2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok geçmiş olsun canım bilirim p ağrıları 2 haftadır gribim ilaç bile vermiyorlar.Allah yardımcın olsun yelek patik falan giy canım .

şeker yüklemesi yapacak olmasın bana da bi sonraki kontrole aç gel şeker yüklemesi yapılacak dedi direk sormadı bile düşünüyor musun düşünmüyor musun?
Benim de haftaya ve benim doktorumda sormadi istermiyim diye. Konusma arasinda gerekli gordugunu soylemisti. Neyse ki yaptirmamak gibi bir dusuncem yok. Senin suphen varsa sor canim bilgi al "supheli bir durum var mi, aclik tokluk sekeri fikir verir mi, bebise etkisi ne olur vs." Bir arkadasim acikca Karatay yaptirmayin diyor demis doktoruna. Doktoru da git ona muayene ol o zaman demis

Arkadaşlar merhaba,kasik ağrısı yaşayan var mı?bazen adet olacak gibi bazen batma seklinde?bunlar normal mi acaba?
Evet cnm oluyor gaz sancısı gibi sancılar oluyor arada.giriyor 10-15 saniye sürüyor geçiyor haftada bikaç kez oluyor batmalar.Gaz sancısına benzetiyorum ama gaz olduğundan dolayı değil.

Bu şeker yuklemesi benimd3 kafami karistiriyor zaten bebeğimin böbrekleri beni korkutup üzüyor

kızlar 22. haftasında olanlar ve 22. haftayı atlatmış olanlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı ya da nasıl düzensiz olması normal mi bazen çok hareketli oluyor bazen de hiçbirşey hissetmiyor gibiyim benim gibi olan var mı

Üşütünce gaz da birikmistir o da sanciya sebep oluyor sıkı giyin .geçmiş olsun.doktorlar pek ciddiye almiyor agrilarimizi

Asumnur sevindim canım bebeğinin iyi olmasına ve bi sorunun olmamasına. Dikkat et bakalım canım üşütme yolda falanda. İnşallah bidaha yaşamazsın canım. Bide kiloyu dert ediyodn yeterli beslenemiyorm diye bak çok şükür Zeynebim iyi annesi maşallah ona kilosu gayet iyi kafaya hiç bişey takmamaya çalış canım

Düzensiz canim bazen arka arkaya pit pit yapiyor sonra saatlerce ses yok belki de bu haftalarda normaldir daha küçükler çünkü

Düzensiz canim bazen arka arkaya pit pit yapiyor sonra saatlerce ses yok belki de bu haftalarda normaldir daha küçükler çünkü
sıpam ya daha şimdiden tedirgin ediyor beni sağol canım cevap verdiğin için

Doktora detaylı nın sonuçlarını göstermeye gittim. Belim ağrıdıgı için magnezyum içerikli bir ilaç verdi. Vitamini bırakmıştık zaten. 26. Haftada gel dedi. Büyük ihtimal yükleme yapmayacak bana. Açlık şekerim düşük diye mi bilemedim. Geldiğinde şekerine baktırırız bi takip edelim duruma göre dedi. Şeker yüklemesinden yana değil sanırım :/ bilemedim napcak ?

selam kızlar. şeker yüklemesi testi yaptırmıştım cumartesi. şükür sonuçlar güzel.
ama idrar yolları enfeksiyonun var dedi. lökosit diye bir şey 500 değer çıkmış.
testi yaptırdığımda griptim, hala da devam ediyor acaba etkiler mi o ..
çünkü idrarla ilgili şuan hiç sıkıntı hissettmiyorum. ne yanma var ne bişey..
bakalım gidip idrar kültürü testi vereceğim. umarım ilaç antibiyotik kullanmaya gerek kalmadan hallolur. var mı başına gelen :S

Yola da cikicaktm ya canm panikledim ister istemez. Zeynepler zeki oluyormus ya cok akilli teyzesi. Agryan tarafima bi kez olsun gelmedi. Sabaha kadar oda durmadi ben iyiyim der gibi rabbimin mucizeleri. Bu arada senin agrin oluyor mu kuzu bu dkislerden. Sizde iyisiniz dimii

Yola da cikicaktm ya canm panikledim ister istemez. Zeynepler zeki oluyormus ya cok akilli teyzesi. Agryan tarafima bi kez olsun gelmedi. Sabaha kadar oda durmadi ben iyiyim der gibi rabbimin mucizeleri. Bu arada senin agrin oluyor mu kuzu bu dkislerden. Sizde iyisiniz dimii. Bu arada demistim sana kuzenmde sebin gibiydim su an iki bebegi var cok dikkat etti. Minubuse dahi binmedi fren yapar vs diye. Biz dua ediyoruz teyzesi. Sende icini ferah tut inss

Evet cnm oluyor gaz sancısı gibi sancılar oluyor arada.giriyor 10-15 saniye sürüyor geçiyor haftada bikaç kez oluyor batmalar.Gaz sancısına benzetiyorum ama gaz olduğundan dolayı değil.
Benim sanki bisey gelecekmis gibi oluyor batiyor ama adet olacakmisim gibi acaba aynı sey mi?

Aynen canim o kadar hissizler ki sasrip kaliyorum. Aynen dedgn gibi olmus. Uzerimde hirka ustumde battaniye varken usuttum..cok hassas olunuyormus gercektn
Üşütünce gaz da birikmistir o da sanciya sebep oluyor sıkı giyin .geçmiş olsun.doktorlar pek ciddiye almiyor agrilarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…