2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
seker testini kac haftalikken yaptirdiniz nasil yapiliyor nedir ne degildir :) bılgılendırırsenız sevınırım.bende de enfeksıyon var .kultur de ureme ypk dıye doktor ılac vermedı ıns sızınde guzel cıkar sonuclarınkz

Canan a çok kızıyorum ya nasıl konuşturuyorlar onu kolesterol hapı içmeyin diyor bnm annemde 1000lere ulaşıyor içmese nolur Allah korusun bi dinleyip onu içmese kvdem tansiyon hapını bıraktı ambulansla kaldırdık hastaneye lütfen dinlemeyin o kadını

Büyüme varmiş sınırın üstünde ymiş
Durmazsa büyümesi müdahale edecekler
bobrek genıslemesı sag da ıse o tarafa hıc yatma dıyor burdakı dr. ıns gecer gıderde mudahale gerekmez. benım de bebegımde varmıs genısleme ah kuzucum ıns gecer gıder de uzulmem(((

Cok sukur sevindim agrin olmadigina. Zeynepler akilli agir basli vaktinde gelir :))))) oda oyle yapacak inss.
Zeynebe o kadar ders anlattim. Takildgm yerde yardm edecek yoksa kuserim :)))))
Amin btanem inşallah ya :)) temennim o yönde uslu durcam kızım tamamen gelişip kilo alıp gelecek güveniyorum bal kızım Zeynep Ervama :* tabii annesi tekneleriyle yardım etsin cadı :)) o bilgili bi küçük minnoş :)

kıyamam ya kuzum benim o ağrının içinde senin içini rahatlatmak için yapmış gibi sanki
Rabbimizin mucizeleri canim ve cok sukur ki biz bu mucizeyi yasayabilen nasipli insanlardaniz. En kalbii duygularimla dua ediyorum. Rabbim olmayanada yasatsin. Bu bir surec bunlari elbet yasayacagz. Ama insan yavrusuna bsy olacak diye korkuyor. Saglikla gelsin cumlemizin ki. Insaallahh

Kızlar bu takımı almak istiyorum ama normalde nasıldır fiyatları bilmiyorum hiç biyerde de sormamistim bir de kalitesi iyimi acaba alayimmi sizce :)

Eklentiler

• Screenshot_20170117-161142.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 76
Yanlis yapinca okkali bir tane yapistiriyormuss. :))) Allahimm ismini severim ben bunlarin. Zeynep erva da nasil yakismiss. Cok merak.ediyorum siyah sacli mi olacak sari mi. Zeyneplerin geneli beyaz ten siyah sac oluyor :)))) bizimkinin burun babaydi babaya benzerse siyah sacli olurr. Bayiliyorum su beyaz ten siyah sacli.kızlara

Kızlar bu takımı almak istiyorum ama normalde nasıldır fiyatları bilmiyorum hiç biyerde de sormamistim bir de kalitesi iyimi acaba alayimmi sizce :)
cnm bana iyi gelmedi ya sanki.Çanta zaten başlı başına gözden oluşmalı. biberonu,su biberonu,mama kavanozu, bezi,hırkası yeleği,mama kabı,alt degısme bezi,cartı curtu aklıma gelmiyor bir sürü şeyini çantaya koyacaksın. çok gözlü olması lazım.Ablam dan biliyorum her gözüne bişey koyuyor rahat ediyor alıyor herşeyini ne nerde biliyor. yatağından emin değilim nasl olur fikrim yok maalesef. Çantayı alacaksan tam al 3-4 yıl kullanacaksın onu.Şahsi fikrim

Dogru soyluyosun canim en iyisi mağazalardan araştırıp almak yakindan görmek daha iyi insan bilemiyo böyle ,kalitesiz bir üründe çıkabilir sagol canım önerilerin için

Kızlar ben bu şeker yüklemesinden hiç bişi anlamamıştım ılk hamılelıgımde şekerim cok yuksek cıkmıstı ikinci yukşeme yapıldıydı oda yuksek cıkınca dıyetısyene yolladılar bna bıraz diyetısyen ekmek az ye kahvaltıda yumurta ıkı dılım ekmek cevız 2tane zeytın kıbrıt kutusu kadr peynır dedı ople aksam meyve dedo bı bunu uygulamıstom şimdi diyorum yaptırmasammo o zmn yaptırdım noldu sankı aynı dıyetı ztn sımdıde uygularım ki o kdr kılo almadım sımdı ztn ılac fln vermedı o zmndada boşa şeker yuklenmiştim yaptırmıcam galıba

Dogru soyluyosun canim en iyisi mağazalardan araştırıp almak yakindan görmek daha iyi insan bilemiyo böyle ,kalitesiz bir üründe çıkabilir sagol canım önerilerin için
Ne demek cnm. Aynen gidip bakmak lazım ince mi kalın mı ince olursa kenarından yırtılır filan.Biraz kalın ve büyük olması lazım ki herşeyi sığsın .Birde sırt çantası olarak da olması önemli hem el çantası hem sırt çantası olsun bence iki türlü kullanılan olsun Elimiz dolu olunca sırtımıza takarız.

Aynen ne güzel de yakışıyor :) benimsedim iyice öyle sesleniyorum şimdiden bıcırığıma anlıyo oda cadı :)) bende beyaz tenliyimdir babamız esmer nasıl bişey çıkarsa artık :) aynen bende siyahca saçlı başlı olsun istiyom tokalar bandalar kokoşca süsleyim diom :) birazını babadan birazını bizden alıp çok tatlı bişey olacaklar oyşş yerim o minnak ayaklarııııı içim gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…