2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ya beni doktorum aç karnına çağırdı haftaya kontrolüm var aç gel dedi neden acaba.
Test mi yapcaksınız diye sormadım.

Kızlar ya beni doktorum aç karnına çağırdı haftaya kontrolüm var aç gel dedi neden acaba.
Test mi yapcaksınız diye sormadım.
şeker yüklemesi yapacak olmasın bana da bi sonraki kontrole aç gel şeker yüklemesi yapılacak dedi direk sormadı bile düşünüyor musun düşünmüyor musun?

Anguskusu Sup3risi @Pink10p kizlar cok sagolun dusundugunuz icinn. Ama tarifsiz bir agriydi. Bobregimin o tarafti. nefes dahi alamadm yuruyemedm. Sabah dr a gttim yururken daha iyi oldum. Ama agrim sabaha kadar durmadi. O tarafa hic yatamadim. Dr un agzindanda cimbizla laf aliniyordu bir garip. Ne ile ilgili oldugunun tahminen dahi soylemedi. Cok dikkat ediyorum ama usutuyorum sanirim. Birda yarin yola cikiyorum. Skinti.olurmu dedm hayr dedi. 23haftalk olmusz. 560 gr mis kizimda. Dikkat edin sizde usutmeyin cok.kotuydu

şeker yüklemesi yapacak olmasın bana da bi sonraki kontrole aç gel şeker yüklemesi yapılacak dedi direk sormadı bile düşünüyor musun düşünmüyor musun?
Bana da 24. Hafta gel seker yuklemesinyapalim dedi. Ben de aclik tokluk kan sekerine bakalim ona gore yapalim dedim, tamam dedi. Gitmeden asm de aclik yokluk kan sekerime baktiricam. Gerek gormezse yaptirmicam seker yuklemesini.

Gecmis olsun cnm ne kadar dikkat etsekte bi yerlerden üşütüyoruz yine sende dikkat et

Onunla geçmiş olsun cnm tekrar. Dikkat et yolda da üşütmeyesin. Bazı Dr lar garip oluyor konuşsam mı konuşmasam mı sanki zorla oturtmuşlar o masaya. Neyse önemli bişi olmadığına sevindim cnm

Aynen . yok bana hiç bir tetstte sormadı 2 li yaptı 3 lü yaptı haberim yok . yani varda kan verdim ama sormadı . Yani neyse onu yapıyor hep sormadan. Ben güveniyorum doktoruma çok güveniyorum.Ama bakalım ne yapacak merak ettim.olabilir şeker yüklemsi yapabilir.

Slm kızlar. Ben de sling aldim. Tuniko da indirim vardı geçenlerde. 70 e aldım şapka + sling kargo ücretsiz. İlk bebeğimde slingten habersizdim. Halbuki kucağı ne çok seven bir bebekti, çok ihtiyacı varmış yavrumun. Sling 6 ay kullanılıyor ama kiloya bağlı tabiki. Sonra da ergonomik bir kanguru edinmeyi düşünüyorum. Bebek arabası çok kullanamadik maalesef biz.

Bu arada bu bebeğim çok tekmeliyor ilki sakindi gerçekten de kızım çok sakin bir çocuktur. Oğlum nasıl olacak bakalım. Her gece rüyamda görüyorum. Bu gece ayakları karnimdan dışarı çıkmış gördüm. Bi De ayakkabı vardı ayağında
İlk de olsa ikinci de olsa insan aynı heyecanı duyabiliyormus

Canım inşallah iyisindir yaa geçti mi şimdi? Şu hiçbir açıklama yapmayan doktorlara sinir oluyorum, telepatik yöntemlerle mi anlaşmamızı bekliyorlar bilmiyorum... Seyahat etme demediyse sıkıntı yok inş iyi olursun.

Günaydın kızlar bana hiç bebeğin boyunu söylemiyorlar bende unutuyorum sormayı ya
Günaydın canım, benim kendi doktorum söylüyordu en son 19+3te söyledi sonra ona gitmedik henüz hiç ama ayrıntılıya başka doktora gittik o artık boyunu ölçemiyoruz dedi. Yer daralıp bebek dümdüz duramadığı için diye düşündüm ama bakalım kendi doktorum söyleyecek mi bir sonraki kontrolde.

Ay kaç gündür bahsediliyor burda şeker yüklemesi.Nasıl yapılıyordu ya bilen tekrar açıklayabilir mi. Ama ben o gün tetenoz aşısı olacaktım olamayacakmıyım yine yaa
24

24. Haftadan sonra aç karna gidilip yapılıyor. Önce 50 lik içiliyor sonuç iyi çıkarsa başka gerek kalmıyor. Ben de gidicem önümüzdeki hafta bu hafta şekeri ekmeği azallttim. Biraz kilo anlamında da dikkat etmem gerekiyor zaten. Tetanoz aşısını öğleden sonra olursun onunla alakalı bişey değil sanki ama druna bu Danış yine de

Benim de ikinci ve ikinci olmasi heyecani azaltmiyor. Sevinci, mutlulugu, korkuyu, bircok seyi daha farkinda olarak yasiyorum. Ilkinde resmen cahilmisim:)

Böbrek buyumesi olabiliyormus ben ondan cok korktum ama bsy yokmus. Oyle dedi. Yürüyünce daha iyi oldum canim. Su an agri yok sukur.

Tamam cnm .Ben doktoru aradım dün dedim biraz hastayım tetonoz olim mi dedim dün olacaktım.iyileş öyle ol dedi. O zamn haftaya size geldikten snra olurum dedim tamam dedi. Sorun olsa tamam demezdi heralde. Şeker yüklemesi yapacak galiba. snrasında tetenoz olurum Allahım üst üste geliyor hepsi inşallah iyi olur sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…