2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayni canim dedgn gibi duzensz. Bazen gun boyu hareketli. Bazen hic ses seda yok :)

Tekrar cok gecmis olsun canim, masallah prensesime bitanecik gelinim kilo alsin iyi olsun kuzum :) dikkat et kendine yollarda siki giyin ustunu sag salim git gel insallah. seker yuklemesi denilen sey igrencmis valla cok tatliydi berbatti tadi en azindan acligimi bastirdi. bende 5 tup kan verdim mahvoldum ya ucuncu kez yine ayni kola takti kan gelmedi artik sola denedi yine gelmedi cikardi baska damara takti zorla aldi delik desik oldum valla ya :) sag bilegime tak diyorum hayir olmaz ordan alamam dedi korktu zavalli bendede damar bulunmuyo kolay kolay daha once almislardi diyorum diyo yok koldan alsam daha iyi diyo gelmeseydi sorardim ona ben

Böbrek buyumesi olabiliyormus ben ondan cok korktum ama bsy yokmus. Oyle dedi. Yürüyünce daha iyi oldum canim. Su an agri yok sukur.
Canim bende enfeksiyon ciktiginda farkettiler sag böbrek biraz genislemis ama cok sukur bi skintim cikmadi hamilelikte simdiye kadar bide agri yapmiyo ben farketmedim bile ultrasona sokmasalar urolog bakmasa bilemicektik :)

Ayni canim dedgn gibi duzensz. Bazen gun boyu hareketli. Bazen hic ses seda yok :)
sağol canım ya çok taktım ben bu hareket meselesini hareket etmeye başlasın rahatlıycam diyodum ama tam tersine daha çok stres oldum

Ayy gecmiss olsunn canim. Atlatmissin şükür. Sonuclarini ne zamn alacaksin. Minnak iyi teyzesi. Yanlz geriden gelmeye basladi sanirim. 24 e grdim aslinda. 23 haftalksn dedi. İlgili bi dr olmaynca bnde hc bsy demedm artk

Canim bende enfeksiyon ciktiginda farkettiler sag böbrek biraz genislemis ama cok sukur bi skintim cikmadi hamilelikte simdiye kadar bide agri yapmiyo ben farketmedim bile ultrasona sokmasalar urolog bakmasa bilemicektik :)
Bnde kadn dogumdan sonra urologa gttm. Cunku adam hc bsy demefi. Oda ultrason icin ta nisana verdi sirayi . eger gecmezse usutmeden degldir diye ozelde yaptrirm artik. Sukur kib agrimiyimus senn. Bol su icilmesi oneriliyor birde yuruyus

hak etmiş ama o da açıkçası ben de doktoruma güveniyorum irdelemiyorum yapacaksa yapsın. aslına bakarsan geçen gün açlık şekerime baktırdım 67 çıktı normalin bile altında ailemde de şeker riski olduğu söylenemez ama yine de istemiyorum diye diretmeyeceğim. 28 ocakta kontrolümüz var hayırlısı bakalım Mevla'm neylerse güzel eyler

Oyy yerim ben o Zeynepleri bende şimdi bal kızımla konuşuyodum ben rahatlıyorum eminim oda rahatlıyodur :) acele davranmak yok inş teyzesi gününde vaktinde gelecek inş bıcırığım. Çok şükür kuzum ağrım sancım hiç olmadı zaten iyiyim şimdi hemşire geldi eve 2doz daha bugün yaptırmam gereken ciğer geliştirici iğnesi vardı onu yaptı yatıyorum bakalım. Bu arada sınavın da iyi geçer inş kuzu Zeynebim şans getirsin annesi sana :) bilemediğn sorularda yardımcı olsun :)

Canım aramızda 3 gün var sanırım. Aynen bazen resmen tepiniyor içerde, sonra 1-2 saat ara veriyor ve devam ediyor çırpınmalarına :)) uyuyor herhalde diyorum o 2 saatte :) dışarda olup olmamama göre falan da çok değiştiğini hissettim. Dışarda üşüyor yanda sesler değişik geliyor ona galiba, daha az hareket ediyor :)) eve geldiğimizi anlayınca coşuyor genelde :) yine yediklerime göre de öyle, meyve yiyince çıldırıyor, et falan yiyince tık yok :)

sağol canım ya çok taktım ben bu hareket meselesini hareket etmeye başlasın rahatlıycam diyodum ama tam tersine daha çok stres oldum
Bnde canm o konuda takgim:) ama bnimki beni tinlamiyor hic. Ama 28 haftaya kadar normalms. Stres olma. 28. Haftadan sonra hareketlerini kontrol edecekmisiz

doktorada söyledim canım kıpır kıpır bi bebek değil henüz kıpır kıpır hissedemiyorum diye daha küçük bir iki haftaya hissedersin dedi ama ne biliyim işte rahat olamıyorum

Bnde canm o konuda takgim:) ama bnimki beni tinlamiyor hic. Ama 28 haftaya kadar normalms. Stres olma. 28. Haftadan sonra hareketlerini kontrol edecekmisiz
içerde çok rahatlar heralde kıllarını kıpırdatmıyorlar benimki geçen gün kafasını derilere sokmuş öyle duruyordu :)

Cok sukur sevindim agrin olmadigina. Zeynepler akilli agir basli vaktinde gelir :))))) oda oyle yapacak inss.
Zeynebe o kadar ders anlattim. Takildgm yerde yardm edecek yoksa kuserim :)))))

derinlere yazmak istedim canım derilere olmuş :)

Şeker yüklemesinin anneler üzerinde deney olduğunu düşünüyor bir hemşire yakınımız ve hiç önermiyor glikoz direk bebeğe gidiyormuş basit bir takip ile gerek kalmıyormuş aile hekimimizde yaptırmış kendi gebeliklerinde ama oda kararsız gerekli olduğu konusunda doktorların bunu mecbur kılması bizlerle uğraşmak istemedikleri için dığum sırasında ve hamilelik boyunca ama doktorum evrim hanım çok ilgili açık konuşuyor herşeyi

içerde çok rahatlar heralde kıllarını kıpırdatmıyorlar benimki geçen gün kafasını derilere sokmuş öyle duruyordu :)
kafasini yesinler onunn
Benimki keyfine acayip duskun. Ben huzurlu olayim karnida doysun parmagini dahi kipirdatmiyor. Ama dun rahatszm yaa o bnden beter
Sabaha kadar durmadi :)

kafasini yesinler onunn
Benimki keyfine acayip duskun. Ben huzurlu olayim karnida doysun parmagini dahi kipirdatmiyor. Ama dun rahatszm yaa o bnden beter
Sabaha kadar durmadi :)
kıyamam ya kuzum benim o ağrının içinde senin içini rahatlatmak için yapmış gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…