2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yediğim meyve daha yeni ulaştı sanırım oğluşuma iki tane sağlam hareket geldi yok böyle bir mutluluk

Ahaha :) benim dr da öyle derdi herhalde huyunu bildiğim için hiç öyle şeyler demem her şeyi araştırıp kararımı verip öyle giderim. Şeker konusunda kimseyi yönlendirmek istemem ama artısı ve eksisi beraber değerlendirilmeli. Araştırdım biraz eğer yaptirilmiycaksa şeker varmış gibi diyet yapılmaliymis. Canan Karatay yaptırmayı diyor ama zaten onun önerdiği beslenme düzenine uysak yaptirmamiza gerek kalmaz. O şekerin her türlüsüne karşı sonuçta. Bir de normalde tatlıları yiyip şeker testini yaptırmamak da aklıma yatmadi.

Benim sanki bisey gelecekmis gibi oluyor batiyor ama adet olacakmisim gibi acaba aynı sey mi?
Canm genişliyor ya ondandır endişe etme . Dediğim gibi bendede adet sancısı gibi oluyor bazen ara ara bıçak sokulmaları oluyor az oluyor ama oluyor. stres yapma bence normal büyüyor bebek ve karın genişliyor.

Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım

Bende hastayım cuma gününden beri, doktora gittim ilaç vermedi tabi :)
önerdikleri ; tuzlu su ile gargara yapmak.. bol bol istirahat..
ama yetmiyor tabi ki, ben limonu doğrayıp suda kaynatıyorum onu içiyorum. bazen içine bal da atıyorum boğazımı yumuşattı. daha iyiyim önceye göre.

Herkese başka söylüyorlar demek ki bende anlamadım neyse geçmiş olsun

10 parca hastane cikisi bi adet uc tane kollu zibin 2 tane kolsuz zibin iki tane zibin takimi uc tane yeni dogan alt ust besik battaniyesi kurulama havlusu aldm ve internetten uc takim 3 6 ay siparis ettm simdlk aldklarm bu kadr baya para gidio kizlar denk gelince alin kenarda dursn. Annemde nevresim takimini almis.

Allah giydirmeyi nasip etsin canm evet almak lazım artık galiba.

Ewet ben 6 ayi cok hareketli gecrdm kendimi cok yordm okul ogrenciler ew alisverisler falan hep ayaktaydm sanrm arrk yoruluyrm bi kat merdiven cikinca nefes nefese kaliyrm
Kesinlikle bizde pazar günü eşimle avm ye gittik 2 saat oldu olmadı ben yoruldum otur kalk otur kalk 3 saat ancak gezebildik zar zor sadece fiyat bakmaya gitmiştik.Alınca nasl olurum kim bilir başka yerlerden.

Şükür düzeldi canım benim. Ballı limonlu su içiyorum bide günde 2-3 limon portakal yiyorum

Açlık ve tokluk şekerine bakarlar büyük ihtimalle. Aç karna kan veriyorsun, birşeyler yiyip 1 saat sonra tekrar veriyorsun. Belki öyle yapacaktır. Benim de açlık şekerim düşük çıktı ama doktorlar öneriyor yüklemeyi aslında. Ama tüm dünyadaki doktor çoğunluğu yapılmasından yana. Çünkü gebelik diyabeti önemli hem anne hem bebek için...

Canm genişliyor ya ondandır endişe etme . Dediğim gibi bendede adet sancısı gibi oluyor bazen ara ara bıçak sokulmaları oluyor az oluyor ama oluyor. stres yapma bence normal büyüyor bebek ve karın genişliyor.
Ah karın genislemesini sorma :) ogluma doğuma gittigim gibiyim tam bi dobiyim:) sagolasin cevabin için

22 de başladım hissetmeye o hafta düzensizdi birkaç haftadır iyiyiz şükür canım

Kızlar ben 23. Hafta içindeyim.sizde bebegbebeğin hareketleri hergun aynı sıklıkta mi oluyor benim bugün hareketleri diğer günlere göre az acaba doktora gitsem mi bilemedim

Kızlaar kaça yaptırdınız şeker yüklemesini fiyat nedir?gözden kaçtı sorum geride kaldııııı .Yaptıran yazabilir mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…