağazası vardır.
Var canım her hafta gidiyorum zaten dün indirim vardı hatta birkaç parça aldim bebek arabasinida aldım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…