- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.761
kızlar 22. haftasında olanlar ve 22. haftayı atlatmış olanlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı ya da nasıl düzensiz olması normal mi bazen çok hareketli oluyor bazen de hiçbirşey hissetmiyor gibiyim benim gibi olan var mı
Cok ski giyiniyorum ama yinede aliyrum sogugu. Sende kendne iyi bak canm.dogal yollarla gecer insÇok geçmiş olsun canım bilirim p ağrıları 2 haftadır gribim ilaç bile vermiyorlar.Allah yardımcın olsun yelek patik falan giy canım .
Tekrar cok gecmis olsun canim, masallah prensesime bitanecik gelinim kilo alsin iyi olsun kuzum :) dikkat et kendine yollarda siki giyin ustunu sag salim git gel insallah. seker yuklemesi denilen sey igrencmis valla cok tatliydi berbatti tadi en azindan acligimi bastirdi. bende 5 tup kan verdim mahvoldum ya ucuncu kez yine ayni kola takti kan gelmedi artik sola denedi yine gelmedi cikardi baska damara takti zorla aldi delik desik oldum valla ya :) sag bilegime tak diyorum hayir olmaz ordan alamam dedi korktu zavalli bendede damar bulunmuyo kolay kolay daha once almislardi diyorum diyo yok koldan alsam daha iyi diyo gelmeseydi sorardim ona benAnguskusu Sup3risi @Pink10p kizlar cok sagolun dusundugunuz icinn. Ama tarifsiz bir agriydi. Bobregimin o tarafti. nefes dahi alamadm yuruyemedm. Sabah dr a gttim yururken daha iyi oldum. Ama agrim sabaha kadar durmadi. O tarafa hic yatamadim. Dr un agzindanda cimbizla laf aliniyordu bir garip. Ne ile ilgili oldugunun tahminen dahi soylemedi. Cok dikkat ediyorum ama usutuyorum sanirim. Birda yarin yola cikiyorum. Skinti.olurmu dedm hayr dedi. 23haftalk olmusz. 560 gr mis kizimda. Dikkat edin sizde usutmeyin cok.kotuydu
Hm. Bnde gungorene gtmistm de. Orada verdiler foto vsEvet canım Kadıköy'de sonomed e gittim
Canim bende enfeksiyon ciktiginda farkettiler sag böbrek biraz genislemis ama cok sukur bi skintim cikmadi hamilelikte simdiye kadar bide agri yapmiyo ben farketmedim bile ultrasona sokmasalar urolog bakmasa bilemicektik :)Böbrek buyumesi olabiliyormus ben ondan cok korktum ama bsy yokmus. Oyle dedi. Yürüyünce daha iyi oldum canim. Su an agri yok sukur.
sağol canım ya çok taktım ben bu hareket meselesini hareket etmeye başlasın rahatlıycam diyodum ama tam tersine daha çok stres oldumAyni canim dedgn gibi duzensz. Bazen gun boyu hareketli. Bazen hic ses seda yok :)
Ayy gecmiss olsunn canim. Atlatmissin şükür. Sonuclarini ne zamn alacaksin. Minnak iyi teyzesi. Yanlz geriden gelmeye basladi sanirim. 24 e grdim aslinda. 23 haftalksn dedi. İlgili bi dr olmaynca bnde hc bsy demedm artkTekrar cok gecmis olsun canim, masallah prensesime bitanecik gelinim kilo alsin iyi olsun kuzum :) dikkat et kendine yollarda siki giyin ustunu sag salim git gel insallah. seker yuklemesi denilen sey igrencmis valla cok tatliydi berbatti tadi en azindan acligimi bastirdi. bende 5 tup kan verdim mahvoldum ya ucuncu kez yine ayni kola takti kan gelmedi artik sola denedi yine gelmedi cikardi baska damara takti zorla aldi delik desik oldum valla ya :) sag bilegime tak diyorum hayir olmaz ordan alamam dedi korktu zavalli bendede damar bulunmuyo kolay kolay daha once almislardi diyorum diyo yok koldan alsam daha iyi diyo gelmeseydi sorardim ona ben
Bnde kadn dogumdan sonra urologa gttm. Cunku adam hc bsy demefi. Oda ultrason icin ta nisana verdi sirayi . eger gecmezse usutmeden degldir diye ozelde yaptrirm artik. Sukur kib agrimiyimus senn. Bol su icilmesi oneriliyor birde yuruyusCanim bende enfeksiyon ciktiginda farkettiler sag böbrek biraz genislemis ama cok sukur bi skintim cikmadi hamilelikte simdiye kadar bide agri yapmiyo ben farketmedim bile ultrasona sokmasalar urolog bakmasa bilemicektik :)
