2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar dün detaylı ultrasona gittim. Recep Has'a çok da memnun kaldım :) Bir sorun yok şimdilik, Allah kucağımıza almayı nasip etsin..
Dün benim de ögleden sonra Recep Has'a detaylim vardi belki de denk geldik ne tesadüf :)ben de çok memnun kaldim doktor bu işin uzmani güvenim sonsuz ona ..bebeginin boyu ve kilosu kac cikti canim :)

Elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha emanet canım .şurda zaten kritik 5 haftan var en kötü ihtimalle atlat 30dan sonrasi rahatlarsin bebeğin yasama orani cok yüksek oluyor inş daha çok kalir tabi annesi ..

Seker yuklemesi dedikleri sey ne igrencmis yaaa ac susuz icmek cok migde bulandirici daha bi de iki saat beklicem bisey yiyip icmeden iki kez daha kan vercem her seferinde iki tup alirsa hastanelik olcam galiba bu aclikla :)
Bende dün yaptırdım ama aç karnına gitmedim hafif bir kahvaltı yap öyle gel dedi doktorum.

Haklisin canim aslinda önemli olan gelişmesi gelismeye devam etmesi :)ama şoyle 3 kg üstünde doğsalar da fena olmaz ele avuca kolay gelirler :)

Dün benim de ögleden sonra Recep Has'a detaylim vardi belki de denk geldik ne tesadüf :)ben de çok memnun kaldim doktor bu işin uzmani güvenim sonsuz ona ..bebeginin boyu ve kilosu kac cikti canim :)
Kaçta oradaydın canım? Ben 3 gibi ordaydım 434 gr kilo 25 cm senin nasıl?

Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldüm neden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?
Ben de dün yaptirdim 2 tane foto verdi net sayilir ama gözler pört duruyor sanki disarda gibi korktum bir an :)bebeginin kilosu ve boyu kaç cikti ?benimki 360g 24 cm geride cikti biraz minyon galiba :)

Kaçta oradaydın canım? Ben 3 gibi ordaydım 434 gr kilo 25 cm senin nasıl?
Benim randevum 4 'deydi .muhtemelen 1 ,2 kişi öndeydin :)benimki 24cm 360 gram her şeyi iyi cikti sadece 4gün gerideymiş 5.haftadan itibaren ultroson görüntülerini istedi yanimda yoktu e mail ile göndereceğim. Bakacak bir yorum yapacak zaten başindan beri 2 gün geri çikiyordu o yüzden pek takmiyorum

ayy bende tahlıl yaptırdım kanda gozuktu hemen herkese soyledım. hatta ablam o anda carsıda ımıs. ılk tulumunu o aldı ahaha
Ben bayramın 1.günü test aldım çıktı hemen en yakinlara söyledim gizlemek imkânsızdı hastaneye falan gittik tabi kvdeme sıkı sıkı tembihledim mikrofonla sokağa bağırma diye ilki hüsrandı çünkü ilk 2 ay tuttular kendilerini maşallah

Yooo hiç önemli değilmiş o kadar olurmuş benim duyduğum böyle. Benim randevum 3teydi ama 4 te çıktım içerden çünkü geç aldılar. Ben çıktığımda kesin ordaydın sen :)

Bende dün yaptırdım ama aç karnına gitmedim hafif bir kahvaltı yap öyle gel dedi doktorum.
Bana denilen gece 12 den sonra yemek yasak randevudan iki saat oncesine kadar sadece su icebilirim sonra suda yasak. Iki tup kan verdim bekliyom iste simdi yine alcak bi saat sonra tekrar bende anlamadim sekerim cikmazsa kuscam buranin ortasina gicikligina o igrenc suyu ictigim icin

Yooo hiç önemli değilmiş o kadar olurmuş benim duyduğum böyle. Benim randevum 3teydi ama 4 te çıktım içerden çünkü geç aldılar. Ben çıktığımda kesin ordaydın sen :)
Ben de 4.30 gibi girdim ben geldigimde içerden birileri çikti kesin sendin ama hic dikkat etmedim :)evt canim bir kaç gunden bir şey olmaz diyorlar..

Ben de dün yaptirdim 2 tane foto verdi net sayilir ama gözler pört duruyor sanki disarda gibi korktum bir an :)bebeginin kilosu ve boyu kaç cikti ?benimki 360g 24 cm geride cikti biraz minyon galiba :)
Bana baya bi foto verdi canım ama yani onların yerine bi tane net verse daha memnun olurdum. Kilosu 406 gr boyu 26cm :)

Ben de 60 70 umuyorum kuzenim Bursada Pijama Sarayı var orada çalışıyor hep kaliteli olanlar 90 indirimli hali üstelik başka yerlere de bakmayı düşünüyorum 70 e kafamdan kuruyorum nasip evdeki hesap çarşıya uyacak mi bakalim

Ay maşallah sana ya gerçekten iyi saklıyorsun.Benim gibi herkese yaymamışsın görmemiş gibi 'Görmemişim zaten ilk '

Elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha emanet canım .şurda zaten kritik 5 haftan var en kötü ihtimalle atlat 30dan sonrasi rahatlarsin bebeğin yasama orani cok yüksek oluyor inş daha çok kalir tabi annesi ..
Aynen kuzum hepsi biricik kızım için her cefaya razıyım yeterli o sağlıkla gelsin aynen bende diyorum şu 1ayı atlatsaydım gerisi daha kolay geçicek gibi inşallah zamanında gelir yine bal kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…