hak etmiş ama o daBenim de haftaya ve benim doktorumda sormadi istermiyim diye. Konusma arasinda gerekli gordugunu soylemisti. Neyse ki yaptirmamak gibi bir dusuncem yok. Senin suphen varsa sor canim bilgi al "supheli bir durum var mi, aclik tokluk sekeri fikir verir mi, bebise etkisi ne olur vs." Bir arkadasim acikca Karatay yaptirmayin diyor demis doktoruna. Doktoru da git ona muayene ol o zaman demis
Oyy yerim ben o Zeynepleri bende şimdi bal kızımla konuşuyodum ben rahatlıyorum eminim oda rahatlıyodur :) acele davranmak yok inş teyzesi gününde vaktinde gelecek inş bıcırığım. Çok şükür kuzum ağrım sancım hiç olmadı zaten iyiyim şimdi hemşire geldi eve 2doz daha bugün yaptırmam gereken ciğer geliştirici iğnesi vardı onu yaptı yatıyorum bakalım. Bu arada sınavın da iyi geçer inş kuzu Zeynebim şans getirsin annesi sana :) bilemediğn sorularda yardımcı olsun :)Yola da cikicaktm ya canm panikledim ister istemez. Zeynepler zeki oluyormus ya cok akilli teyzesi. Agryan tarafima bi kez olsun gelmedi. Sabaha kadar oda durmadi ben iyiyim der gibi rabbimin mucizeleri. Bu arada senin agrin oluyor mu kuzu bu dkislerden. Sizde iyisiniz dimii
Canım aramızda 3 gün var sanırım. Aynen bazen resmen tepiniyor içerde, sonra 1-2 saat ara veriyor ve devam ediyor çırpınmalarına :)) uyuyor herhalde diyorum o 2 saatte :) dışarda olup olmamama göre falan da çok değiştiğini hissettim. Dışarda üşüyor yanda sesler değişik geliyor ona galiba, daha az hareket ediyor :)) eve geldiğimizi anlayınca coşuyor genelde :) yine yediklerime göre de öyle, meyve yiyince çıldırıyor, et falan yiyince tık yok :)kızlar 22. haftasında olanlar ve 22. haftayı atlatmış olanlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı ya da nasıl düzensiz olması normal mi bazen çok hareketli oluyor bazen de hiçbirşey hissetmiyor gibiyim benim gibi olan var mı
Bnde canm o konuda takgim:) ama bnimki beni tinlamiyor hic. Ama 28 haftaya kadar normalms. Stres olma. 28. Haftadan sonra hareketlerini kontrol edecekmisizsağol canım ya çok taktım ben bu hareket meselesini hareket etmeye başlasın rahatlıycam diyodum ama tam tersine daha çok stres oldum
doktorada söyledim canım kıpır kıpır bi bebek değil henüz kıpır kıpır hissedemiyorum diye daha küçük bir iki haftaya hissedersin dedi ama ne biliyim işte rahat olamıyorumCanım aramızda 3 gün var sanırım. Aynen bazen resmen tepiniyor içerde, sonra 1-2 saat ara veriyor ve devam ediyor çırpınmalarına :)) uyuyor herhalde diyorum o 2 saatte :) dışarda olup olmamama göre falan da çok değiştiğini hissettim. Dışarda üşüyor yanda sesler değişik geliyor ona galiba, daha az hareket ediyor :)) eve geldiğimizi anlayınca coşuyor genelde :) yine yediklerime göre de öyle, meyve yiyince çıldırıyor, et falan yiyince tık yok :)
içerde çok rahatlar heralde kıllarını kıpırdatmıyorlar benimki geçen gün kafasını derilere sokmuş öyle duruyordu :)Bnde canm o konuda takgim:) ama bnimki beni tinlamiyor hic. Ama 28 haftaya kadar normalms. Stres olma. 28. Haftadan sonra hareketlerini kontrol edecekmisiz
Oyy yerim ben o Zeynepleri bende şimdi bal kızımla konuşuyodum ben rahatlıyorum eminim oda rahatlıyodur :) acele davranmak yok inş teyzesi gününde vaktinde gelecek inş bıcırığım. Çok şükür kuzum ağrım sancım hiç olmadı zaten iyiyim şimdi hemşire geldi eve 2doz daha bugün yaptırmam gereken ciğer geliştirici iğnesi vardı onu yaptı yatıyorum bakalım. Bu arada sınavın da iyi geçer inş kuzu Zeynebim şans getirsin annesi sana :) bilemediğn sorularda yardımcı olsun :)
kafasini yesinler onunniçerde çok rahatlar heralde kıllarını kıpırdatmıyorlar benimki geçen gün kafasını derilere sokmuş öyle duruyordu :)
kıyamam ya kuzum benim o ağrının içinde senin içini rahatlatmak için yapmış gibi sankikafasini yesinler onunn
Benimki keyfine acayip duskun. Ben huzurlu olayim karnida doysun parmagini dahi kipirdatmiyor. Ama dun rahatszm yaa o bnden beter
Sabaha kadar durmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?